Laba ,
dideliausi sveikinimai mažiausiems kūdikėliams ir jų mamytėms
QUOTE(jurgita... @ 2012 03 16, 14:45)
sveikinimai nuo mūsų, t.y. manęs ir Barborytės, kuri gimė 03 - 05 . 49 cm ir 2940 gr. smulkesnė už tąvąjį, kaip merginoms ir priklauso. taip pat per CP, nes per 14 val. veikla nėjo nė kiek į priekį , nė 1 cm atsidarymo, pasitarė gydytojai trise ir nutarė, kad nė vienas nemano, jog pati pagimdyčiau, taigi ilgiau nelaukė, tuo labiau jau ir aš buvau pavargus, o kai pasakė, kad už 20 min turi būt ant stalo tai ir sąrėmiai prapuolė... labai triko širdies ritmas, nukraujavau nemažai, gydytojai dirbo išsijuosę prie manęs, buvau gavusi spinalinę taigi viską gerai girdėjau, šiek tiek baisu, kai girdi: va čia krauju rasoja, čia dar ir čia, leidžiam to , verčiam, leidžiam ano... parametrus atstatėm, aš jau tik poteriauju tikrai kaip koks Hausas, bet viskas baigėsi gerai, mano gydytoja patrė daugiau jau neberizikuot.
Šiandien mes jau beveik atsigavę esam sveikos ir laimingos, tik , kad mano (.)(.) dar susitvarkytų, tai iš viso gerai būtų.
P.S. Kai darė pirmą CP tai irgi spinalinė nesuveikė, tada staigiai užmigdė, tai dabar bijojau, bet anesteziologė tai liuks papuolė, taip atkabino...
Šiandien mes jau beveik atsigavę esam sveikos ir laimingos, tik , kad mano (.)(.) dar susitvarkytų, tai iš viso gerai būtų.
P.S. Kai darė pirmą CP tai irgi spinalinė nesuveikė, tada staigiai užmigdė, tai dabar bijojau, bet anesteziologė tai liuks papuolė, taip atkabino...
Dekui Jums irgi sveikinimai nuo musu
Zinok as visai dziaugiuosi, kad gavau pilna narkoze, nes kai suleido vaistus ir pradejo paklodem dangstyti kazkaip nelinksma pasidare Pradejo saltis kresti, pradejau bijoti Ir vis kojas judinau, sakiau, kad viska jauciu, kad nesugalvotu mane gyva pjaustyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 03 18, 13:52)
atrodo pieno trūksta, maže papo nori ir nori, o neko neištraukia, pyksta
Gak dar padauges, o gal sunkiau bega pienuka ir pavargsta mazoji traukti. Mes to gerio turim sociai Is ligonines grizom net gi priauge 40gr. svorio Tik mazasis drakoniukas buvo pradejes atpilyneti fontanais, nes neturi soties jausmo kiek bega tiek traukia, kai pradejau duoti saikingai, baigesi sita beda
Nu ka augim sveiki ir ramus
labukas mergaites
vakar index pagimde berniuka.nestukiu temoje ikeliau.o cia dar nepripatau lankytis
o ir mes vakar atsventem pirmaji gimtadieni
vakar index pagimde berniuka.nestukiu temoje ikeliau.o cia dar nepripatau lankytis
o ir mes vakar atsventem pirmaji gimtadieni
QUOTE(dreziuke @ 2012 03 19, 21:24)
Dekui Jums irgi sveikinimai nuo musu
Zinok as visai dziaugiuosi, kad gavau pilna narkoze, nes kai suleido vaistus ir pradejo paklodem dangstyti kazkaip nelinksma pasidare Pradejo saltis kresti, pradejau bijoti Ir vis kojas judinau, sakiau, kad viska jauciu, kad nesugalvotu mane gyva pjaustyti
Gak dar padauges, o gal sunkiau bega pienuka ir pavargsta mazoji traukti. Mes to gerio turim sociai Is ligonines grizom net gi priauge 40gr. svorio Tik mazasis drakoniukas buvo pradejes atpilyneti fontanais, nes neturi soties jausmo kiek bega tiek traukia, kai pradejau duoti saikingai, baigesi sita beda
nu bijojau ir aš, bet paskui labai apsidžiaugiau, kad girdėjau pirmą verksmą. Bet man tai galvą atskaudėjo nerealiai po spinalinės, net pakelt negalėjau.
