Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

QUOTE(jurgita... @ 2012 02 28, 11:06)
nu aš dirbu vaikų daržely, tai kaip jums patiktų jei atvedat vaiką, o aš sakau, ai ir vėl nieko įdomaus ir šitas su dviem ausim, su dviem akim, viskas įprasta, neįdomu.
Bet čia mano nuomonė...

haha, labai prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

na, bet nesakykit, tikrai kiekvienas darba pabosta ilgainiui..... o pas A tikria man rodos kreipiasi ir ne tik su AFS... kiek skaičiau jo temelėje, tai ten praktiškai reta kuri su AFS...
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 28, 10:06)
nu aš dirbu vaikų daržely, tai kaip jums patiktų jei atvedat vaiką, o aš sakau, ai ir vėl nieko įdomaus ir šitas su dviem ausim, su dviem akim, viskas įprasta, neįdomu.
Bet čia mano nuomonė...

tikra tiesa, gerai suskėlei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 02 28, 13:52)
sveikos,

na, bet nesakykit, tikrai kiekvienas darba pabosta ilgainiui..... o pas A tikria man rodos kreipiasi ir ne tik su AFS... kiek skaičiau jo temelėje, tai ten praktiškai reta kuri su AFS...

Tai žinoma, kad pabosta, visi mes žmonės ir dienų blogų būna, bet yra etika... o kur ta jo temelė?

P.S. ar tik ne jūsų šeimynėlė tavo vaiko žurnale, ar teisingai atsekiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 28, 21:34)
Tai žinoma, kad pabosta, visi mes žmonės ir dienų blogų būna, bet yra etika... o kur ta jo temelė?

P.S. ar tik ne jūsų šeimynėlė tavo vaiko žurnale, ar teisingai atsekiau  bigsmile.gif

http://www.supermama...;#entry53155816

drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 02 28, 13:52)
sveikos,

Tikrai pas ji gimdo ir ne afs...ir tariasi ir patenkintos biggrin.gif as nevien ir temeleje zinau, per draugu draugus zinau neviena pas ji gimdziusia, mano drauges medikes pas ji gimde dvi.
As pirma nakti po gimdymo gulejau su mergina pas ji gimdziusia ir ji labai patenkinta, antra gimdymas jos pas ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 28 vasario 2012 - 21:52
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 28, 21:34)

P.S. ar tik ne jūsų šeimynėlė tavo vaiko žurnale, ar teisingai atsekiau  bigsmile.gif

na, jo ta ,,etika" tokia savita.... jis kitoks nei visi ,,rimtuoliai" daktarai... bando ir bajeriukus paskaldyti... tik gal ne visada vykusius, kaip atrodo iš šono.... man pirmais kartais irgi labai keistai atrodė toks bendravimas... ne visiems toks stilius priimtinas... bet kitoms net labai priimtina....
aš kai pas jį lankiausi n- kartų ir beieškant leliuko ir per abu nėštumus, tai mes kažkaip apsišlifavom .... ką reikėdavo išgirsdavau, ko ne- praleisdavau pro ausis biggrin.gif pvz vienas iš jo ,,bajerių" man pastojus su pirma dukra- ,,na, jei jūs pagimdysit, tai aš pasigersiu smile.gif smile.gif", o man taip taip knirbėjo paklausti : ,,Prieš tai ar po to, ar vietoj to" biggrin.gif aišku,susilaikiau ir tik sau giliai širdyje nusijuokiau.... i
viena palatos draugė tai gerokai su juom sąmojais ,,pasimėtydavo"... tai va, kaip kam priimtina...
aš orentavausi tik į tą info, kuri lietė konkrečiai tik mane...
man tik būdavo lyg ir neramu, kai jis ,,prigąsdindavo" vis nupasakodams viską blogiausia, kas gali būti gimdymo metu, bet... kaip paskui smagu, kai nusiteiki blogiausiam, o viskas išeina į gera thumbup.gif .... prisipažino ir kad jis pats bijo dėl mano gimdymo... ,,pasigyrė", kad jis man leidžia bandyt gimdyti, nors bet koks kitas KMUK dakt man darytų tik CP... nors jei pati būčiau prašiusi labai CP, tai būtų daręs, be jokių didelių atsikalbinėjimų... na, bet štai- viskas išėjo tik į gera....
Papildyta:
o paskui vis atėjęs į palatą klausdavo:,,na kaip laikosi lengviausiai gimdanti šeimyna?" biggrin.gif būdavo pravizituoja naksčiausiai per apčius pusryčius....
o jau kad pastoviai telefonu kalba, tai čia ne naujiena.... am antplūdžiai tų skambučių... o ką jam daryti- visiems liepti skambinti vėliau..?
Papildyta:
nors man pačiai tai aplmai nesmagu skambinti daktarams, atrodo užsiėmę, sutrugdysiu, gal kokia operacija, ar gimdymas... vat sykį ir paskambinau jam konferencijos metu, jau prieš pat gimdymą... ale susišnekėjom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 29 vasario 2012 - 00:54
Labutis smile.gif

