Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

Labutis!
Retai beilendu i sia tema. blush2.gif
Mums sekasi gerai.Paulina zygiuoja i darzeli.La drinks_cheers.gif nkom misria grupe(3-6m.),ta pacia kaip ir brolis lanke.Is pradziu rytais verkdavo atsisveikindama,bet greit nustojo.Dabar viskas puiku.Tik nevisada lengvai uzmiega,o pvz.vakar visai nemiegojo. rolleyes.gif Bet namie jau gal metai kaip nemiegodavo pogulio,arba uzmigdavo pavakary.Bet vat masinoj vaziuodama uzmigdavo ir pamiegodavo neblogai.
Brolis keliauja i pirma klase.Jau irgi iprato,is pradziu gaudavom pastabu del elgesio-isdykaudavo,bet dabar jau viskas gerai.Mokosi gerai,labai sekasi matematikoje.Lanko anglu k.,dainavimo burelius.Dar laukiam kada prasides dailes burelis.
Maze pora savaiciu nejo darziukan-kosejo,bet be temperaturos.Dabar viskas gerai.

Tiesa,turim augintini-1,5m.triusiuka Puki,priglaudem,nes seimininkai nebegalejo laikyti.Maze juo labai rupinasi,net kakucius su popieriuku renka kai kambary begiodamas primeto. smile.gif
Atsakyti
[quote=Rola,2011 10 18, 17:08]
Laba 4u.gif ,

Man irgi buvo baimės, tai valgiau kasdien po kelias skeltukes česnako, ir kraują skystina, ir nuo peršalimo profilaktika ir ramiau ax.gif

Sėkmės! Ak kaip faina kai jau prie pabaigos..... wub.gif
Papildyta:
Tylūs jums sveikinimai wub.gif

Na reikes ir man cesnako pakramsnot biggrin.gif
Vakar Pasidariau kresejimo tyrima... Ir ka manit...ogi labai tirstas kraujas doh.gif virs normos gerokai... SAT norma 70-130. O mano 175. Nors 1 ir 2 semestra buvo geri rodikliai. kazkokia nesamone.
Nrs A paskambinau ir sake,kad bereikalo darausi ir nervus sau tampau, bet man daktare liepe pas kuria iskaitoj esu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 19 spalio 2011 - 10:39
Sveikos mano testas jau ryskesnis ir mm near, sestad einu pas gydytoja:)
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 19, 15:10)
Sveikos mano testas jau ryskesnis ir mm near, sestad einu pas gydytoja:)

sveikinimai thumbup.gif 4u.gif , tikiuosi pasitvirtins nestuke.gif ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Sveiko, kazkoks kosmosas..
Maciau teigiama testa, na nerysku, bet teigiama..kazkaip tik kita diena kai dariausi buvo maziau ryskus..na ka as zinau...

Tada nuejau po keliu dienu pas gydytoja, kadangi ir men nera..jis nestumo nemato, bet pagal kiausides ir gimda panasu i nestuma, bet gal dar per mazas, kad echo matytu...ir sake yra kazkokiu skysciu gimdoje..sake palaukiam, ketvirtad padaryti HCG ir jeigu nestumas dideja tada echo...

Grizau namo, pasidarau testa..ir nieko, neigiamas..vos nenuvirtau.
Tai vadinasi, gali buti, kad nestumas buvo bet nebeliko..o mm vis dar nera..

Tai vat esu nezinioje ir jau l noriu tada mm kad butu kad savaime issivalytu ir nereiktu jokiu ligoniniu..

ka daryti? Pirmad skambinsiu gydytojui klausiu ar laukti ar vel varyti pas ji..nes jau nelogiska nes nuo darymo vaiku tikrai laiko praejo ir butu parodes testas...kosmosas kazkoks.. g.gif
Atsakyti
Pasidaryk kelias dienas hch ir matysi ar auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 23, 15:11)
Sveiko, kazkoks kosmosas..

buvo žinok ir man toks, tada, deje labai smarkiai iškraujavau... gan greit viskas įvyko, tai tiap ir liko kaip vaiduoklis, buvo nebuvo... bet užtat kitą ciklą pastojau ir džiugiamės dabar mažąja, taigi nenukabink nosies, žirniukas žino, kada jam laikas ateit, kitos žinau ir po tokių vaiduokliškų pradžių sūpuoja savo vaikiukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 23 spalio 2011 - 18:45
Oi mano nuotaika jau geresne..dabar tik noriu kad naturaliai viskas issivalytu..nezadu darytis HCG nes jeigu dabar nt neigiamas tai nera sansu kad 2sav po santykiu dar nt Viola nerodytu...tik tikiuosi nereiks i ligonine valytis schmoll.gif
Atsakyti
sveikos

pas mane tokiu vaiduokliu budavo vos ne kiekviena menesi. ir pas gine eidavau, ir i klinikas vaziuodavau ir nieko, kol nepasidarysi HCG niekada nesuzinosi tikros situacijos, ar cia hormonai ar labai didelis noras pastoti, kad nestumo teste atsiranda vaiduokliukai. gydytoja nuo mano vaiduokliu tik pasijuokdavo, zinojo kaip noriu pastoti, sako ateik tik tada kai rodys normlaiai, nuo tada pas gyd nevaiksciojau, o iskart HCG darydavau.
tiesa, dar echo nerodys nestumo tokio laiko, pati gine turetu ta zinoti
Atsakyti
Pas mane irgi buvo pora tokiu nestumu,hcg net rode,paskui jau mazejo.NT rode,paskui jau net nebedarydavau,nes 5-6 ateidavo"skausmingos mmm",na zodziu budavo savaiminis persileidimas.Cia kol dar nezinojau apie AFS.Todel kai jau zinojau-tai berods 4men.geriau aspirina ir tik tada pradejom planuot leliuka.
O tu,Princese22,kiek laiko gerei aspirina?
Atsakyti
Aspirina geriu jau kokius 3men gal net 4men.

Nzn ar verta darytis HCG jeigu testas neberodo nieko o jau bet kokiu atveju butu rode po tiek laiko..laukiu mm bet vis dar nera schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(Princese22 @ 2011 10 24, 13:15)
Aspirina geriu jau kokius 3men gal net 4men.

Nzn ar verta darytis HCG jeigu testas neberodo nieko o jau bet kokiu atveju butu rode po tiek laiko..laukiu mm bet vis dar nera schmoll.gif

As tai turbut nedaryciau.Juk sakoma,kad 50%nestumu baigiasi ankstyvaisiais persileidimais,ir moterys to net neitaria,nes priima kaip veluojancias mmm.Cia tik mes,kurios laukiam savo zirniuku taip atsakingai(nes yra priezastis tam)darom ankstyvus NT ir t.t.

Viskas bus gerai,svarbiausia nesinervuot(nors turbut sunku)ir laukt kas toliau bus.O jei mmm neateina-tai po savaites vel NT pasidaryt galima.

O siaip nebudavo,kad mmm veluoja?

O nestumo pozymiai gali buti psichologinai,net gimda padideja,buna,kad pilvas pradeda augt,bet nestumo nera. 4u.gif
Atsakyti