QUOTE(Eziuke @ 2006 03 16, 21:23)
ENIGMA,
o kur butent man kreiptis?????
ta Žemoitėl tikra kvaiša, arba nieko nežino, arba apsimeta...
tokie bajeriai: sakau kad vaikui temperatūra. atsakymas: -į ligoninę. paskui sakau kad išbėrė nuo vaistų. atsakymas tas pats... atseit, kitų vaistų NERA. net neįspėjo, kad tie vaistai yra antibiotikai, ir kad būtina pagerti naudingų bakterijų... o kai paklausėm, kaip surinkti šlapimą tyrimams, pasakė: -gaudykit... Paskui sužinojame, kad yra specialūs maišeliai kudikiams...
o kur butent man kreiptis?????
ta Žemoitėl tikra kvaiša, arba nieko nežino, arba apsimeta...
tokie bajeriai: sakau kad vaikui temperatūra. atsakymas: -į ligoninę. paskui sakau kad išbėrė nuo vaistų. atsakymas tas pats... atseit, kitų vaistų NERA. net neįspėjo, kad tie vaistai yra antibiotikai, ir kad būtina pagerti naudingų bakterijų... o kai paklausėm, kaip surinkti šlapimą tyrimams, pasakė: -gaudykit... Paskui sužinojame, kad yra specialūs maišeliai kudikiams...
Pirmiausia rekomenduoju tau daktarę - Gutauskienę arba Jurevičienę, čia mama ir dukra
Nueini pas vieną iš jų ir sakai aš noriu pas jus ir jei sutinka nunešk kokios kavos , eini pirmam aukšte neatsimenu kabineto ten prie registratūros kur kas ir ant pažymų deda anspaudus, gal 104 ir duoda forma ir ten parašai, kad persivedi pas tokią ir tokią daktarę. Kitas variantas eini pas pediatrijos skyriaus vedėja ten ta pati procedūraji antrame aukšte, kabineto nepamenu
Kitas variantas, varai pas poliklinikos direktore ( perspėju ten irgi durna boba ) ir pakeli vėją, išaiškini savo teises, kad tu pacientas ir gali pasirinkti daktarą kuriuo tu pasitiki ir , kad tau ant jų apylinkių nusišvilpti ir t.t. tada pagrasini ministerija ir ji pati perves kaip miela