Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

Sveikos,mamytes!
Sidrulka,labai puikios nuotraukytes,siandien pati pagalvojau apie savo maziuko gimima,kai migdziau.Tokie siltiprisiminimai,tokie geri jausmai uzpludo,kad net verkti norisi.
Man siemet gaila buvo leisti savo maziuko i lopseli,todel dabar gar bunu su juo ir dziaugiuosi-geras vaikutis,nereksnys,gerai valgo,jau sakinukais kalba-nors kiti tai sunkiai patiki,kad tokio amziaus vaikutis sakinukais kalbetu.Sako;mama,arba mamyte,noriu nemni,prasau duoti tiute...
Zose,as taippat turiu problemu su savo ketvirtoku.Neklauso juodai,pats ruosia pamokas bet kuo greiciau, kad i lauka galetu islek ir iki sutemu buna,kad tik su broliuku nereiketu pabuti.Jei namuose neduodam kompo,tai iseina pas draugus ir ten zaidzia,o tada naktimis jam vaidenasi,ateina pas mus i kambari,nori miegoti su manim...Jei nenudurnesiu nuo jo tai bus gerai.Jei nepatikrinam pamoku-buna ko nors nepadares,uzmirsea kas uzduota... o uzduoda kasdien ir pas mus.Kazkos kosmaras buna namuose kai reikia mokytis ar knygas skaityti,Siaip jis neblogai mokosi, bet tik tevu deka,kaip as ,kad sakau;baigem su teciu trecia klase,baigsim ir ketvirta.Bunu visa pikta,pradedu saukti ant visu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spuogelis: 21 rugsėjo 2011 - 15:12
pas mus taip pat, gal tik tiek gerai (o gal ir ne) kad neliko salimais jo draugu, tad i kiema pabuti lauke tenka tiesiog isvyti. o del amoku skau, kad as idedu darbo su juo tiek ir turiu. tik kad mazasis trukdo mms ruosti namu darbus, i darza nepatenkam , su nieko nesusikalbu, o gal del to kad pinigu nedaviau, ziuresim gal po nauju metu pusei dienos eis i darza jau, jei iseis aisku
visos dinege, uzsieme, idomu kaip MINTEI sekasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 22 rugsėjo 2011 - 09:41
Labutis,

mes jau Kaune. Antra savaite jau, tad baigiam adaptuotis, mat gyvenam dabar su vyro brolio seima...ir laukiam, kada galesim pradeti darbus savo naujame buste. Viskas nusitempe, tad siek tiek liudina tai... verysad.gif bet gal kaip nors istversime...
Mazoji vis dar mazoji:) ant ranku daug buna, miego reik jai daug, (.) reikia daug..tik dziaugiuosi, kad nereikia i darba dar...
O vyresnele pagaliau noriai eina i darzeli, jau paruosiamojoj. Lanko baseina, tad veiklos uztenka visiems:)

Atsakyti
Sveikutės,

atšviežinom albumėlį ax.gif prašom ir kitas pasekti šiuo pavyzdžiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spuogelis @ 2011 09 21, 17:08)
Sveikos,mamytes!

Man siemet gaila buvo leisti savo maziuko i lopseli,todel dabar gar bunu su juo ir dziaugiuosi-geras vaikutis,nereksnys,gerai valgo,jau sakinukais kalba-nors kiti tai sunkiai patiki,kad tokio amziaus vaikutis sakinukais kalbetu.Sako;mama,arba mamyte,noriu nemni,prasau duoti tiute...

Sveikutes,

manoji auga neblogai ir valgo gana gerai, aisku buna dienu kai atrodo tik oru gyva doh.gif Bet per daug nesuku galvos, kalbeti moka kai nores pasiprasys smile.gif Visiems atrodo, kad labai rami musu princese, na namuose visko buna ir oziuku, ir neklausymu, vienu zodziu normalus vaikas lotuliukas.gif Kalba sakinukais is 3-4 zodziu. Moka pasakyti 3 spalvu pavadinimus: zalia, raudona, balta.

Mano sveikata nekokia, o jau vaistus leistis tikras issukis, atrodo visur skauda ir taip sunkiai adata lenda doh.gif Mazoji intensyviai stebi kaip leidziuosi ir visa procedura kartoja sau arba tetciui lotuliukas.gif Ir adatu visai nebijo, eme krauja jai is venos, tai net nesuverke, sesutes stebejosi, kad be asaru.

Gyvenam svajonemis apie ikurtuves per men. laiko turetume isikraustyti, jau ir baldus pradejau rinktis, smagu 30-mecio proga gauti dovanu naujus namus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos biggrin.gif

Pagaliau vel turiu interneta, tai ir jms parasysiu..
Matau, kad visos uzsisukusios, dziaugiuosi, kad man dar pamoku ruost nereik..

mano teroristas labai buciniu karalius didelis, bet jei kas negerai tai ojojoj lotuliukas.gif
verkia kazkaip kap kudikis, sakau tu jau didelis, bet kazkaip jeigu labai jau blogai, tai visai kaip lelius dar smile.gif

Na va ipusejo man mmm ir jau kai baigsis, planusim antra..net siurpas nueina, kai pagalvoju..labiausiai tai adatu nepasiilgau verysad.gif
Ir siaip isbandymu metas..pinigu man nebemokes, i darba negrisiu ir dar nestumo islaidu dasides, bet mano vyras labai optimistiskas, sake be problemu viskas ok drinks_cheers.gif

Pardavem savo masina ieskom didesnes, nes jau su vienu vos tilpom, o kai laksiuosi ir namu didesniu reiks..man patinka pokyciai, ypac geri biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
Mamytes, aspirina iki kada reikia gerti? 35 savaites galo ar 36 savaites galo?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 09 25, 15:28)
Labutis,
Aciu 4u.gif

sveikos

nenoriu sumeluoti, bet kie prisimenu kad iki 35 sav galo
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 09 25, 15:28)
Labutis,
Aciu 4u.gif

Laba 4u.gif ,

taip iki 35 sav. ir 6 d.
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti

pasirodom 4 mėn proga:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

delčia lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

mūsų dviaukštis džipukas thumbup.gif

user posted image

LABANAKT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 30 rugsėjo 2011 - 01:16
SIDRULKA, tu tikra menininke, tavo princese tikrai tures ka prisiminti is savo vaikystes, o kaip vyresnele su mazaja elgiasi? nepavyduliauja?
Atsakyti