mes vaikstom pas Maciene,mums ji laba labai dabar issikelsim i kita rajona gyvent ,tai visiskai nenorim jos atsisakyti,nuostabi daktare
QUOTE(DAIIVA @ 2007 05 01, 18:17)
mes vaikstom pas Maciene,mums ji laba labai dabar issikelsim i kita rajona gyvent ,tai visiskai nenorim jos atsisakyti,nuostabi daktare
Gal galima būtų Mačienės mobilų telefoną (į AŽ) gauti?
QUOTE(flight @ 2007 04 28, 22:06)
Mums pagal gyv. vietą paskyrė Žemoitel. Kai atėjau su dukra, net nepažvelgė į mus nuo savo stalo, visą laiką prabendravom su sesute, kuri tikrai šilta ir maloni.
O visas gydytojos bendravimas apsiribojo prašymu pasirašyti, kad jai nereikėtų mūsų profilaktiškai lankyt
Na ką, belieka tikėtis, kad neteks dažnai matytis
O visas gydytojos bendravimas apsiribojo prašymu pasirašyti, kad jai nereikėtų mūsų profilaktiškai lankyt
Na ką, belieka tikėtis, kad neteks dažnai matytis
Mes irgi lankomes pas gyd. Zemoitel, pradzioje ir man jinai atrode saltoka ir pasikelusi, bet kuo toliau, tuo labiau jinai man pradeda patikti Sios gydytojos gydymu esu patenkinta O ko daugiau man kaip mamai reikia
QUOTE(hilin @ 2006 11 12, 17:47)
Man tai visai Rakauskienė patinka, teisingai ji šaltai bendrauja, jos matyt stilius toks, bet vaiką apžiūri atsakingai ir rimtai.O sesutė superinė, ji ir pakeičia gydytojos nešnekumą.O štai dabar susirgom,o gydytoja kursuose kažkokiuose, nežinau pas ką ir kada pakliūsim.
neisivaizduoju, kaip galima apie Rakauskiene pasakyt ka gero mes pas ja lankemes mazdaug 1.5 metu, paskui pabegom neistvere. Grubi boba, baisiai abejinga, iskviesta i namus pas serganti vaika net nepasitenkinimo nesugeba nuslept, ranku plautis nesiteikdavo kol tiesiai nepasakai, uznese mums roto virusa tokiu budu... ileke kaip vejas, kur vaikas?! rankas neplautas i burna, praziode, paziurejo: "aha, angina... zinokit roto virusas siaucia, va ka tik buvau pas 2 vaikus, nusividuriave, vemia..." 3 dienos po jos vizito praejo ir reanimacija... 9 menesiu vaikui... ziauru. nenoriu net prisiminti. jos vizitai trukdavo laaaaabai trumpai. net neisklausydavo kas vaikui darosi, kuo skundziames nu as tai nuo jos buvau pakraupusi, kai po 2 savaiciu ligoninej (5 paros reanimacijoj) nuejom pas ja ir eme mane kaltint, kad vaikas uzsikrete, sako matyt ranku neplaunat..., sakau tai kad jus mums atneset ta virusa. eme zvengt. fuj, kokia bjauri boba, net nupurte
Kazkas klause apie Tartiene... ji puiki daktare... as pati kai buvau vaikas pas ja vaiksciojau... tai ir dabar jauciu nostalgija nes tokios rupestingos daktares daugiau nesutikau... atsimenu suejo 16 ir jau perkele mane pas kita daktare tai asaru buvo pakalnes...
Mano vaiką gydo Žvinakevičiūtė. Man patinka, viską paaiškina, ko klausi - atsako. Tik labai jau keista sesutė buvo, bet dabar jau kita Ir vaiką pakalbina kol su gydytoja kalbu ir pan.
Kažkaip apie Mesonienę niekas nerašo Tik kelis klausimus apie ją radau, o atsakymų - nelabai
Sakykit, prašau, kai užsirašai į polikliniką, ar leidžia pasirinkti gydytoją ar griežtai pagal gyvenamąją vietą?
