PaulaL, linkiu, kad viskas tikrai būtų gerai
o dėl vaistų nebijok, klausk tiesiai gydytojų, jie turi žinot ir informaciją pateikti. prieš operacijas negalima jų, daro kraujo tyr, čia mažesnė kaip ir intervencija, kraujavimo požiūriu... bet gal irgi padarys kraujo tyr ir pasakys, kiek leistis, kiek nesileist. Jau čia tik gydytojam spręst.
Na 2 dieni pas A vaziuoju, klausiu jo... O 3 dieni pas genetike
Dar kazkaip ta savaite isgyventi reikia
Dar kazkaip ta savaite isgyventi reikia
QUOTE(PaulaL @ 2012 08 29, 15:14)
Reikia
Papasakosiu po visko... Zinau,kad viskas gerai sirdyje, bet 90 % kita savaite darys
Turesim antra mergyte
Labai bijau sio tyrimo, o dar placenta mano priekineje sienoje (vel) reikes per ja durti
Man pastoviai per kokia nesamone nutinka...ana nestuma leukemija itarinejo...dabar vel
Papasakosiu po visko... Zinau,kad viskas gerai sirdyje, bet 90 % kita savaite darys
Turesim antra mergyte
Labai bijau sio tyrimo, o dar placenta mano priekineje sienoje (vel) reikes per ja durti
Man pastoviai per kokia nesamone nutinka...ana nestuma leukemija itarinejo...dabar vel
tikrai viskas bus gerai, na bet reikia tai reikia. Linkiu, kad viskas greičiau praeitų.
sveikinimai su dar viena dukrele, jums jos pavyksta be galo gražios
Nedekosiu...kolkas
Parasysiu po visko...turi buti viskas gerai...
Parasysiu po visko...turi buti viskas gerai...
PaulaL, sėkmės , sėkmės, ir dar kartą sėkmės
[quote=index,
kaip gyvenat, kiek sveriat, kokio ūgio ką mokat, ar ko nors ragavot ar tik mamytės pienukas?
Seniai lankiausi, tai jei jau rašei atsiprašau
Mano mergina 7kg ir 66 cm. trečiadienį nusirito nuo lovos ačiū Dievui viskas gerai, nieko nesusitrenkė, nesusilaužė, bet išsigandau iki šiol dar dienos miegą ant mūsų dvigulės miegodavo, dabar jau savo lovytėj, tai ten mažiau vietos, užsiskersuoja, tai ranka, tai koja įstringa... sūnus nebuvo toks aktyvistas.
kaip gyvenat, kiek sveriat, kokio ūgio ką mokat, ar ko nors ragavot ar tik mamytės pienukas?
Mano mergina 7kg ir 66 cm. trečiadienį nusirito nuo lovos ačiū Dievui viskas gerai, nieko nesusitrenkė, nesusilaužė, bet išsigandau iki šiol dar dienos miegą ant mūsų dvigulės miegodavo, dabar jau savo lovytėj, tai ten mažiau vietos, užsiskersuoja, tai ranka, tai koja įstringa... sūnus nebuvo toks aktyvistas.
[quote=jurgita...,2012 08 31, 15:44]
[quote=index,
[/quote]
Labuuuuka, ot seniia matyta labai pasigedau jau Smagu, kad užsukai
Ot pana aktyvi, bet gerai, kad viskas gerai, tuom ir baigės avarija.
Mūsų vaikis 70cm, 10kg valgo tim MP dar nieko neragauja kitko, o ir nesiūlo dar daktarė mūsų, matyt dėl to, kad ir taip svoriu nesiskundžia. Sunkus mano špokiukas tai atmuša rankas kai reik ilgiau palaikyt, panešiot
O jūs ką jau ragaujat? Kaip sūnus su sese draugauja? Toliau puikiai? Nepavydi?
[quote=index,
[/quote]
Mūsų vaikis 70cm, 10kg valgo tim MP dar nieko neragauja kitko, o ir nesiūlo dar daktarė mūsų, matyt dėl to, kad ir taip svoriu nesiskundžia. Sunkus mano špokiukas tai atmuša rankas kai reik ilgiau palaikyt, panešiot
Kaip iš tikro mūsų temelė aptilo... ačiū "naujokėm" (sąlyginai ) už pagyvinimą.
kukū, seniokės
Mes gyvenam neblogai... vėl prasidės darbymetis. rugsėjis, vyresnėlis į priešmokyklinę žygiuoja, baisu pagalvot, kad kitais metai jau į mokyklą
Mažoji pereina į darželinukus, auklėtoja formaliai lieka ta pati, bet kadangi ji vargšiukė ištisai serga, reiškia vėl žiūrės vaikus neaišku kas... nuolat keitės jau beveik visus praėjusius metus.
svajonė mano, kad būčiau galėjusi ir toliau leisti į privatų darželį, bet, na, niekaip neišgalėtume to tūkstančio mokėt.
aij, turim pianiną, vaikai laukia ryto, kad pagrot, laukia vakaro, kad vėl pagrot
tokie mūsų rūpestėliai
kukū, seniokės
Mes gyvenam neblogai... vėl prasidės darbymetis. rugsėjis, vyresnėlis į priešmokyklinę žygiuoja, baisu pagalvot, kad kitais metai jau į mokyklą
Mažoji pereina į darželinukus, auklėtoja formaliai lieka ta pati, bet kadangi ji vargšiukė ištisai serga, reiškia vėl žiūrės vaikus neaišku kas... nuolat keitės jau beveik visus praėjusius metus.
svajonė mano, kad būčiau galėjusi ir toliau leisti į privatų darželį, bet, na, niekaip neišgalėtume to tūkstančio mokėt.
aij, turim pianiną, vaikai laukia ryto, kad pagrot, laukia vakaro, kad vėl pagrot
tokie mūsų rūpestėliai
QUOTE(index @ 2012 08 31, 17:23)
per visą vasarą niekaip neradau laiko prisėst , o mes kadangi neturim MP tai jau valgom daržovių košytės iš 2-3 ingredientų, jau ragavom obuolio, ir vaisinės tyrelės, kadangi nepriauga mergina per daug svorio tai košės tinka, o ir viduriukai buvę kieti susitvarkė, tik jau ta terlionė su košių virimu tai , o brolis didelis pagalbininkas, jei sakau eik pašersi šunį, tai jis ai geriau aš su sese pabūsiu, bet jau va mokyklėlėn, jau antrokas, o aš irgi pradedu lankyt ECDL kursus tai vėl nžn kaip laiko bus prisėst.
Labutis
Viskas mus gerai, neprireike vandenu tyrimo
Turesim antra mergyte
O siaip su afs galimas vandenu tyrimas, vaistu nereikia nutraukti pries si tyrima ar po jo.
Turesim antra mergyte
O siaip su afs galimas vandenu tyrimas, vaistu nereikia nutraukti pries si tyrima ar po jo.
QUOTE(PaulaL @ 2012 09 12, 22:12)
Labutis
Turesim antra mergyte
Turesim antra mergyte
QUOTE(PaulaL @ 2012 09 12, 23:12)
Labutis
Turesim antra mergyte
Turesim antra mergyte
ačiū Dievui, sėkmės ir toliau