Na, mamytes, norejau is Jusu suzinoti, kokias vietoves priziuri gyd. Aliskeviciene, Jureviciene, Zemaitiene ir Tarutiene? Taip isgyrete, taip isgyrete.... Nors mes niekada ir nekvieteme gydytojo i namus, patys visada vaziuojame....
Nusprendziau keisti gydytoja, nes atsibodo, sirgimai vienas po kito, tai pneumonija, tai puliuojanti angina ir tarpai tarp ju vos puse savaites... O mazoji vis is kosiulio neissigydo.... Gal, gydydtojo pakeitimas nieko ir nekeis, bet norisi zmogiskumo, bent jau....
Klausimelis mamoms kuriu vaikuciai lankosi pas Asta Maciene : pagal SM rekomendacijas uzsiraseme pas sia daktare ir jau buvome keleta vizitu (vienas del ligos, kitas profilaktinis patikrinimas) . Abu kartus vizitas truko max 5 min. - viskas daryta greitai greitai, per ta greituma nespejau nei del rachito pasikonsultuoti nei del kojyciu (lankemes pas ortopedus kitame mieste). Receptukus taip greitai surase kad nespejau atsiminti kiek ko ir vaistineje nelabai isskaite - teko skambintis ir klausti. Ar nesusidurete su tokia "greitumo" problema? Suprantu , gal zmogus is naturos greitas, bet profesionaliai dirba, bet man kazkaip neramu kai gal viskas skubotai. Gal klystu? Nuraminkite prasau:)
Man pati geriausia Zvinakeviciute
QUOTE(swelnute @ 2006 10 02, 15:01)
Na, mamytes, norejau is Jusu suzinoti, kokias vietoves priziuri gyd. Aliskeviciene, Jureviciene, Zemaitiene ir Tarutiene? Taip isgyrete, taip isgyrete.... Nors mes niekada ir nekvieteme gydytojo i namus, patys visada vaziuojame....
Mūsų apylinkės gydytoja yra R. Žemaitienė ,kol kas ja nesiskundžiu , ir kai lankydavosi namuose visada pirmiausia nusiplaudavo rankas. Mes Tuskulėnų g. gyvename kitų daktarių nežinau kam priklauso .
Supermamos35 postas tai ir mane suglumino , skaičiau 3 kartus,kaip taip galima parašyti
musu gydytoja J.Kvasceviciene. mums labai patinka.labai gera
QUOTE(tuke @ 2006 10 08, 21:58)
Klausimelis mamoms kuriu vaikuciai lankosi pas Asta Maciene : pagal SM rekomendacijas uzsiraseme pas sia daktare ir jau buvome keleta vizitu (vienas del ligos, kitas profilaktinis patikrinimas) . Abu kartus vizitas truko max 5 min. - viskas daryta greitai greitai, per ta greituma nespejau nei del rachito pasikonsultuoti nei del kojyciu (lankemes pas ortopedus kitame mieste). Receptukus taip greitai surase kad nespejau atsiminti kiek ko ir vaistineje nelabai isskaite - teko skambintis ir klausti. Ar nesusidurete su tokia "greitumo" problema? Suprantu , gal zmogus is naturos greitas, bet profesionaliai dirba, bet man kazkaip neramu kai gal viskas skubotai. Gal klystu? Nuraminkite prasau:)
na ji visada taip greit viską susako, aš kai skaičių neatsimenu, tai dar ir perklausiu , bet šiaip man patinka , kažkokių "cackinimųsi" nelauk , bet to juk ir nereikia, o jei tau kas neaišku būna, tai klausk , aš visada išklausau tai dėl ko atėjom pirmiausia, o tada jau klausiu, kas dar mane domina, tikrai visada atsako, paaiškina ..
Mamytės, jus čia kalbat apie Antakalnio Vaikų poliklinika ?
QUOTE(Asio @ 2006 10 08, 23:08)
Man pati geriausia Zvinakeviciute
Man irgi buvo gera, kol neperėjom pas kitą. Tiksliau persikraustėm į kitą mikrorajoną ir pakeitėm gydytoją. Nauaj gydytoja per pirmą apsilankymą, net nežinodama vaiko ligos istorijos, nustatė keleta ligų, kurias sėkmingai išsigydėm. Be to, Žvinakevičiūtė labai griežta, bent jau vaizduoja.
QUOTE(lavaza @ 2006 10 17, 23:56)
Mamytės, jus čia kalbat apie Antakalnio Vaikų poliklinika ?
Jo, apie vaikų.
Gal kas lankotės pas gydytoją Mesonienę? Kaip ji jums?
Mes buvom turbūt 2 metus pas Rakauskienę.Bjauri, šalta, abėjinga ir t.t.Todėl pagaliau persirašėm pas Jurevičienę.Nu ką, pagyrimai daktarei.Super gydytoja.Tikrai rekomenduoju rinktis ją. Nors vaikų pas ją tikrai daug ir būna didelės eilės, bet tai dakterė iš didžiosios raidės. Be reikalo antibiotikų nesiūlo, miela, šilta, visada pataria ir pati domisi vaiku.
QUOTE(darsa @ 2006 10 31, 13:29)
Mes buvom turbūt 2 metus pas Rakauskienę.Bjauri, šalta, abėjinga ir t.t.Todėl pagaliau persirašėm pas Jurevičienę.Nu ką, pagyrimai daktarei.Super gydytoja.Tikrai rekomenduoju rinktis ją. Nors vaikų pas ją tikrai daug ir būna didelės eilės, bet tai dakterė iš didžiosios raidės. Be reikalo antibiotikų nesiūlo, miela, šilta, visada pataria ir pati domisi vaiku.
Ne veltui "Mažylio" žurnale konsultuoja.
QUOTE(Maša @ 2005 07 29, 13:19)
Lyginiai numeriai priklauso Tarutienei, o nelyginiai Mesonienei Bent jau prieš keletą metų taip buvo, dėl to jos viena kitą pavaduodavo Šiaip man abi patiko
neporiniai tikrai priklauso Tarutienei Mes gyvenome ten, tai musu gydytoja buvo Dukrai Kita jokia nei apziuret, nei paklausyt negaledavo... tik "mano gydytoja Tarutienė"
QUOTE(ievuschka @ 2006 01 02, 23:51)
Mūsų gydytoja - D.Tarutienė. Superinė gydytoja
Laisvai,maloniai bendrauja ir su vaiku,ir su mama, visada rūpestinga
Galima reikalui esant jai asmeniškai pasiskambinti,pasikonsultuoti ar pasiteirauti dėl darytų tyrimų.Taigi - rekomenduoju.
Laisvai,maloniai bendrauja ir su vaiku,ir su mama, visada rūpestinga
Galima reikalui esant jai asmeniškai pasiskambinti,pasikonsultuoti ar pasiteirauti dėl darytų tyrimų.Taigi - rekomenduoju.
QUOTE(anuska:) @ 2006 08 08, 19:47)
O mes lankomes pas doc Tarutienene. Superine daktare
Mes jau išsikėlėme iš Antakalnio, bet dukrą vistiek pas šią gydytoją vedame