Sakykit, prašau, kai užsirašai į polikliniką, ar leidžia pasirinkti gydytoją ar griežtai pagal gyvenamąją vietą?
QUOTE(lavaza @ 2007 05 26, 00:10)
Žinoma, kad galima, tik reikia susitarti su ta gydytoja ar sutinka lankyti namuose...
musu gydytoja irgi Aurika Jureviciene.
Is kaimyniu turinciu vaikus esu girdejus labai nekokia nuomone apie ja, bet as skustis tikrai negaliu. Viska paaiskina, daug pataria, pati (arba sesute) paskambina kartkartem jei nepasirodom poliklinikoj.
tik vat viena klaida ji tikrai padare kai skiepijo mano mazuliuka. Pries skiepydama nepaklause ar kas nors sirgo ar serga pas mus seimoj. O as kai ne medike ir nesusiprotejau pasakyti kad yra ir sloguojanciu ir kosinciu, tai po skiepo ligoninej su plauciu uzdegimu (slogos ir kosuliuko komplikacija matyt gavosi) savaite gulejom.
O siaip labai nuostabi daktare
Is kaimyniu turinciu vaikus esu girdejus labai nekokia nuomone apie ja, bet as skustis tikrai negaliu. Viska paaiskina, daug pataria, pati (arba sesute) paskambina kartkartem jei nepasirodom poliklinikoj.
tik vat viena klaida ji tikrai padare kai skiepijo mano mazuliuka. Pries skiepydama nepaklause ar kas nors sirgo ar serga pas mus seimoj. O as kai ne medike ir nesusiprotejau pasakyti kad yra ir sloguojanciu ir kosinciu, tai po skiepo ligoninej su plauciu uzdegimu (slogos ir kosuliuko komplikacija matyt gavosi) savaite gulejom.
O siaip labai nuostabi daktare
QUOTE(lavaza @ 2007 05 26, 00:10)
Kažkaip apie Mesonienę niekas nerašo Tik kelis klausimus apie ją radau, o atsakymų - nelabai
mes pas Mesoniene, nieko negaliu sakyt blogo, bet rimtai ir nesirgom. man patinka sesele dirbanti su ja, o daktare niekada negaili siuntimo
gali pasirinkti daktare savo nuoziura, tik reik sutart del lankymosi namie.
mes tai pas gydytoja Valentina Kujeliene,ji buvo ir mano su brolio gydytoja,dabar mano mazyles ir brolio vaiku bet apie ja galiu tik 100kart pasakyt!!!!!!!!!!!!!!bet kada gali paskambint konsultacijom bet kada be iskvietimo atvaziuos,nerealiai maloni,nu tik
Mums Zvinakeviciute priklauso. Gal ji ir apsiskaicius, bet kaip daktare tai . Dvi kaimynes nuo jos pabego, kita irgi ruosias, na o as pati - tik laiko klausimas. Nuo pat vaiko gimimo nepatiko, nes kaip ir daugeliui naujai iskeptu mamyciu pergyvenau ar uztenka pienuko, tai ji nesigilindama iskart pasake gert misineli ir dar nurode kuri butent. Jei vaikas ilgeliau serga ar kosti, linkus iskart israsyt antibijotiku. Sergant vaikui virs 2 men - nenustato ligos, kol nenuvedu vaika i kita gyd. istaiga ir ten diagnozuoja bronchita. Jau greit metai, kaip mus kankina dazni kosuliai, bet iki siol ne nebande surast priezasties t.pr. jokiu tyrymu nesiule, kaskart girdziu :"- turbut koks nors virusas"
Ai, daug dar cia prirasyciau.. beje as jau nekalbu apie jos nemalonu buda ar nuotaika, nors ne tame esme, sesele buvo fainesne, su ja visad pasisnekedavom.
Ai, daug dar cia prirasyciau.. beje as jau nekalbu apie jos nemalonu buda ar nuotaika, nors ne tame esme, sesele buvo fainesne, su ja visad pasisnekedavom.