Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

laba diena mergaites 4u.gif

norejau paklausti as kuri kauniete tvarkesi 2011-2012 metais antram nestumui kompensacija vaistukams?
Atsakyti
sveikutės,

vasarojat visos sau smagiai thumbup.gif

prisiduokit bent trumpai naujos AFS mamytės, kaip jums sekasi auginti mažylius- juk jau yra sukančių ir antrą ratelį 4u.gif

taip pat įdomu būtų išgirsti vasaros įspūdžius ir vaikučių auginimo ypatumus iš senbūvių 4u.gif

lara86, aš ne kaunietė, o dokumentus tvarkiausi vienais metais anksčiau, nei kad tu klausi ax.gif o kodėl būtent teiraujies kauniečių ir konkrečių metų?

mes gyvenam neblogai.... kariauju per dienas su dviem ožkytėm doh.gif aišku ir džiaugiuos maloniomis akimirkomis thumbup.gif wub.gif Dovilė taip nenori keliauti, kad mes negalime niekur tolėliau išvykti, nes malasi sav kėdutėje, lipa iš jos, pyksta, tupia, stoja, zyzia ir t.t..... tai tolimiausios mūsų kelionės būna 30 km iki senelių.... todėl dar visokius pajūrius mums šiemet pamiršti.... beje ir tėvelis išeina atostogų dar tik nuo kito pirmadienio....
o beje, Dovilė , nors ir smarkesnė už Rugilę, bet ir labai jau savarankiška- jau valgo pati, bando jau sėsti sesės pavyzdžiu ant puodo sakydama ,,si-si-si"... bet jau tas lipimas visur doh.gif tik spėk žiūrėt ir gaudyt doh.gif o dar kai pasimyluoja abi sesės susikibę doh.gif
O Rugilė žygiuos jau nuo rugsėjo darželin... lai pasipratina, nes jai jau reikia draugijos ir daugiau veiklos... viskas būtų gerai, jei jau nebebūtų avarijų į kelnytes, kurios būna vis dar dažniau nei kad laiku pasiprašymai ant puodo doh.gif jei siūlai ištisai, tai pataikai kokį kartą, kad nori, o jei tik pamiršti pasiūlyti kiek ilgėliau ir jau žiūrėk šlapia... gal čia mums kokia rimtesnė bėdelė? g.gif

viskas, bėgu prie kitų reikaliukų, kol merginos dar miega, nes net nebežinau nuo ko griebtis , kai tylu, ramu ir laikas sau biggrin.gif

gražios likusios vasarėlės visoms 4u.gif daug džiugių akimirkų su savo mažaisiais džiaugsmeliais- išdykėliais 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sidrulka, tikrai nesijaudink dėl tų šlapumų 4u.gif mano trimetinė dar kaip kada, kartais kelias dienas iš eilės kaip ideali mergaitė, kartais varo nesustodama, nespėju rūbų keist. šiandien super naktis, atsidžiaugt negaliu - ir prieš miega neatsisakė į puoduką padarė, ir pati pasodinau vidurnaktį miegančią, ir ryte dar radau puoduką pilną, tai reiškia kažkada pati naktį nuėjo thumbup.gif o šiaip kelios naktys iš eilės iki to visa patalynė skalbime, nebeturiu nė ko klot.

vyresnėlis mano turėjo psichologinių problemų, matyt per smarkiai kažkada užlaužėm, kad visai buvo atsisakęs ant puodo. tai vieną dieną, jau vyresnis nei 3.5 metų buvo, pradėjo prašytis ir viskas susitvarkė kaip nebūta. na, dar su naktimis šlapiom bangomis užeidavo iki penkerių.

taigi, nieko čia tokio, vieni vaikai anksčiau, kiti vėliau,visi išmoksta 4u.gif
Atsakyti
naktys pas mus sausos ir visai nekeliam ant puodo thumbup.gif (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 08 09, 09:46)
naktys pas mus sausos ir visai nekeliam ant puodo thumbup.gif  (tfu tfu tfu)

o tu pergyveni biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mamaukai biggrin.gif
Na as jau turiu savo antra dziaugsma biggrin.gif
Pagimdziau pati..nesitikejau po cp pati bet buna stebuklu thumbup.gif

kai grizau po ligonines vyresnelis pradejo sysinti nakti i lova verysad.gif
Matyt stresas del brolio veikia..
Atsakyti
sveikinimai, Princese22, su dar vienu sūnaitėliu, kuris kaip suprant nelabai sunkiai atėjo šian pasaulin 4u.gif thumbup.gif

o broliukui vyresniajam, kad greičiau apsiprastų su mažuoju broliuku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2012 08 12, 20:02)
Sveiki mamaukai biggrin.gif
Na as jau turiu savo antra dziaugsma biggrin.gif
Pagimdziau pati..nesitikejau po cp pati bet buna stebuklu thumbup.gif

kai grizau po ligonines vyresnelis pradejo sysinti nakti i lova verysad.gif
Matyt stresas del brolio veikia..

Sveikinu wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif man net nesitiki, kaip greit laikas lekia. o dar ir pati pagimdei. turėsi laiko, papasakok daugiau apie gimdymą. man po CP nepavyko natūraliai, tai labai smalsu kas ir kaip ir ar pas tą patį gyd? blush2.gif
nesijaudink, dėl tų nektinių nelaimių, stresas, nebūtinai jis blogas, gali būti ir nuo gerų įspūdžių pertekliaus 4u.gif
Atsakyti
sidrulka,nebutinai kaunieciu smile.gif

o antram nestumui lengvai dare? kartojo tau tyrimus?

laba diena. 4u.gif

mes taip pat augame neblogai,kurim oziuku su ragais.naktimis tai kosmaras bludina nemiega.bet siaip vaikas meilus ir geras wub.gif
Atsakyti
Labutis,
Gal kuriai dare vaisiaus vandenu tyrima nestum metu?
Ar nekraujavote daugiau?
Ar pries tyrima leidotes vaistus?
Aciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 08 29, 12:18)
Labutis,
Gal kuriai dare vaisiaus vandenu tyrima nestum metu?
Ar nekraujavote daugiau?
Ar pries tyrima leidotes vaistus?
Aciu unsure.gif

planuoji darytis?
o kodėl?
Atsakyti
Reikia verysad.gif
Papasakosiu po visko... Zinau,kad viskas gerai sirdyje, bet 90 % kita savaite darys verysad.gif
Turesim antra mergyte rolleyes.gif
Labai bijau sio tyrimo, o dar placenta mano priekineje sienoje (vel) doh.gif reikes per ja durti unsure.gif

Man pastoviai per nestuke.gif kokia nesamone nutinka...ana nestuma leukemija itarinejo...dabar vel doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 29 rugpjūčio 2012 - 14:27