Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

sveikos

norint tureti daug pieno , pirmiausiai reikia daug gerti, o antra- kuo dazniau glausti prie kruties, ir kaip SIDRULKA sake, guleti sau lovoje ir megautis zindymo malonumais. tiesa pries maitinima galima nueiti po dusu, tada atlaisveja visi pieno latakai ir lengviau teka pienas. sekmes!
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 03 18, 12:52)
atrodo pieno trūksta, maže papo nori ir nori, o neko neištraukia, pyksta cry.gif

Laba 4u.gif ,

nebijok, pagauses to pienuko! Pas mane su abejomis irgi pradzioje akivaizdziai truko, o antroji dar ir tinginiuke buvo nenorejo zisti, tik miegojo. Nusitraukdavau zinok per pusvalandi kelis lasus blush2.gif , bet po truputi atsirado pieno ir yra iki dabar mirksiukas.gif , Pirmas dienas as is saukstelio dabiau ir misinuko, prasitampe tinginiukes skarndukas, ir atsirado noras dazniau valgyti, padaugejo ir pienuko, po dvieju dienu misinuko pavalgymo, o grize is GN jo net neturejome, tad jei tikrai nieko neistrauki kelis kart as duociau is saukstelio ar svirksto misinuko, kad apetita suzadinti bigsmile.gif
P.S.Jei zinda tai pienukas gaminasi, neistraukia gal del to, kad blogai apzioja arba sunkiai bega pienukas, po karstu vandenuku palysk pries maitinima. Man irgi atrode, kad nera, nes niekada nebego fontanais, kaip kitos raso, kad uzsisaldo, kad labai bega, bet vaikuciui uztenka, jei daznai zinda, tai prisilesioja blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 30 kovo 2012 - 06:40
kad reikia gerti dau skyčių mamai- tai mitas ax.gif reikia gerti tiek, kiek norisi ir jokiu būdu negerti daug per prievartą.... man tos arbatos taip pat nieko nepadėjo... gėria tik iš įsitikinimo...
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 03 30, 11:59)
kad reikia gerti dau skyčių mamai- tai mitas ax.gif  reikia gerti tiek, kiek norisi ir jokiu būdu negerti daug per  prievartą.... man tos arbatos taip pat nieko nepadėjo... gėria tik iš įsitikinimo...

sveika index čia atsikrausčius 4u.gif - su visam biggrin.gif

ir ačiū visoms už patarimus ir palaikymą, viską darau, kur tik ką sužinau, tik homeopatinių žirniukų nebandžiau, reks dar ir tuos. Ir patikėkit, nusiteikimo tikrai yra. Lekiu paskaitinėt pagal jūsų nuorodas, sėkmės visoms auginančioms. 4u.gif ir visiems augantiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 03 30, 09:59)
kad reikia gerti dau skyčių mamai- tai mitas ax.gif  reikia gerti tiek, kiek norisi ir jokiu būdu negerti daug per  prievartą.... man tos arbatos taip pat nieko nepadėjo... gėria tik iš įsitikinimo...

mazius MP siurba o as buteli apsikabinus kartu kiek mazius valgydavo as su juo kartu gerdavau,nes labai gerti noredavosi.jei MP nereikia ir gerti nenoriu jei pas maziu papas burnoj pas mane butelys rankoj.as geriau tas arbatas ir zirniukus.man padejo.nemanau kad visos geria is isitikinimo.juk skestantis ir siaudo griebiasi.
Atsakyti
sveikos

nu gerti mama turi, tai is kur pienas gaminsis, is kokiu skysciu? kartais per tuos darbus ir rupescius mama net pamirsta kad reikia daugiau gerti, arbatos kad ir kmynu, daugiau pieno neprides, nebent maziau vaikui pilva pus, kitos sakydavo - isgert nealkoholinio alaus stikline -padaugeja. man asmeniskai gerimas labai padejo, pienas begdavo fontanais, tada sumazindavau gerima, nors kai vaikas daug valgo ir taip norisi daugiau gerti, tokia jau moteru fiziologioja. kai buvau klinikose, pas mane nuo pertekliaus dege krutys, tai liepe kuo maziau gerti skysciu kol nesusitvarkys, tai buvo tiek su pirmu vaiku tiek su antru vaiku. todel tikslaiai zinau, kad skysciu vartojimas turi itakos, bet tai nereiskia kad reikia gerti iki tiek kad norisi vemti
o kas cia per hompatiniai zirniukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 02 balandžio 2012 - 11:12
QUOTE(zose123 @ 2012 04 02, 12:11)
sveikos

