Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

sveikos

jo , mums buvo vadinama polypu operacija. mes ja kazkaip sunkokai pernesem, 1,5 sav buvo tempa, 2 sav skaudejo gerkle, o gerkles , tos zaizdos apnasos vis dar valosi, springsta , kosti, po 2 sav, po operacijos pasirodem operavusiam gyd, tai sako dar nieks neuzgije, valosi, dar yra apnasu, nesuprantu kodel mums vis sunkiau nei kitiems? g.gif idomu kiek tesis, nes jau pradejau duoti vaistu, umckaloro, purksti ir sinupreto, gal kiek pades, nes tas pasakymas kad nieko neduoti, issivalys, manes neguodzia, jauciu taip ir prie antibu daeisim.
o SIDRULKOS LELES, istikruju panasios, as irgi apsileidus su nuotraukom, nieko nedarau ax.gif pamatau tavo vaiku nuotraukas ir iskart pradedu save grauzti.
o del apsisaugojimo, tai istikruju, yra beda. man A minejo kad yra visokiu nehormoniniu spiraliu, ir auksiniu ir sidabriniu ir variniu, jauciu pasirinkciau auksine nes visa gyvenima tik auksa nesiojau , kitu metalu nenesiojau, tai nzn kaip organizmas sureguotu. bet A visai nieko pries ir hormonine spirale ideti, as kaip jam uzsiminiau, man jis pirmiausiai psiule Mirena, sakau jam, taigi mums Afsiukem negalima, tai jis tik paziurejo ir nepaneige, kad istikruju negalima.vis ta isidejimo spirales laika atidelioju, nes kazkaip uzdegimai kartojasi, o turi buti visisikai sveika ir sako kad skauda kai deda spirale, tai sako geriausiai kuo greiciau po gimdymo ja deti, maziausiai skauda.
idomu kodel tau Sidrulka, A siule tik varine spirale?
man paskui siule irgi tik sidabrine, bet as iskart pasakiua jam , kad nzn kaip reaguos organizmas, nes sidabro niekda nenesiojau
Atsakyti
tiesa ,PAULAL, kaip tavo gimdymas? kaip leliuko svoris?
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif buvo man temuke pasimetusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2013 01 30, 15:19)
tiesa ,PAULAL, kaip tavo gimdymas? kaip leliuko svoris?

Labutis,
Pagaliau prisiruosiau parasyti... Kelis kartus nesvyko .... biggrin.gif
Gimdymas labai panasus i pirmaji, nebuvo lengvas, sake gimdziau kaip pirma vaika.
Na 39 savaite lygiai,tariausi gultis i potologini, bet diena pries sukilo spaudimas, tai ir pagulde ankscisu diena:)
Kita ryta po tuniuku matavimo ir tyriu atsakymu issiunte i gimdykla:)
Asidarymas buvo 4 cm, nuleido vandenis ...veikla sunkiai kuresi...ties 6 cm sustojo...tada pradejo skatinti...vis daugiau, daugiau, daugiau... Ties 7-8 vel sustojo..tada kazka daktaras sumaste paforsuoti.,stumti anksciau.... Na viskas gerai gavosi, tik dar to gimdymo nenoriu net prisiminti...gimdziau be epiduro doh.gif pati likau sveika, nereikejo siuti, kirpti it kt. Tai begiojau jau kita diena biggrin.gif
Maze gime grazute, sveikute wub.gif gavo 10 ir 10 balu. Po gimdymo jauciausi puikiai, gimdykloj net i dusa ejau smile.gif svere 3kg 330 g:) sese gime 3 dienom veliau ir buvo 20 g sunkesnes,o abieju ugis 51 cm biggrin.gif
Na man gimdymai abu vienodi tik pirmojo gimdymo gale gavau epidura ir stumiau su sypsena,o dabar to nebuvo...vis stebedsvausi kaip rekia gimdyves.,,zinokte ir as rekiau per stumima
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet po sio gimdymo jauciausi daug geriau, aktyvesne ir maze daug aktyvesne..kaip paeme kruti..tai 2 paras nei 5 min nenorejo paleisti doh.gif
Su pirmaja teko nusitraukineti, tai dabar dziaugiuosi,kad mazyle galiu zindyti wub.gif
Atsiprasau uz klaidas..,skubu ir viena ranka rasau:)
Atsakyti
O man A sake,kad mirenos man negalima. Rinktis geriausiai sidabrine, auksine ir galima, bet sake buvo dabar kazkokia partija nekokia biggrin.gif daug moteru su tom auksinem pastojo. A juokesi,kad turkai kontrabandos uzveze doh.gif
Atsakyti
Gražios pavasario tėkmės
Mažų stebuklų iš dangaus.
Naujiems darbams geros kloties
Ir laimės lyg gausaus lietaus.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif kaip auga kuopiukai jusu?smile.gif oi mes kokie virsininkai biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,

