laba diena mergaites
norejau paklausti as kuri kauniete tvarkesi 2011-2012 metais antram nestumui kompensacija vaistukams?
sveikutės,
vasarojat visos sau smagiai
prisiduokit bent trumpai naujos AFS mamytės, kaip jums sekasi auginti mažylius- juk jau yra sukančių ir antrą ratelį
taip pat įdomu būtų išgirsti vasaros įspūdžius ir vaikučių auginimo ypatumus iš senbūvių
lara86, aš ne kaunietė, o dokumentus tvarkiausi vienais metais anksčiau, nei kad tu klausi o kodėl būtent teiraujies kauniečių ir konkrečių metų?
mes gyvenam neblogai.... kariauju per dienas su dviem ožkytėm aišku ir džiaugiuos maloniomis akimirkomis Dovilė taip nenori keliauti, kad mes negalime niekur tolėliau išvykti, nes malasi sav kėdutėje, lipa iš jos, pyksta, tupia, stoja, zyzia ir t.t..... tai tolimiausios mūsų kelionės būna 30 km iki senelių.... todėl dar visokius pajūrius mums šiemet pamiršti.... beje ir tėvelis išeina atostogų dar tik nuo kito pirmadienio....
o beje, Dovilė , nors ir smarkesnė už Rugilę, bet ir labai jau savarankiška- jau valgo pati, bando jau sėsti sesės pavyzdžiu ant puodo sakydama ,,si-si-si"... bet jau tas lipimas visur tik spėk žiūrėt ir gaudyt o dar kai pasimyluoja abi sesės susikibę
O Rugilė žygiuos jau nuo rugsėjo darželin... lai pasipratina, nes jai jau reikia draugijos ir daugiau veiklos... viskas būtų gerai, jei jau nebebūtų avarijų į kelnytes, kurios būna vis dar dažniau nei kad laiku pasiprašymai ant puodo jei siūlai ištisai, tai pataikai kokį kartą, kad nori, o jei tik pamiršti pasiūlyti kiek ilgėliau ir jau žiūrėk šlapia... gal čia mums kokia rimtesnė bėdelė?
viskas, bėgu prie kitų reikaliukų, kol merginos dar miega, nes net nebežinau nuo ko griebtis , kai tylu, ramu ir laikas sau
gražios likusios vasarėlės visoms daug džiugių akimirkų su savo mažaisiais džiaugsmeliais- išdykėliais
vasarojat visos sau smagiai
prisiduokit bent trumpai naujos AFS mamytės, kaip jums sekasi auginti mažylius- juk jau yra sukančių ir antrą ratelį
taip pat įdomu būtų išgirsti vasaros įspūdžius ir vaikučių auginimo ypatumus iš senbūvių
lara86, aš ne kaunietė, o dokumentus tvarkiausi vienais metais anksčiau, nei kad tu klausi o kodėl būtent teiraujies kauniečių ir konkrečių metų?
mes gyvenam neblogai.... kariauju per dienas su dviem ožkytėm aišku ir džiaugiuos maloniomis akimirkomis Dovilė taip nenori keliauti, kad mes negalime niekur tolėliau išvykti, nes malasi sav kėdutėje, lipa iš jos, pyksta, tupia, stoja, zyzia ir t.t..... tai tolimiausios mūsų kelionės būna 30 km iki senelių.... todėl dar visokius pajūrius mums šiemet pamiršti.... beje ir tėvelis išeina atostogų dar tik nuo kito pirmadienio....
o beje, Dovilė , nors ir smarkesnė už Rugilę, bet ir labai jau savarankiška- jau valgo pati, bando jau sėsti sesės pavyzdžiu ant puodo sakydama ,,si-si-si"... bet jau tas lipimas visur tik spėk žiūrėt ir gaudyt o dar kai pasimyluoja abi sesės susikibę
O Rugilė žygiuos jau nuo rugsėjo darželin... lai pasipratina, nes jai jau reikia draugijos ir daugiau veiklos... viskas būtų gerai, jei jau nebebūtų avarijų į kelnytes, kurios būna vis dar dažniau nei kad laiku pasiprašymai ant puodo jei siūlai ištisai, tai pataikai kokį kartą, kad nori, o jei tik pamiršti pasiūlyti kiek ilgėliau ir jau žiūrėk šlapia... gal čia mums kokia rimtesnė bėdelė?
