nagi kur jūs visos, jau maniau, kad nežinia kiek puslapių bus priplepėta....
labukas,
tai vat vat, pasipasakokit ,,šviežios" mamytės, kaip auga jūsų mažieji afesiukai jau turbūt ir link pusės metų traukiat?
mano didukė eina darželin, kai neserga.... rytais sunkia kelias, bet paskui smagiai apsibūna daržiukyje- auklėtojos giria, kad savarankiška, tvarkinga....
namie visko būna....
mažė tai kaip vijurkas, pilna visokių zmasčių ir gudrumėlių... jau bando tarsi vis daugiua ir daugiua žodžių...
mama krenta neakviaizdines buhalterijos studijas.... sunkoka su panelėmis, bet kaip nors....
tiek trumpai....
laukima žinių iš kitų....
ir tiesa... mano paksutiniųjų dienų kredo : dabartinai fiziniai sunkumai yra tik niekis prieš dvasinius sunkumus kuriuos teko kentėti 12 metų....
labanakt
tai vat vat, pasipasakokit ,,šviežios" mamytės, kaip auga jūsų mažieji afesiukai jau turbūt ir link pusės metų traukiat?
mano didukė eina darželin, kai neserga.... rytais sunkia kelias, bet paskui smagiai apsibūna daržiukyje- auklėtojos giria, kad savarankiška, tvarkinga....
namie visko būna....
mažė tai kaip vijurkas, pilna visokių zmasčių ir gudrumėlių... jau bando tarsi vis daugiua ir daugiua žodžių...
mama krenta neakviaizdines buhalterijos studijas.... sunkoka su panelėmis, bet kaip nors....
tiek trumpai....
ir tiesa... mano paksutiniųjų dienų kredo : dabartinai fiziniai sunkumai yra tik niekis prieš dvasinius sunkumus kuriuos teko kentėti 12 metų....
labanakt
QUOTE(sidrulka @ 2012 11 05, 00:05)
labukas,
namie visko būna....
tiek trumpai....
labanakt
namie visko būna....
tiek trumpai....
labanakt
Laba ,
tikrai čia labai aprimę . Pas mus viskas po senovei, dičkė jau atšventė 4-ąjį gimtadienį, antrus metus be problemų keliaujam į darželį. Mažoji labai aktyvi, daug šneka, bėgioja, visur jos pilna. Aš vis dar auginu mergaites, o magistrąjau pernai baigiau, ir daugiau nesimokysiu .
Iki
Labutis,
Ar kuriom buvo,kad vaisius i gala mazai priaugdavo svorio?
Manoji sveria 1590 kg 32 savaites ir viena diena
Ar kuriom buvo,kad vaisius i gala mazai priaugdavo svorio?
Manoji sveria 1590 kg 32 savaites ir viena diena
sveikutė,
vat neprisimenu, bet lyga kažkas tokio ir buvo.... bet man atrdoo dabar ir prasidės Jūsų didysis augimas maždaug apie šį laiką iki pat gimimo, kuomet viskas sparčiausiai vystosi...
vat neprisimenu, bet lyga kažkas tokio ir buvo.... bet man atrdoo dabar ir prasidės Jūsų didysis augimas maždaug apie šį laiką iki pat gimimo, kuomet viskas sparčiausiai vystosi...
Kad jau turetu sparciau augti, bet nelabai:( per menesi tik 400 g paaugo:/
Placenta negrazi, taskuota jau:(
QUOTE(PaulaL @ 2012 12 05, 13:12)
Kad jau turetu sparciau augti, bet nelabai:( per menesi tik 400 g paaugo:/
O KAS ČIA TAVE PRIŽIŪRI? Jau čia A. mato tokius rezultatus?
QUOTE(sidrulka @ 2012 12 05, 14:57)
O KAS ČIA TAVE PRIŽIŪRI? Jau čia A. mato tokius rezultatus?
Aha, cia po vakar vizito pas ji. Na jis sako,kad dar viskas normose ( bet jis zino,kad as tryzne ir bijo mane gazdinti), sake bus mazesne, bet placenta jam nepatinka ir paskyre vizita po 3 savaiciu...tai vaziuosiu pries Kaledas.
QUOTE(PaulaL @ 2012 12 05, 14:25)
Aha, cia po vakar vizito pas ji. Na jis sako,kad dar viskas normose ( bet jis zino,kad as tryzne ir bijo mane gazdinti), sake bus mazesne, bet placenta jam nepatinka ir paskyre vizita po 3 savaiciu...tai vaziuosiu pries Kaledas.
Laba ,
nebijok, mano irgi vis mazytes buvo, ir gime mazokos, bet dabar pagal amziu didokos
QUOTE(Rola @ 2012 12 10, 16:18)
Laba ,
nebijok, mano irgi vis mazytes buvo, ir gime mazokos, bet dabar pagal amziu didokos
Aciu
Na tikekimes, kad augins dar svori...placenta labai jau negrazi... pries savaite taskuota buvo,o vakar jau isvis.., na dar 3-4 savaites istemti ir galeciau gimdyti. Uztenks jau..,
sveikos visos mamytes
visas mamytes ir jusu vaikucius su sventemis, siunciu dideli bucki
senai cia as jus bebuvau, bet net idomu asidare kaip jus cia gyvenat kai tik prisedau prie savo seno kompo
Rola turi nauja mergina-sveikinu
Sidrulkos merginos lyg dvynukes
Paulal- sekmes isnesiojant , tegu ir gimdymas buna sekmingas, vaikutis ramus ir sveikas
o mes augam, einam i darza, tik va tenka per tas ligeles ruostis adenoidu operacijai, tik praeina kosuliukas ir iskart i ligonine
visas mamytes ir jusu vaikucius su sventemis, siunciu dideli bucki
senai cia as jus bebuvau, bet net idomu asidare kaip jus cia gyvenat kai tik prisedau prie savo seno kompo
Rola turi nauja mergina-sveikinu
Sidrulkos merginos lyg dvynukes
Paulal- sekmes isnesiojant , tegu ir gimdymas buna sekmingas, vaikutis ramus ir sveikas
o mes augam, einam i darza, tik va tenka per tas ligeles ruostis adenoidu operacijai, tik praeina kosuliukas ir iskart i ligonine