sveikinimai naujajai mūsų AFSiukų kartai
dėl galvos skausmų po spinalinės - reikai laaabai daug gert, išbandžiau su klaikiais skausmais, geri kiek telpa ir kiek netelpa, reguliariai, naktį pasidėjus prie lovos, tik prasižaidini ir geri. tai tada žymiai lengviau ir vaistų beveik nebereik.
dėl galvos skausmų po spinalinės - reikai laaabai daug gert, išbandžiau su klaikiais skausmais, geri kiek telpa ir kiek netelpa, reguliariai, naktį pasidėjus prie lovos, tik prasižaidini ir geri. tai tada žymiai lengviau ir vaistų beveik nebereik.
nėra pieno,nėra vos du maitinimus per parą surenku,valgom mišinio, jau spėjom ir pienligę įsitaisyt , bet dėkui Dievui pradėjo augt svoris po trupuį.
QUOTE(jurgita... @ 2012 03 27, 21:31)
nėra pieno,nėra vos du maitinimus per parą surenku,valgom mišinio, jau spėjom ir pienligę įsitaisyt , bet dėkui Dievui pradėjo augt svoris po trupuį.
Labas. Pirmiausiai sveikinu su dukrytes gimimu. O dabar prie esmes:
Yra pieno! YRA!!! Jei mazute neistraukia, trauk rankom.. Po lasa, kas pusvalandi, kas valanda... Nakti kas 3val. Atsiras, tik pati tuo tikek. Mano antroji dukryte visiskai nezinde kruties (pradzioj per silpna buvo, po to nemokejo, po to tiesiog nenorejo...) Iki 3men traukiau piena kas valanda (pirma menesi beveik visa kas pusvalandi). Turejau pienuko iki 10men ir prisaldzius buvau tiek, kad po to iki metuku koses viriau tik su savo pienu Taigi moralas: jei yra nors lasas, vadinas YRA ir bus daugiau. Reikia tik begalinio noro ir daug pastangu...
Manau ta pati pasakytu ir Sidrulka... Ji pirmagime kaip ir as labai trumpai maitino (regis nemaisau?). O va su antraja ir man ir jai buvo geriau...
Noriu labai labai padrasinti ir ikalti i galva: pieno YRA! Sekmiuko! Tikiu, kad noras maitinti nugales ir ilgai maitinsi
pritariu Aba'i, jurgita, nenuleiskit rankų, svarbiausia tavo ramybė ir pasitikėjimas.
tikrai yra čia mamyčių, kurioms sunkiai sekės, bet ar iš pirmo, ar iš antro karto vis tiek maitino savo pienuku, nors ir kiek gydytojai ar kt sakytų, kad jo nėra. labai daug priklauso nuo mūsų pačių nusiteikimo, taigi, nosį aukštyn
svoris vaikiuko auga, tavo nuotaika gerėja, ir viskas bus gerai
tikrai yra čia mamyčių, kurioms sunkiai sekės, bet ar iš pirmo, ar iš antro karto vis tiek maitino savo pienuku, nors ir kiek gydytojai ar kt sakytų, kad jo nėra. labai daug priklauso nuo mūsų pačių nusiteikimo, taigi, nosį aukštyn
svoris vaikiuko auga, tavo nuotaika gerėja, ir viskas bus gerai
QUOTE(Aba @ 2012 03 27, 22:55)
Labas. Pirmiausiai sveikinu su dukrytes gimimu. O dabar prie esmes:
Yra pieno! YRA!!! Jei mazute neistraukia, trauk rankom.. Po lasa, kas pusvalandi, kas valanda... Nakti kas 3val. Atsiras, tik pati tuo tikek. Mano antroji dukryte visiskai nezinde kruties (pradzioj per silpna buvo, po to nemokejo, po to tiesiog nenorejo...) Iki 3men traukiau piena kas valanda (pirma menesi beveik visa kas pusvalandi). Turejau pienuko iki 10men ir prisaldzius buvau tiek, kad po to iki metuku koses viriau tik su savo pienu Taigi moralas: jei yra nors lasas, vadinas YRA ir bus daugiau. Reikia tik begalinio noro ir daug pastangu...
