Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

PaulaL, linkiu, kad viskas tikrai būtų gerai 4u.gif

o dėl vaistų nebijok, klausk tiesiai gydytojų, jie turi žinot ir informaciją pateikti. prieš operacijas negalima jų, daro kraujo tyr, čia mažesnė kaip ir intervencija, kraujavimo požiūriu... bet gal irgi padarys kraujo tyr ir pasakys, kiek leistis, kiek nesileist. Jau čia tik gydytojam spręst.
Atsakyti
Na 2 dieni pas A vaziuoju, klausiu jo... O 3 dieni pas genetike doh.gif
Dar kazkaip ta savaite isgyventi reikia blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 08 29, 15:14)
Reikia  verysad.gif
Papasakosiu po visko... Zinau,kad viskas gerai sirdyje, bet 90 % kita savaite darys verysad.gif
Turesim antra mergyte rolleyes.gif
Labai bijau sio tyrimo, o dar placenta mano priekineje sienoje (vel)  doh.gif reikes per ja durti unsure.gif

Man pastoviai per  nestuke.gif  kokia nesamone nutinka...ana nestuma leukemija itarinejo...dabar vel  doh.gif

tikrai viskas bus gerai, na bet reikia tai reikia. Linkiu, kad viskas greičiau praeitų.

sveikinimai su dar viena dukrele, jums jos pavyksta be galo gražios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 29 rugpjūčio 2012 - 16:19
Nedekosiu...kolkas rolleyes.gif
Parasysiu po visko...turi buti viskas gerai...
Atsakyti
PaulaL, sėkmės , sėkmės, ir dar kartą sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=index,

4u.gif 4u.gif kaip gyvenat, kiek sveriat, kokio ūgio smile.gif ką mokat, ar ko nors ragavot ar tik mamytės pienukas?
Seniai lankiausi, tai jei jau rašei atsiprašau ax.gif

Mano mergina 7kg ir 66 cm. trečiadienį nusirito nuo lovos blink.gif blink.gif ačiū Dievui viskas gerai, nieko nesusitrenkė, nesusilaužė, bet išsigandau blink.gif iki šiol dar dienos miegą ant mūsų dvigulės miegodavo, dabar jau savo lovytėj, tai ten mažiau vietos, užsiskersuoja, tai ranka, tai koja įstringa... doh.gif sūnus nebuvo toks aktyvistas.

Atsakyti
[quote=jurgita...,2012 08 31, 15:44]
[quote=index,

4u.gif 4u.gif kaip gyvenat, kiek sveriat, kokio ūgio smile.gif ką mokat, ar ko nors ragavot ar tik mamytės pienukas?
Seniai lankiausi, tai jei jau rašei atsiprašau ax.gif

Mano mergina 7kg ir 66 cm. trečiadienį nusirito nuo lovos blink.gif blink.gif ačiū Dievui viskas gerai, nieko nesusitrenkė, nesusilaužė, bet išsigandau blink.gif iki šiol dar dienos miegą ant mūsų dvigulės miegodavo, dabar jau savo lovytėj, tai ten mažiau vietos, užsiskersuoja, tai ranka, tai koja įstringa... doh.gif sūnus nebuvo toks aktyvistas.
[/quote]
Labuuuuka, ot seniia matyta labai pasigedau jau smile.gif Smagu, kad užsukai smile.gif
Ot pana aktyvi, bet gerai, kad viskas gerai, tuom ir baigės avarija. 4u.gif

Mūsų vaikis 70cm, 10kg biggrin.gif valgo tim MP dar nieko neragauja kitko, o ir nesiūlo dar daktarė mūsų, matyt dėl to, kad ir taip svoriu nesiskundžia. Sunkus mano špokiukas tai atmuša rankas kai reik ilgiau palaikyt, panešiot smile.gif

O jūs ką jau ragaujat? Kaip sūnus su sese draugauja? Toliau puikiai? Nepavydi?
Atsakyti
Kaip iš tikro mūsų temelė aptilo... ačiū "naujokėm" (sąlyginai smile.gif ) už pagyvinimą.

kukū, seniokės ax.gif

Mes gyvenam neblogai... vėl prasidės darbymetis. rugsėjis, vyresnėlis į priešmokyklinę žygiuoja, baisu pagalvot, kad kitais metai jau į mokyklą doh.gif

Mažoji pereina į darželinukus, auklėtoja formaliai lieka ta pati, bet kadangi ji vargšiukė ištisai serga, reiškia vėl žiūrės vaikus neaišku kas... nuolat keitės jau beveik visus praėjusius metus.
svajonė mano, kad būčiau galėjusi ir toliau leisti į privatų darželį, bet, na, niekaip neišgalėtume to tūkstančio mokėt.

aij, turim pianiną, vaikai laukia ryto, kad pagrot, laukia vakaro, kad vėl pagrot biggrin.gif

tokie mūsų rūpestėliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 08 31, 17:23)
Labuuuuka, ot seniia matyta labai pasigedau jau smile.gif Smagu, kad užsukai smile.gif
Ot pana aktyvi, bet gerai, kad viskas gerai, tuom ir baigės avarija.  4u.gif

Mūsų vaikis 70cm, 10kg biggrin.gif valgo tim MP dar nieko neragauja kitko, o ir nesiūlo dar daktarė mūsų, matyt dėl to, kad ir taip svoriu nesiskundžia. Sunkus mano špokiukas tai atmuša rankas kai reik ilgiau palaikyt, panešiot smile.gif

O jūs ką jau ragaujat? Kaip sūnus su sese draugauja? Toliau puikiai? Nepavydi?

blush2.gif per visą vasarą niekaip neradau laiko prisėst blush2.gif , o mes kadangi neturim MP tai jau valgom daržovių košytės iš 2-3 ingredientų, jau ragavom obuolio, ir vaisinės tyrelės, kadangi nepriauga mergina per daug svorio tai košės tinka, o ir viduriukai buvę kieti susitvarkė, tik jau ta terlionė su košių virimu tai doh.gif , o brolis didelis pagalbininkas, jei sakau eik pašersi šunį, tai jis ai geriau aš su sese pabūsiu, bet jau va mokyklėlėn, jau antrokas, o aš irgi pradedu lankyt ECDL kursus tai vėl nžn kaip laiko bus prisėst.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Viskas mus gerai, neprireike vandenu tyrimo 4u.gif
Turesim antra mergyte wub.gif
O siaip su afs galimas vandenu tyrimas, vaistu nereikia nutraukti pries si tyrima ar po jo.
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 09 12, 22:12)
Labutis 4u.gif
O siaip su afs galimas vandenu tyrimas, vaistu nereikia nutraukti pries si tyrima ar po jo.

thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 09 12, 23:12)
Labutis 4u.gif

ačiū Dievui, sėkmės ir toliau 4u.gif
Atsakyti