SVEIKUTĖS,
Su Naujais metais kad jie būtų kupini sveikatos, sėkmės, džiaugsmo...
paulaL, kaip laikaisi? gal jau turi mažylį? kaip placentos reikaliukai?
Zose123, sėkmingos jums operacijos ar čia ta liaudiškai tariant polipų operacija?
o manęs pačios pirmadienį laukia tulžies latakų akmenų operacija ir bijau, ir noriu, kad tik greičiau... norėsis kuo greičiau sprūdinti iš ligoninės pas savo merginukes Dovilė vis dar žindau naktimis....
o šiaip mes neblogai laikomės.... vieną sesiją buhalterijos studijų jau atlaikiau, tik neaiškus paskutinės įskaitos įvertinimas, nes laikėm prieš pat Kalėdas, tai dar neištaisyta... įšiaip sunku rasti laiko mokslams.... bet kitos be šeimos, be vaikų, o neranda laiko... šiandien išsiunčiau savo pirmąjį CV ir atskambino, bet supratau, kad turiu dar labiau pagilinti savo anglų žinias.... tai gal bandysiu pasimokinti privačiai... dar reikia pasitobulinti su kompu... realiai tai norėčiau pradėti dirbti nuo rudenio, nes tik tuomet atsiras Dovilei vieta darželyje toje pačioje grupėje, kur ir Rugilė... o Rugilei jau kuris laikas puikiai sekasi darželyje- ir anksčiau jei patiko, tik rytias keldavosi labai nenoromis, o dbr ir per šventines dienas prašėsi į daržiuką...
Tiesa, atšventėm jau ir tris metukus.... kaip greitai bėga laikas... čia atrodo neseniia gimė, o čia jau protinga ir ožiuota mergytė.... šnekėtų ir šnekėtų kiaurą dieną ir dar taip protingai suvarto o sesė tai tikras vijurkas tik spėk žiūrėti, ką jos abi kur sulindę krečia vos spėjam abu su tėveliu eiti iš paskos savo damų ir laukiam nesulaukiam, kada jos abi bus sąmoningesnės bet... reikia džiuagtis kiekvienu amžiaus tarpsniu, kiekviena akimirka, nes problemytės kiekvienam amžiaus tarpsniui savos.... o visi įvykiai, visi merginų veiksmai,pasakymai, išdaigos nekartojami.... mieli.... jos vis tiek yra mylimos be galo, be krašto.... ir pabaramos, ir palepinamos... visko yra, visko reikia, visko dar bus.... kad tik būtume visi sveiki ir laimingi
SU NAUJAIS VISAS!
Mes ir seniai nesirodem cia.Sekasi neblogai.As kaip visada viena su vaikais,MB toli toli,buvo grizes 3savaitems ir vel isleke.Vasara buvom savaitei nuskride pas ji.Mano dickis jau antrokas,sekasi jam puikiai.Mazes 4m.gimtadieni atsventem.Isdykele mano pamaivele,princesiu manija jai uzejus ir taip megeja persirenginet ir t.t.Eina i darzeli kai neserga.
As darbuose paskendusi buvau,po Nauju jau laisvesne busiu.
Sekmes visiems dideliausios!
Mes ir seniai nesirodem cia.Sekasi neblogai.As kaip visada viena su vaikais,MB toli toli,buvo grizes 3savaitems ir vel isleke.Vasara buvom savaitei nuskride pas ji.Mano dickis jau antrokas,sekasi jam puikiai.Mazes 4m.gimtadieni atsventem.Isdykele mano pamaivele,princesiu manija jai uzejus ir taip megeja persirenginet ir t.t.Eina i darzeli kai neserga.
As darbuose paskendusi buvau,po Nauju jau laisvesne busiu.
Sekmes visiems dideliausios!
sveikutės,
ale naujos AFS mamytės taip ir neprigijo šiame forume, nebent jos kur susikūrė kokį kitą naują.... Va, PaulaL, jua paisgimdė antrą mergytę
aš ten vis nesulaukiančias gandro AFS apraminu....
na, pasirodom su Kalėdiniu- naujametiniu- gimtadieniu- darželiniu fotoreportažu, iš kurio manau bus ir taip aišku, kaip mums sekasi
miegojimo ypatumai:
3. iojo tortadienio saldaus stalo vaišės . (su jubiliate tai nėra gražių foto, nors šiaip daug foto yra...
Naujametinė mėgėjiška šeimyninė fotosesija:
Papildyta:
pasivažinėjimas po gimtąjį kaimą- kas su rogutėmis, kas su vežimėliu, kas pėsčiomis (po Naujų metų tėvelis prailgino rogutes ir padarė su dviem sėdimom vietom) :
karnavalas darželyje:
gimtadienis darželyje:
ale naujos AFS mamytės taip ir neprigijo šiame forume, nebent jos kur susikūrė kokį kitą naują.... Va, PaulaL, jua paisgimdė antrą mergytę
aš ten vis nesulaukiančias gandro AFS apraminu....
na, pasirodom su Kalėdiniu- naujametiniu- gimtadieniu- darželiniu fotoreportažu, iš kurio manau bus ir taip aišku, kaip mums sekasi
miegojimo ypatumai:
3. iojo tortadienio saldaus stalo vaišės . (su jubiliate tai nėra gražių foto, nors šiaip daug foto yra...
