QUOTE(flight @ 2007 02 21, 11:00)
Beje, o kai gydytoja ateina į namus, ar duodat "degalams" ir pan.? Aš tokių dalykų niekad nesu praktikavusi, bet va išgirdau, kad kai kas taip daro
Nedaviau ir nesiruošiu. Gydytoja dukart mus aplnakė, labai maloniai elgėsi, kartą skambino, teiravosi, ar nereikia pagalbos, ar kokių bėdų neturim. Mane tai maloniai nustebino. Tikiuosi ji elgiasi su visais taip, o ne dėl to, kad mano vyras atitinkamoj įstaigoj dirba. Apskritai niekad nesu gydytojams davus "degalams", išskyrus gimdymą, dėl kurio tariausi. bet ir šiuo atveju galėjau neduoti, tiesiog patys taip nusprendėm.
Papildyta:
QUOTE(mamse @ 2007 02 14, 16:53)
Nepergyvenk taip baisingai. Tikriausiai, gyvename kažkur šalia. Mes irgi daug nesirgome, tad dėl jos kompetencijos daug pasakyti negaliu. Jos trūkumus kompensuodavo seselė(girdėjau, kad ji,deja, pasikeitė). Jai ir skambindavau, jei kas būdavo neaišku. Gylytė net mobilaus tel neturi. Ji ir neprivalo, bet dauguma gydytojų mielai leidžia skambinti ligos ar konsultacijų atveju. taip atsitiko, kad teko metus pagyventi kitame mieste, kur turėjau labai puikią pediatrę. Grįžtam į Vilnių ir vėl teks ieškoti gydytojos. Kadangi turėjau progą palyginti - pas Gylytę grįžti neturiu jokio noro. Nežinau ko jai trūksta. Elementaraus dėmesio paciento problemai. Amžius savo daro. Būdavo užduodu klausimą ir laukiu. Atsakymo dažniausiai nėra. Ir šiaip sunku jai prisitaikyti šioje komercinėje erdvėje. Ypač vaistų. Jai ką pasiūlo firmos, tą ir gieda. Pati nemąsto. Žodžiu, rinksiuos iš Jūsų, mamos, patarimų.
Na nenoriu sutikti
Mobilų ji turi. Davė per patį pirmą apsilankymą. O jos sesutė man nelabai, nuo kovo keisis. kadangi pati nesu pėsčia, pakankamai daug apsiskaičius, du brolius jaunesnius užauginus, tai kažkaip viskas ir gerai. Į klausimus atsako labai normaliai. Žiūrėsim, jei vėliau nepatiks, pasikeisim gydytoją ar net gydymo įstaigą