Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

sveikos

sakykit , kokie nosies lasai yra geriausi, kai uzburkusi nosis, slogos nedaug.
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2012 03 06, 09:28)
sveikos

sakykit , kokie nosies lasai yra geriausi, kai uzburkusi nosis, slogos nedaug.

Laba 4u.gif ,

nežinau Zose123 tikslaus pavadinimo, bet maniškėms tokiu atveju geriausiai tinka gaminami vaistai su jodu, gal kas žinos ir pavadinimą.

P.S. o mes augam gerai, mažylei jau 1 metukai ir 1 mėnuo, vaikšto, taria pavienius žodelius. Didžioji sėkmingai eina į darželį, aktyvi mergytė. Tad viskas pas mus OK, tik mažoji šiandien fanariuką įsistatė doh.gif

O dėl operacijos:
Mažylę davė pabučiuoti ir išnešė;
Sutvarkė mane, o pooperacinėje palatoje manęs jau laukė tėtis su mažyle;
Visą laiką buvo šalia manęs, ateidavo sesutė tik pervystyti ir perdėti prie kitos krūties. wub.gif
(Veiksmas KGN).

Iki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 06 kovo 2012 - 11:31
collargolis, vaistai su jodu, nors jo variacių turbūt irgi yra, truputį skirtingos sudėties, nesu tikra. 4u.gif

o mūsiškė, nors jau artėja prie trijų metų, su šneka dar sunkiai, dar tik mankštinam liežuvį, ir mokomės tart, taip maždaug iki pusantrų metukų lygyje... na, bet smuiku stygas jau brauko biggrin.gif

vyresnėlis pas mus dabar filosofijos daktaras, o vat raištelius užsirišt jam sunku... nėr kada, mintys trukdo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 06 kovo 2012 - 11:31
sveikutės,

aš su naujienom....
Dreziuke iš po šios nakties jau sūpuoja sūnaitėlį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o mes gydomės slogytę su jūsų kadaise išreklamuotu Protargoliu- jis labiau tirštai slogai....

pas mus nieko naujo.... na, daug veiklos, daug džiaugsmukų, daug ožiukų, daug Rugilės šnektų ir bejeriukų .... doh.gif lotuliukas.gif

vakar varto albumą pasisodinus šalia lėlę ir klausia : ..Kas čia lėlyte, močiutė?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o šiandien , kad užėjo iš niekur nieko ožiai, tai kokią gerą valandą atsiklausėme jos serenadų doh.gif doh.gif

o Dovilė sau ropinėja ir pažindinais su pasauliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 06 kovo 2012 - 16:29
labas ROLA, smagu tave matyti ,

o sakykit, lasai su adrenalinu, ka jie daro?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2012 03 06, 20:50)
labas ROLA, smagu tave matyti ,

o sakykit, lasai su adrenalinu, ka jie daro?

hormonas, po jo smarkiai staigiai suskystėja ir bėga, kaip varomi iš nosies viskas kas joje yra smile.gif jei tokio efekto nėr, tai nėra reikalo ir lašint... geriausia jį prie kokių pūlingų sunkių labi slogų, jei prie paprastesnių pradėsi, tai man rodos greit priprantama, nebus efekto, kai reik.
Papildyta:
Dreziukei ir seimynai dideliausi linkėjimai 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes

Būkim stiprios ir moteriškos,
Būkim švelnios ir pažeidžiamos,
kad pasaulis būtų mūsų rankose,
o vyrai po mūsų kojomis.
Su mūsų diena!

bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
RYT (03.15), per laida ,, ka manai?" tv3 rodys gyd. Abraiti
Atsakyti
Sveikutes, na va musu mazylis jau savaiteles thumbup.gif Kaip Sidrulka informavo 03-06 po cezario operacijos gime sunelis 3150g svorio ir 51cm ugio.Gavau pilna narkoze, nes spinaline nesuveike doh.gif Vaikiukas ramus, bet kai uzsinori valgyti pranesa apie tai garsiai tongue.gif Nors praejo tik savaite, bet jau galiu palyginti, kad dukryte auginti buvo paprasciau, jau tie sysiojimai vos tik nuimu pampersa varo i nevilti, o dar atpylinejimai doh.gif Per para perengiu apie 4-5 kartus doh.gif

