Galbut kas nors esate priregistrave savo atzalele buten Antakalnio poliklinikoje ir galite parekomenduoti gera pediatre? Arba bent jau pasnibzdeti pas kokia neverta registruotis. (Kiek zinau pedietre galima pasirinkti savo nuoziura, nebutinai pagal gyvenama vieta), Pasidalinkit patirtimi
Pati gereusia Erika Mackute.
QUOTE (RIDA @ 2004 06 19, 11:38) |
Galbut kas nors esate priregistrave savo atzalele buten Antakalnio poliklinikoje ir galite parekomenduoti gera pediatre? Arba bent jau pasnibzdeti pas kokia neverta registruotis. (Kiek zinau pedietre galima pasirinkti savo nuoziura, nebutinai pagal gyvenama vieta), Pasidalinkit patirtimi |
musu gydytoja Raimonda Rakauskiene. nerekomenduoju. pacios tuoj nesim is ten kudasiu. visiskas abejingumas pacientui, kartais atrodo, kad ir ziniu truksta.
taip kad mums irgi labai rupi, kokia daktare toj poliklinikoj geresne.
Mes pas Aurika Jureviciene.
Zinau, kad ten yra pavardes neatsimenu, bet -yte ar -aite, nu vinu zodziu sena. Tai va mano drauge pas ja buvo prisiregistravus, tai dabar persirase pas kita ir labai patenkinta. Ryt pas ja paklausiu pavardes ir parasysiu.
Tai va, mano daruge dabar su vaikiuku lankosi pas Rakauskiene. Tai sake, kad jai labai patinka O anksciau buvo pas Gylyte, tai labai nusivyle
Turim patirties su Zvinakeviciute. Nerekomenduoju ... Tiesa, tai buvo senokai, tad nezinau ar ji vis dar dirba. Kelis kartus ir pas Rakauskiene lankemes. Na, irgi ne gydytojo idealas
Lankemes pas Zvinakeviciute.
Pati esu gydytoja- tad su visu atsakingumu galiu pasakyti- LABAI KVALIFIKUOTA GYDYTOJA. Gal kam nelabai patinka jos bendravimo stilius, taciau jei Jums svarbu kvalifikacija- drasiai pas ja rasykytes.
Pati esu gydytoja- tad su visu atsakingumu galiu pasakyti- LABAI KVALIFIKUOTA GYDYTOJA. Gal kam nelabai patinka jos bendravimo stilius, taciau jei Jums svarbu kvalifikacija- drasiai pas ja rasykytes.
Su Antakalnio poliklinika yra taip: jie skiria gydytoja pagal gyvenama vieta. O jeigu nori kito, tuomet sako taip: "iskvietimo atveju pas jus atvaziuos kitas arba budintis gydytojas, nes apylinkes gydytojai nepatogu vaziuoti...." Benzina taupo. Mes pirma gyvenom vienam Antakalnio gale, paskui persikelem i kita ir norejom pasilikti ta pacia gydytoja. Tai as kiekviena karta kviesdama gydytoja isklausydavau morala, kaip sunku jiems iki manes vaziuoti, o po keliu kvietimu gydytoja pati paprase pasikeisti !!! Uzkniso, nuejau ir pasikeiciau. Didelio skirtumo nera, uztat vaziuoja be atsikalbinejimu.
ale man rodos, kad visose poliklinikose tas pats, nenori jos toli vazineti ypac jei kur kitur issikraustai. va pazistama karoliniskiu poliklinikoje daktate turi, o dabar zveryne gyvena, tai kai vaikas serga, daktarei taksa apmoka ir tada atvaziuoja..