QUOTE(Aba @ 2011 09 08, 08:11)
Tai galva jau kvadratine.. Ir gaila vaiko, ir suprantu, kad reikia, kitaip nebus...
O kodel jau i antra? su pirmu kazkas buvo negerai?
Vysresnelis sunkaii labai pratinosi? Per keik laiko priprato?
o tai neišeina jai namie dar pabūt, ar su seneliais kaip nors? nes jautrumas tavo didžiosios tikrai nemažas, kartias visdėlto geriau palaukt, jei tik yra galimybė... nors šiaip jau aš esu už tai, kad drąsiai eini, ir viskas susitvarko, bet na, būna situacijų,kai įprastos metodikos netinka..
tikrai esu girdėjus, kai sunkiai vaikai tą perneša, o po kokio pusmečio pertraukos išeina į darželį kaip į šventę. matyt laikas ateina savas.
vyresnėlis mano nepasakyčiau, kad labai sunkiai, būna blogiau
bet su aukle taip tampėmės, per savaitę pripranta, surandam kokį būdą be isterijų palikt, paserga savaitę, ir vėl iš pradžių. o su darželiu tai labai pavyko sumotyvuoti, jis taip supavydėjo vaikams, kai lankėmės apsižiūrėt, kad visi eina į grupę, o jo neleidžia, tai paskui jau mačiau, kad ir dantis sukandęs, bet ėjo tyliai
ir jis jau didelis buvo, tirjų metų tada. kai pirmą kartą bandėm virš metukų leist, tai tada nieko nedarė, tik auklėtojai įsikabinęs į koją stovėjo pavirkaudamas. tai ilgai nesipratinom...
O mažoji ėjo į privatų darželį per vasarą, nes į valstybinį priėmė tik nuo rudens, labai gaila buvo palikt, superinis daržiukas buvo, bet mokesčio skirtumas vis dėlto didelis, kaip nežiūrėk...
mūsų valstybinis nėr toks jau blogas, dar kartu su broliu lauke susitinka, tai rizikavom keist.