Dicke kol kas su broliu elgiasi normaliai, bet is tevu ir mociutes demesio reikalauja kiekvienam zingsnyje. Siandien visa diena tokia zyzla, kad jau norisi ir per uzpakali uzvaziuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreziuke: 14 kovo 2012 - 21:42
QUOTE(dreziuke @ 2012 03 14, 23:35)
Sveikutes, na va musu mazylis jau savaiteles thumbup.gif Kaip Sidrulka informavo 03-06 po cezario operacijos gime sunelis 3150g svorio ir 51cm ugio.Gavau pilna narkoze, nes spinaline nesuveike doh.gif Vaikiukas ramus, bet kai uzsinori valgyti pranesa apie tai garsiai tongue.gif Nors praejo tik savaite, bet jau galiu palyginti, kad dukryte auginti buvo paprasciau, jau tie sysiojimai vos tik nuimu pampersa varo i nevilti, o dar atpylinejimai doh.gif Per para perengiu apie 4-5 kartus  doh.gif

Dicke kol kas su broliu elgiasi normaliai, bet is tevu ir mociutes demesio reikalauja kiekvienam zingsnyje. Siandien visa diena tokia zyzla, kad jau norisi ir per uzpakali uzvaziuoti blush2.gif

sveikinimai nuo mūsų, 4u.gif t.y. manęs ir Barborytės, kuri gimė 03 - 05 . 49 cm ir 2940 gr. smulkesnė už tąvąjį, kaip merginoms ir priklauso. biggrin.gif taip pat per CP, nes per 14 val. veikla nėjo nė kiek į priekį , nė 1 cm atsidarymo, pasitarė gydytojai trise ir nutarė, kad nė vienas nemano, jog pati pagimdyčiau, taigi ilgiau nelaukė, tuo labiau jau ir aš buvau pavargus, o kai pasakė, kad už 20 min turi būt ant stalo tai ir sąrėmiai prapuolė... blink.gif biggrin.gif labai triko širdies ritmas, nukraujavau nemažai, gydytojai dirbo išsijuosę prie manęs, buvau gavusi spinalinę taigi viską gerai girdėjau, šiek tiek baisu, kai girdi: va čia krauju rasoja, čia dar ir čia, leidžiam to , verčiam, leidžiam ano... parametrus atstatėm, aš jau tik poteriauju blink.gif tikrai kaip koks Hausas, bet viskas baigėsi gerai, mano gydytoja patrė daugiau jau neberizikuot.
Šiandien mes jau beveik atsigavę esam sveikos ir laimingos, tik , kad mano (.)(.) dar susitvarkytų, tai iš viso gerai būtų.

P.S. Kai darė pirmą CP tai irgi spinalinė nesuveikė, tada staigiai užmigdė, tai dabar bijojau, bet anesteziologė tai liuks papuolė, taip atkabino...
Atsakyti
sveikutės,

oi, kiek daug naujų leliukų AFS-iukų pilasi thumbup.gif 4u.gif visoms mamytėms daug katrybės, stipryėbs, daug pienelio, ramių vaikučių thumbup.gif 4u.gif

Jurgita, jau kas baisiausia praityje... dbr aukit sveikutės... ir kad (.) (>) greičiau susitvarkytų... nes didžiausia malonumas mamytėms žindyti savo mažių thumbup.gif wub.gif bent jau man... ypač kai kiaurą naktį įsikibus į (.) doh.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 16 kovo 2012 - 13:23
QUOTE(sidrulka @ 2012 03 16, 15:23)
sveikutės,

oi, kiek daug naujų leliukų AFS-iukų pilasi thumbup.gif  4u.gif  visoms mamytėms daug katrybės, stipryėbs, daug pienelio, ramių vaikučių thumbup.gif  4u.gif

Jurgita, jau kas baisiausia praityje... dbr aukit sveikutės... ir kad (.) (>) greičiau susitvarkytų... nes didžiausia malonumas mamytėms žindyti savo mažių thumbup.gif  wub.gif  bent jau man... ypač kai kiaurą naktį įsikibus į (.) doh.gif  thumbup.gif  wub.gif

atrodo pieno trūksta, maže papo nori ir nori, o neko neištraukia, pyksta cry.gif
Atsakyti