Naujametinė mėgėjiška šeimyninė fotosesija:
Papildyta:
pasivažinėjimas po gimtąjį kaimą- kas su rogutėmis, kas su vežimėliu, kas pėsčiomis (po Naujų metų tėvelis prailgino rogutes ir padarė su dviem sėdimom vietom) :
karnavalas darželyje:
gimtadienis darželyje:
Sidrukla, vis žiūriu, ir žinok sesutės tokios panašios, kad vos atskiriu, kur vyresnė, kur jaunesnė bet ut šaunuolė, tiek prifotografuoji ir gražiai apiforminat, o aš vat nuo mažosios gimimo visai nieko nebetvarkau, abiejų vaikų pirmi trys mėnesniai albumai sutvaryti tik
visas su Naujaisiais metais sveikinu
visas su Naujaisiais metais sveikinu
na, va, kaip prišauksiu visas per visu forumus net ir viduryje naktų iš pogrindžio
šiaip matau, kad Fedes, per daug forumų pasisakai, ypač kur kalba eina apie sveikatą
na, mano silpnybė nuotraukos.... daug albumų jau turime.... abiems mergaitėms darau atskirus.... nes kas čia žino su tom kompiuterinėm technologijom- gali juk ir neišsisaugoti nuotraukos... taip jau prapuolė visi mano pedagoginio darbo 7 metų rengti darbai mokiniams gerai, kad dar turiu popierinius variantus pilnas dėžes... bet panašu, kad jau viso to man nebeprisireiks
Rugilės buvau net užsakiusi fotofilmuką iki pirmų metukų... labai mielas filmukas... niekaip neprisiruošiu suruošti Dovilei fotofilmuko... bet suruošiu vis kada nors
na, daug kas svetimas klausia, ar mergaitės ne dvynukės tai, kad viena ta dvynukė biskį didesnė, o kita mažesnė nors jau mažė savo stambumu beveik ir lenkia sesę- jua ką dabar Rugilė išauga, tai Dovilei tik tik, nebent per ilga ir plaukų spalva skiriasi - viena auksaplaukė , kita - ne
labanakt
šiaip matau, kad Fedes, per daug forumų pasisakai, ypač kur kalba eina apie sveikatą
na, mano silpnybė nuotraukos.... daug albumų jau turime.... abiems mergaitėms darau atskirus.... nes kas čia žino su tom kompiuterinėm technologijom- gali juk ir neišsisaugoti nuotraukos... taip jau prapuolė visi mano pedagoginio darbo 7 metų rengti darbai mokiniams gerai, kad dar turiu popierinius variantus pilnas dėžes... bet panašu, kad jau viso to man nebeprisireiks
Rugilės buvau net užsakiusi fotofilmuką iki pirmų metukų... labai mielas filmukas... niekaip neprisiruošiu suruošti Dovilei fotofilmuko... bet suruošiu vis kada nors
na, daug kas svetimas klausia, ar mergaitės ne dvynukės tai, kad viena ta dvynukė biskį didesnė, o kita mažesnė nors jau mažė savo stambumu beveik ir lenkia sesę- jua ką dabar Rugilė išauga, tai Dovilei tik tik, nebent per ilga ir plaukų spalva skiriasi - viena auksaplaukė , kita - ne
labanakt
šiaip aš moderuoju tuos skyrelius , tai tenka pasiskaityti, tai kartais ir pasisakyt
Labuka!
Sidrulka,nerealios fotkes!Tikrai mergaites kaip dvynukes. As ir noreciau ismokti taip "iremint".
Mes tai visai uzmirse ,kad mes AFS-iukes
Sidrulka,nerealios fotkes!Tikrai mergaites kaip dvynukes. As ir noreciau ismokti taip "iremint".
Mes tai visai uzmirse ,kad mes AFS-iukes
Labutis,
Turiu klausimeli:)
Kaip saugotes nuo nestumo?
Gal kuri turi spirale paprasta?
Nes afs turint negalima jokiu hormonu
Sidrulka, kokios fainos tavo mergaites,o mama kokia saunuole ir kuribinga:)
Sidrulka, kokios fainos tavo mergaites,o mama kokia saunuole ir kuribinga:)
QUOTE(PaulaL @ 2013 01 27, 15:11)
Labutis,
man kaip pats A aiškino, tinka tik varinė spiralė.... bet mes apsieinam ir be jos .... bijau aš kažkodėl tų spiralių... kamynė dėjosi tą brangiąją- organizmas nepriėmė, atmetė....
Ta brangi mums netinka, hormonine ji.
Na man A siulo sidabrine spirale, noriu daugiau info.
Na as kazkaip bijau vel skaiciuoti tas dienas
Bet su tom spiralem ir pastoja, A. sake na pagimdysi dar viens na bet aisku rizika maza, visais budais yra rizika
Gal 3 kada bus, bet bent 5 metus net pagalvoti apie nenoriu
Na man A siulo sidabrine spirale, noriu daugiau info.
Na as kazkaip bijau vel skaiciuoti tas dienas
Bet su tom spiralem ir pastoja, A. sake na pagimdysi dar viens na bet aisku rizika maza, visais budais yra rizika
Gal 3 kada bus, bet bent 5 metus net pagalvoti apie nenoriu
QUOTE(PaulaL @ 2013 01 27, 14:11)
Labutis,
jokių hormonų ...
o apie sidabrinę nesu girdėjusi, tik apie varines
QUOTE(Fedes @ 2013 01 27, 17:30)
Yra sidabrines ir auksines:)
Bet man siulo sidabrine. Jos be hormonu.