viskas, bėgu prie kitų reikaliukų, kol merginos dar miega, nes net nebežinau nuo ko griebtis , kai tylu, ramu ir laikas sau
gražios likusios vasarėlės visoms daug džiugių akimirkų su savo mažaisiais džiaugsmeliais- išdykėliais
Sidrulka, tikrai nesijaudink dėl tų šlapumų mano trimetinė dar kaip kada, kartais kelias dienas iš eilės kaip ideali mergaitė, kartais varo nesustodama, nespėju rūbų keist. šiandien super naktis, atsidžiaugt negaliu - ir prieš miega neatsisakė į puoduką padarė, ir pati pasodinau vidurnaktį miegančią, ir ryte dar radau puoduką pilną, tai reiškia kažkada pati naktį nuėjo o šiaip kelios naktys iš eilės iki to visa patalynė skalbime, nebeturiu nė ko klot.
vyresnėlis mano turėjo psichologinių problemų, matyt per smarkiai kažkada užlaužėm, kad visai buvo atsisakęs ant puodo. tai vieną dieną, jau vyresnis nei 3.5 metų buvo, pradėjo prašytis ir viskas susitvarkė kaip nebūta. na, dar su naktimis šlapiom bangomis užeidavo iki penkerių.
taigi, nieko čia tokio, vieni vaikai anksčiau, kiti vėliau,visi išmoksta
vyresnėlis mano turėjo psichologinių problemų, matyt per smarkiai kažkada užlaužėm, kad visai buvo atsisakęs ant puodo. tai vieną dieną, jau vyresnis nei 3.5 metų buvo, pradėjo prašytis ir viskas susitvarkė kaip nebūta. na, dar su naktimis šlapiom bangomis užeidavo iki penkerių.
taigi, nieko čia tokio, vieni vaikai anksčiau, kiti vėliau,visi išmoksta
naktys pas mus sausos ir visai nekeliam ant puodo (tfu tfu tfu)
QUOTE(sidrulka @ 2012 08 09, 09:46)
naktys pas mus sausos ir visai nekeliam ant puodo (tfu tfu tfu)
o tu pergyveni
sveikinimai, Princese22, su dar vienu sūnaitėliu, kuris kaip suprant nelabai sunkiai atėjo šian pasaulin
o broliukui vyresniajam, kad greičiau apsiprastų su mažuoju broliuku
o broliukui vyresniajam, kad greičiau apsiprastų su mažuoju broliuku
QUOTE(Princese22 @ 2012 08 12, 20:02)
Sveiki mamaukai
Na as jau turiu savo antra dziaugsma
Pagimdziau pati..nesitikejau po cp pati bet buna stebuklu
kai grizau po ligonines vyresnelis pradejo sysinti nakti i lova
Matyt stresas del brolio veikia..
Na as jau turiu savo antra dziaugsma
Pagimdziau pati..nesitikejau po cp pati bet buna stebuklu
kai grizau po ligonines vyresnelis pradejo sysinti nakti i lova
Matyt stresas del brolio veikia..
Sveikinu man net nesitiki, kaip greit laikas lekia. o dar ir pati pagimdei. turėsi laiko, papasakok daugiau apie gimdymą. man po CP nepavyko natūraliai, tai labai smalsu kas ir kaip ir ar pas tą patį gyd?
nesijaudink, dėl tų nektinių nelaimių, stresas, nebūtinai jis blogas, gali būti ir nuo gerų įspūdžių pertekliaus
sidrulka,nebutinai kaunieciu
o antram nestumui lengvai dare? kartojo tau tyrimus?
laba diena.
mes taip pat augame neblogai,kurim oziuku su ragais.naktimis tai kosmaras bludina nemiega.bet siaip vaikas meilus ir geras
o antram nestumui lengvai dare? kartojo tau tyrimus?
laba diena.
mes taip pat augame neblogai,kurim oziuku su ragais.naktimis tai kosmaras bludina nemiega.bet siaip vaikas meilus ir geras
Labutis,
Gal kuriai dare vaisiaus vandenu tyrima nestum metu?
Ar nekraujavote daugiau?
Ar pries tyrima leidotes vaistus?
Aciu
Ar nekraujavote daugiau?
Aciu
QUOTE(PaulaL @ 2012 08 29, 12:18)
Labutis,
Ar nekraujavote daugiau?
Aciu
Ar nekraujavote daugiau?
Aciu
planuoji darytis?
o kodėl?
Reikia
Papasakosiu po visko... Zinau,kad viskas gerai sirdyje, bet 90 % kita savaite darys
Turesim antra mergyte
Labai bijau sio tyrimo, o dar placenta mano priekineje sienoje (vel) reikes per ja durti
Man pastoviai per kokia nesamone nutinka...ana nestuma leukemija itarinejo...dabar vel
Papasakosiu po visko... Zinau,kad viskas gerai sirdyje, bet 90 % kita savaite darys
Turesim antra mergyte
Labai bijau sio tyrimo, o dar placenta mano priekineje sienoje (vel) reikes per ja durti
Man pastoviai per kokia nesamone nutinka...ana nestuma leukemija itarinejo...dabar vel