Mamytems, kurioms KMUK dare cezari, noriu uzduoti kelis klausimukus smile.gif

1. Ar vyrui leido kartu buti operacineje?
2. Kaip greitai paduoda mamai leliuka?
3. Kiek kainuoja vienviete palata?

Kadangi mano kleckas nesiruosia verstis zemyn galva, tai man gresia cezaris blink.gif verysad.gif Taip bijau, nezinau kokia bus sveikata po operacijos. Visa ta nezinomybe baugina, paguoskit mane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2012 03 02, 19:40)
Labutis smile.gif 

Kadangi mano kleckas nesiruosia verstis zemyn galva, tai man gresia cezaris blink.gif  verysad.gif Taip bijau, nezinau kokia bus sveikata po operacijos. Visa ta nezinomybe baugina, paguoskit mane wub.gif

kaip jums jau greitai wub.gif

dėl KMUK nepakonsultuosiu, tik vieną dalyką pastebėjau dėl leliuko padavimo - jei tu gerai jautiesi, ir vaikas gerai jaučiasi, tai viskas priklauso tik nuo tavo ir tavo vyro įkyrumo smile.gif bent jau iš mūsų patirties, ir kitų, kiek mačiau... sesutės ten sukasi, viakų daug, personalo mažai, tai jei tik vaikas tylus, netriukšmauja, niekur neskuba jo nešt smile.gif o jei tėvelis malas zyzia ir vis klausinėja, tai numoja ranka - ir neškitės patys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2012 03 02, 20:40)
Labutis smile.gif 

Kadangi mano kleckas nesiruosia verstis zemyn galva, tai man gresia cezaris blink.gif  verysad.gif Taip bijau, nezinau kokia bus sveikata po operacijos. Visa ta nezinomybe baugina, paguoskit mane wub.gif

SVEIKA,

siūlyčiau pasikonsultuoti su VaidaL, nes ji ,,atitinka" visus šiuos tavo išvardintus ,,punktus".
o vienutė kainavo pirmom parom ar ne po 120 lt (žodžiu virš 100 lt, tik nepamenu kiek), o paskui nuo trečios paros pigiau... ar ne po 80 lt... žinok ne tas tuomet buvo galvoj, tai nepamenu biggrin.gif doh.gif blush2.gif įllįsk į temelę ,,gimdymas Kauno klinikose" ir ten rasi visą info ir dėl kainų, ir dėl CP...

tik nesijaudink... viskas bus gerai, mamuk.... būsi išbandžiusi abu variantus- galėsi palyginti... o pas kokį gyd susitarei?
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2012 03 02, 21:40)
Labutis smile.gif 

Prieš 7 metus:
1. Vyrui liepe laukt už durų, įsileido į kambariuką kur sutvarko naujagimius, ko lmamą siuva.
2.Leliuką atnešė į reanimaciją kai tik prasiblaiviau ir paprašiau. Vyras ten irgi įsibrovė ir ilgai buvo, niekas nieko nesakė
3. tada tokios paslaugos nebuvo arba apie ją nežinojau, bet ir dvivietėj man buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2012 03 02, 19:40)
Labutis smile.gif 

1.lauke uz duru
2.padave tik pabuciuoti.leliuka pamaciau tik ryte
3.gulejom 2vietei
Atsakyti