mes augam puikiai- tfu tfu tfu.... mažė sirgo kurį laiką - vis po kelias savaites serga, savaitę sveika ir taip kelis mėn, bet dbr tfu tfu tfu kuris laikas jau sveika... mudvi vis dar karaliaujm namučiuose, bet jau neilgai... nuo kt savaitės man sesija doh.gif - tai mažė liks su aukle.... gegužės pabaigoj grįžtu į darbą vienai dienai doh.gif per vasarą dar norėčiau paatostogauti ( nes mano darbas mokykloje blush2.gif ), nuvežti merginukes pirmą kartą prie jūros ax.gif , o jau link rudenėlio reikės pradėti dairytis naujo ar papildomo darbuko doh.gif .... vat labiausiai tas ir neramina.... kai sekės su darbais, tai nesisekė su šeima, o dbr atvirkščiai doh.gif na, ne gali viskas vienu metu gerai sektis verysad.gif dar laimei, MB gavo geresnį darbą thumbup.gif tai nors tiek gerai....

na, o Rugilė sau patenkinta eina darželin... jau ketvirta savaitė, kai be pertraukos eina daržiukan thumbup.gif (vėl spjaudausi, kad tik neparsineštų kokios bacilos iš daržiuko, juk dabar siaučia jau nežinia kelinta banga ligų...) šiaip rudenį sirgo kelis kartus po kelias dienas , o dbr per žiemą sveika thumbup.gif

na gi, išlįskit ir kitos AFS mamytės iš pogrindžio ir bent jau į pusę metų kartą pasipasakokit, kaip laikotės 4u.gif Turbūt jau visos išėję į darbukus, įtempta kasdienė rutina ir nėra laiko forumams.... suprantama... naujos AFS mamukės nelabai nori čia atgaivinti temutę blush2.gif matyt visa siela ir visu kūnu atsidavę savo taip ilgai ir sunkiai lauktiems pupuliams thumbup.gif

aš visiems sakau, kad mes mylim gal kiek kitaip savo mergaites, kai jos taip sunkiai ir ilgai lauktos wub.gif .... vis dar braukiu ir turbūt dar ilgai brauksiu džiaugsmo ašaras bežiūrėdmaa į savo taip sparčiai augančias išdykėles wub.gif

aukit visi sveiki, būkit laimingos mamytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 04 balandžio 2013 - 10:58
Sidrulka,

tavo tikrai, manau laukimas buvo vienas iš sunkiausių 4u.gif

o sulindę tai žinok į darbus - namus - būrelius -darbus - namus, gavasopį kas žiūrės vaikus kai serga ir t.t. doh.gif

tuf 3k., pavasarį leidžiam su slogom, bet šiaip iš esmės sveikata gera. vaikai gerai jaučias, tai jau auklėtojos prie mūsų upeliuko iš nosies nebesikabinėja... ax.gif džiaugiuos, kad itk jokių vaistų nereik, o tai kiek galima jais vaikus maitint biggrin.gif

beje, super nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, mamytes, kaip smagu pasidziaugti, kad Jusu tiek daug:)
Mano istorija kol kas ne tokia linksma, as vis dar bandau tapti mama. Turejau du persileidimus, po to daug tyrimu, kol galu gale gyd. Jursenas ir mano gine nusprende, kad man panasi liga kaip AFS, bet uzslepta jos forma.
Dabar as trecia karta pastojau ir po savaites eisiu pas Jursena, kad israsytu Fraxiparina. Jus, manau, zinote, kad nenustacius ligos vaistuku nekompensuoja, tad suma susidaro labai apvali. Tai stai, noreciau paklausti, gal yra tarp Jusu pirkusiu vaistukus Lenkijoje? Gal galetumete patarti, i kuri miesta geriau vaziuoti, gal vaistines telefona zinote, ar dar kazka, net nezinau, ko dar paklausti, bet buciau labai dekinga, jei suteiktumete man informacijos. Galima i AZ, kad neuztesti Jusu forumuko.
Busiu labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

kiculka, kaip jums sekasi? ar gavot vaistukų? man rodos, aš rašiau jums až ax.gif

Kaip sekas visoms kitoms AFS mamytėms? kaip auga vaikučiai? kur naujos mamytės - aūūūū???

gal kas rizikuojate trečią partiją vaikučių? biggrin.gif mums tai jau gana biggrin.gif - Dovilė atstoja du vaikus biggrin.gif

čia nuorodėlė į fotoreportažą iš Dovilės antrojo gimtadienio:
http://www.supermama...;#entry62944546

pasirodom , kaip gyevnam, tai net pasakoti nereikės biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

man pačiai ši foto tokia labai smagi ir linksma- kaskart, kai į ją pasižiūriu, norisi ir man juokits smile.gif reikia įsirėminti kur nors matomoj vietoj, tai pastoviai bus gera nuotaika:)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 15 birželio 2013 - 02:18
Parduodu likusį fraxiparina 0.3ml. Atliko nuo nestumo nestuke.gif , nes anksciau pagimdziau. Yra 3 dezutes po 10vnt. Eurovaistinej uz dezute mokejau 130lt, parduodu uz 70lt. Vis leliukui ka grazaus nupirksiu blush2.gif galioja iki 2016/01. 4u.gif
Atsakyti