Manau ta pati pasakytu ir Sidrulka... Ji pirmagime kaip ir as labai trumpai maitino (regis nemaisau?). O va su antraja ir man ir jai buvo geriau...
Noriu labai labai padrasinti ir ikalti i galva: pieno YRA! Sekmiuko! Tikiu, kad noras maitinti nugales ir ilgai maitinsi
sveikutės,
jei tik nusiteiksi psichologiški , jog yra pienelio, jo ir bus.... ir nereikia bijoti, jog pradžioje vaikiukas nori žįsti vos ne išstisai- riekia ir aukotis dėl jo. kuo daugiua žindysit, kuo daugiau tiegiamų minčių, tuo daugiua ir bus pienelio aš nedavaiu mišinio net tuomet, kai mažė priaugdavo po mažai svorio ir daktarė liepė primaitinti mišiniu.... žindžiau, žindžiau, žindžiau. dar nusitraukinėdama dažnai skatinau pienelio gamybą, kol mažė miegojo...
o su Rugile nei tai turėjau pieneo, nei tai ne.... kai ligoninėj nukrito per daug svorio, š prisigąsdainau, kad tas svoris ir toliau mažai augs, tai nsuitraukinėjau ir stebėjau, po kiek išvalgo.... mišinį pradėjau primaitinti 2-ame mėnesyje vakarais, paskui vis dažniau, nes kvailelė galvojau, kad kuo ilgesni tarpai tarp žindymų, tuo daugiua pienelio prisigamina taip, kad jurgita, šalin visus mišinius, žindukus, buteliukus, ir voliojatės su mažiumi lovojoe ir mėgaujatės žindymo malonumais... ne iškarto atsiras pienelis, bet o kelių dienų tikria jo padaugės svarbiausia pati nestresuok, nes ir tai stabdo sėkmingą pienelio gamybą
aš jau seniai padariau išvadą, jog žindymas , ypač pradžioje yra aukštasis pilotažas, kol jis tampa tikruoju malonumu bet svarbiausia ramybė, noras, nusteikimas, aplinkinių palaikymas ir mamytės drąsa bei užsispyrimas
jei ką, dar gali pasisikaitinėti ,,sėkmingo žindymo paslaptys", jei vis dar taip pat besivadina ta temelė SM... aš ją skaitinėjua ir žindymui su antrąja maže ruošiaus jau nuo vidurio nėštumo- nes matydama begalę savo klaidų su pirmąja dukrele,nepaprastai norėjau žindyti antrąja.... yra ir tinklapis pradžių pradžia- ten gali rasti žindymo konsultančių tel nr....
sėkmės ir nebijok, taip visą laiką tikrai nebus.... nes pastarosiomis dienomis jau žinau bent kelias šviežias mamytes, kurios klausia patarimo, ką daryti, nes vaikas žinda ištisai.... patarimas vienintelis0 mėgautis tuom svarbu vaikiukui gerai
sveikos, mamos, manau jei priimsit, ir mes jau legaliai galim atsikraustyti į jūsų triobą
Index, sveiokinimai su sūnaitėliu
pasipasakokit, kaip praėjo gimdymas, kaip pirmosios dienelės šiam pasaulyje>
pasipasakokit, kaip praėjo gimdymas, kaip pirmosios dienelės šiam pasaulyje>
QUOTE(jurgita... @ 2012 03 27, 20:31)
yra pas tave pienuko dek mazyle prien kruties dazai trauk rankomis,pientraukiu tik nesigrauzk viskas bus gerai.ar yta arbateles pieno laktacijai gerinti.hemeopatiniai zirniukai as jos geriau it rikrai padejo