Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

Man koju neskaudedavo, bet jos negeriant aspirino tokios sunkios, sunkios... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 04 03, 17:33)
Man koju neskaudedavo, bet jos negeriant aspirino tokios sunkios, sunkios... doh.gif

man irgi kojos ramybės neduoda, bet aš žinau priežastį- venų varikozė.
Atsakyti
kuo šilčiausi, margiausi sveikinimai visoms artėjančių Velykų proga 4u.gif gražių ir tvirtų margučių šnd prisidažykit 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
aš čia su klausimu, gal kuri susidūrėt ar šiaip žinosit. Planuojant kitą vaikutį ir žindat kokia būna mūsų situacija? Kaip su aspirinu? Susimąsčiau. g.gif
Atsakyti
Planuojant as vel 3 men iki darymo leliaus geriau aspirina, pamacius sirdele prasideda vaistai, na as jau leidausi ir nepamacius biggrin.gif Saugiau!
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2012 04 19, 12:31)
Planuojant as vel 3 men iki darymo leliaus geriau aspirina, pamacius sirdele prasideda vaistai, na as jau leidausi ir nepamacius biggrin.gif Saugiau!

bet va aš galvoju ar tai suderinama su žindymu? Ar jau tik kai nustosiu krūtim maitint vaikutį?
nieko nežinai apie tai?smile.gif
vaistus ir aš leidaus nuo pat II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 04 19, 12:37)
aš čia su klausimu, gal kuri susidūrėt ar šiaip žinosit. Planuojant kitą vaikutį ir žindat kokia būna mūsų situacija? Kaip su aspirinu?  Susimąsčiau.  g.gif

tai kaip suprantu jau apie kitą galvoji... thumbup.gif kaip laikotės, kaip augate?
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 04 19, 18:09)
tai kaip suprantu jau apie kitą galvoji... thumbup.gif kaip laikotės, kaip augate?

galvoju kaip saugotis ar kaip nesisaugot, bet jei negalima aspirino tai reiks tik baigus žindyt svajot pradėt smile.gif

ryt TA, tai žiūrėsim kokie mūsų pasiekimai per mėnesį. Šypsotis va špokas išmoko šią savaitę bigsmile.gif

kaip jūs? smile.gif
Atsakyti
Index, reikia bent 3 jum vaiku, groziu grozis jusu J wub.gif

Kiek pamenu, Sidrulka pastojo sntra karta maitindama, aspirina pradejo gerti ir leistis jau budama nestuke.gif
Kadangi as jau baigiau maitinti, geriu aspirina. Bet reikia pasiklausti daktaro, gal galima gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 19 balandžio 2012 - 18:56
QUOTE(PaulaL @ 2012 04 19, 19:54)
Index, reikia bent 3 jum vaiku, groziu grozis jusu J wub.gif

Kiek pamenu, Sidrulka pastojo sntra karta maitindama, aspirina pradejo gerti ir leistis jau budama nestuke.gif
Kadangi as jau baigiau maitinti, geriu aspirina. Bet reikia pasiklausti daktaro, gal galima gerti.

sveikos,

ne, aš kai pastojau, jau nebemaitinau... o apsiriną gerti pradėjau tai taip, tik sužinojusi kas pastojau- ir vienu ir kitu atveju lygiai taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, visoms 4u.gif

Mes augam puikiai thumbup.gif , pirmaji menesi priaugom 2kg ir 4cm. Pienuko turim sociai, daug miegam, graziai sypsomes ir po truputi pradedam kalbinti mama wub.gif Turim ir 2 bedeles: niekaip nenustoja puliuoti akyte ir atpylinejimas doh.gif Atpila po 1 karta dienoj (siandien 2 kartus), muistosi atrodo lyg valgyti nori tik kruti paduodu iskart fontanas doh.gif Ir butinai turi atsirugti, net po kelis kartus turiu pakelti. Kazkurios mamytes (gal Abos) vaikutis atpylinedavo. kada tai baigesi? Dar kartais pilvuka paskauda, bet geriu litrais pankoliu arbata lyg tai padeda rolleyes.gif

Jurgita, linkiu, kad padaugetu pienelio. Maitindama dukra nei tu skysciu per daug gerio, pienuko buvo. Dabar labai troskina, tad skysciu geriu daug, pienuko yra. Tad nezinau kiek tie skysciai turi itakos.

As pastojau maitindama, aspirina pradejau gerti kai pamaciau II ir viskas buvo puiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2012 04 30, 22:28)
Labutis, visoms 4u.gif

Mes augam puikiai thumbup.gif , pirmaji menesi priaugom 2kg ir 4cm. Pienuko turim sociai, daug miegam, graziai sypsomes ir po truputi pradedam kalbinti mama wub.gif  Turim ir 2 bedeles: niekaip nenustoja puliuoti akyte ir atpylinejimas doh.gif Atpila po 1 karta dienoj (siandien 2 kartus), muistosi atrodo lyg valgyti nori tik kruti paduodu iskart fontanas doh.gif  Ir butinai turi atsirugti, net po kelis kartus turiu pakelti. Kazkurios mamytes (gal Abos) vaikutis atpylinedavo. kada tai baigesi? Dar kartais pilvuka paskauda, bet geriu litrais pankoliu arbata lyg tai padeda rolleyes.gif

Jurgita, linkiu, kad padaugetu pienelio. Maitindama dukra nei tu skysciu per daug gerio, pienuko buvo. Dabar labai troskina, tad skysciu geriu daug, pienuko yra. Tad nezinau kiek tie skysciai turi itakos.

As pastojau maitindama, aspirina pradejau gerti kai pamaciau II ir viskas buvo puiku ax.gif

Laba! Puiku, kad viskas gerai wub.gif
Mano vyresnele atpylinejo fontanais. Bet ji atpildavo n kartu per diena.. Pusmetis po dukrytes gimimo buvom priversti keisti savo ciuzini, svetaines minksta komplekta, kilimus ismetem... nes viskas pas mus plauke nuo jos atpylimu... visada atpildavo fontanu, labai daug (tiek kiek suvalgydavo). Kadangi as maitinau trumpai, issiaiskinom, kad kaltas buvo misinukas, nes maniske buvo alergiska pieno baltymui. Pakeitem misinuka ir atpylimai susitvarke (tik tiek, kad alergisku vaiku misinukai baisiai neskanu ir ji maniske gere tik miegodama doh.gif ). Jusu atveju misinukai neaktualu thumbup.gif O jei atpila TIK 1k per diena, tai tikrai yra nedaug. Manau tiesiog persivalgo ir skrandukas atpila kiek netelpa... tuo labiau, kad per men priaugo 2kg! blink.gif
Aukit graziai ir ramiai wub.gif
Atsakyti