nu gerti mama turi, tai is kur pienas gaminsis, is kokiu skysciu? kartais per tuos darbus ir rupescius mama  net pamirsta kad reikia daugiau gerti, arbatos kad ir  kmynu, daugiau pieno neprides, nebent maziau vaikui pilva pus, kitos sakydavo - isgert nealkoholinio alaus stikline -padaugeja. man asmeniskai gerimas labai padejo, pienas begdavo fontanais, tada sumazindavau gerima, nors kai vaikas daug valgo ir taip norisi daugiau gerti, tokia jau moteru fiziologioja. kai buvau klinikose, pas mane nuo pertekliaus dege krutys, tai liepe kuo maziau gerti skysciu kol nesusitvarkys, tai buvo tiek su pirmu vaiku tiek su antru vaiku. todel tikslaiai zinau, kad skysciu vartojimas turi itakos, bet tai nereiskia kad reikia gerti iki tiek kad norisi vemti
o kas cia per hompatiniai zirniukai?

drinks_cheers.gif gerai priminei apie alu smile.gif Kai tik sumazedavo pieno, siusdavau MB i parde nealkoholinio alaus.. tada vakare pasededavom koki filma ziuredami pagurgsnodavom alaus ir jau kita diena faktiskai niekur is namu negaledavau eit, nes begdavo nonstop smile.gif) Man tas alus laaaaabai veike.. Nzn, gal ir atsipalaidavimas, zinoma. Bet jau buvau atkalus sistem,ak ad jei tik pieno pamazeja, iskart organizuojuos nealk alaus biggrin.gif
Atsakyti
Man įdomu pasidarė ar po gimdymo visos nutraukėt vaistukus, konkrečiai, turiu galvoje aspiriną? Ar tas tirštas kraujas man pačiai negali pridaryt problemų? Pagalvojau, nes kai baigiau leistis vaistus, vėl su galvos skausmu susidūriau, tas man buvo išsisprendę kai planuojant pradėjau gert aspiriną.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 04 02, 20:18)
Man įdomu pasidarė ar po gimdymo visos nutraukėt vaistukus, konkrečiai, turiu galvoje aspiriną? Ar tas tirštas kraujas man pačiai negali pridaryt problemų? Pagalvojau, nes kai baigiau leistis vaistus, vėl su galvos skausmu susidūriau, tas man buvo išsisprendę kai planuojant pradėjau gert aspiriną.

As po gimdymo leidausi du men dar vaistus (taip uzsienyje rekomenduoja). Aspirina radejau gerti vel po 3 men po gimdymo, be aspirino jauciausi blogiau, sunkesne. Pradejau gerti nes bijau,kad vel patapsiu nestuke.gif ir bus bloga baigtis, bet ir geriau jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 04 02, 19:18)

Aspirino maitinimo metu negalima, bent jau didžiųjų dozių, bet aš kartais išgerdavau mūsų 100mg tabletytę, jei jausdavau, kad grįžta galvos skausmai, nes man tas pats buvo, kaip ir tau. šiaip kol maitinau tai man galvos skausmų nebuvo, bet jei tau dažniau, tai gal vertėtų gyd paklaust, ką galima maitinant, kad nepakenkt vaikui.

Dabar kai nebemaitinu, tai periodiškai pageriu to paties aspirino, nes tikrai padeda ir dėl galvos skausmų, ir kojų skausmą man nuima. man šimtą diagnozių su tom kojom buvo išrašę, nieks nežinojo kas yra, o kai pradėjau aspiriną ir leistis, pamiršau jį visiškai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 04 03, 11:15)
Aspirino maitinimo metu negalima, bent jau didžiųjų dozių, bet aš kartais išgerdavau mūsų 100mg tabletytę, jei jausdavau, kad grįžta galvos skausmai, nes man tas pats buvo, kaip ir tau. šiaip kol maitinau tai man galvos skausmų nebuvo, bet jei tau dažniau, tai gal vertėtų gyd paklaust, ką galima maitinant, kad nepakenkt vaikui.

Dabar kai nebemaitinu, tai periodiškai pageriu to paties aspirino, nes tikrai padeda ir dėl galvos skausmų, ir kojų skausmą man nuima. man šimtą diagnozių su tom kojom buvo išrašę, nieks nežinojo kas yra, o kai pradėjau aspiriną ir leistis, pamiršau jį visiškai  bigsmile.gif

O kas tau buvo su kojom?Ka jautei?As negeriu aspirino,bet gal reiktu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2012 04 03, 11:47)
O kas tau buvo su kojom?Ka jautei?As negeriu aspirino,bet gal reiktu. g.gif

Tiesiog skaudėdavo. mažiau daugiau - ne sąnarius, ne raumenis, nesuprasi ką. buvo prirašę neramių kojų sindromą, bet kad niekas neatitiko pagal to sindromo aprašymą, išskyrus tai, kad neaiškios kilmės skausmas biggrin.gif dabar jei pradedu jaust maudimą, tai geriu aspiriną, ir nebeprieinu iki skausmo.
Atsakyti