Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

[quote=sidrulka,2012 02 26, 02:04]
sveikutės,

na, va, kaip naujokės atgaivino temutę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

pirmiauisiai, tai ramybės merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif kiekvienos atvejis individualus...

tai mes čia tokios aktyvios, nes dar galim sau leisti ilgiau prie PC pasėdėt, kol dar drakoniukai saugiai nestuke.gif tūno.

Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 25, 23:43)
Na dabar aiškiau, ačiū.
Mano nuojauta sako, kad nebus pas mane normalios veiklos. Neklauskit kodėl, tiesiog nujaučiu.

4u.gif
Man ir nebuvo gimdymo veiklos abu kartus.Vandenys nubega,o toliau jau nieko.Arkliskos dozes skatinanciuju ejo.Matyt toks jau organizmas.Mamos tokspat buvo.
Atsakyti
labas dienas 4u.gif

as savaite su 3cm pravaiksciojau biggrin.gif ir kovo 20 vaziavom susitikti su savo ponuliu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 25, 22:43)
Na dabar aiškiau, ačiū.
Mano nuojauta sako, kad nebus pas mane normalios veiklos. Neklauskit kodėl, tiesiog nujaučiu.

o dėl ko tau pirmą CP darė? mano pirmasis skersas ėjo, ir lėtai vėrėsi kaklelis... ir antroji nors ir gerai įsistačius, bet sąrėmiai yra, o kaklelis vietoj... linkiu svarbiausia kad abi sveikos ir laimingos, o jau bus, kaip bus.. 4u.gif

QUOTE(PaulaL @ 2012 02 25, 23:48)
biggrin.gif  uzskatins biggrin.gif  vskas bus gerai, betkuriuo atveju...

QUOTE(Liutukeee @ 2012 02 26, 09:12)
4u.gif
Man ir nebuvo gimdymo veiklos abu kartus.Vandenys nubega,o toliau jau nieko.Arkliskos dozes skatinanciuju ejo.

matot, po pirmojo CP, ypač jei ne taip seniai, jokiu skatinančių negalima. todėl tik visiškai savaime gali natūraliai gimt....
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 02 26, 21:49)
o dėl ko tau pirmą CP darė? mano pirmasis skersas ėjo, ir lėtai vėrėsi kaklelis... ir antroji nors ir gerai įsistačius, bet sąrėmiai yra, o kaklelis vietoj... linkiu svarbiausia kad abi sveikos ir laimingos, o jau bus, kaip bus..  4u.gif
matot, po pirmojo CP, ypač jei ne taip seniai, jokiu skatinančių negalima. todėl tik visiškai savaime gali natūraliai gimt....

Buvo sėdyninė pirmeiga, virkštelė apsisukus ir visą laiką su gresiančiu, tai nė nebandė sukt. Pasakė ,kad planinis ir viskas. Aš buvau patenkinta, viskas gerai praėjo, greitai atsigavau, tik su maitinimu bėdų turėjau, labai speneliai sutrūko, o paskui turėjom su sveikata problemų, tai maitinau vos dvi savaites.
Dabar planas pabandyt pačiai gimdyt, bet sakė jei per lėtai vyks veikla, tai daug nelauks, darys vėl CP, nes dar ir širdelė mano su ožiais.
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 26, 21:25)
Buvo sėdyninė pirmeiga, virkštelė apsisukus ir visą laiką su gresiančiu, tai nė nebandė sukt. Pasakė ,kad planinis ir viskas. Aš buvau patenkinta, viskas gerai praėjo, greitai atsigavau, tik su maitinimu bėdų turėjau, labai speneliai sutrūko, o paskui turėjom su sveikata problemų, tai maitinau vos dvi savaites.
Dabar planas pabandyt pačiai gimdyt, bet sakė jei per lėtai vyks veikla, tai daug nelauks, darys vėl CP, nes dar ir širdelė mano su ožiais.

na, man irgi vat taip ir buvo, kad 39 sav., vandenis nuleido, nes daugiau laukt negalėjo su pirmu... tai su antra taip ir nežinojom, čia išeis neišeis. pasirodo vis dėlto mažieji mano neskuba (tiksliau nemažieji, abu po 4 kg...), daugiau laukt neišeina ir gaunas CP doh.gif ... nežinau nuo ko priklauso, bet po antro CP atsigavau dar greičiau, jau tą patį vakarą pati vaiką pervysčiau, svarbu kad keltis nereiktų, visi daiktai po ranka. labia norėjau pati, bet, na, svarbu, kad sveiki vaikai, ir mama 4u.gif

Atsakyti
nu man del to A ir nepatinka, jis vis kiekvienai skirtingai pasakoja kas galima prie AFS o kas ne, niekada nesuzinosi vienos tiesos
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2012 02 27, 10:50)
nu man del to A ir nepatinka, jis vis kiekvienai skirtingai pasakoja kas galima prie AFS o kas ne, niekada nesuzinosi vienos tiesos

nu joa, čia pasiskaičius tai tikrai tokią nuomonę gali susidaryt.
Vienai sako geriausiai gimdyt 37 sav.
Man va tik pasirodyt 39 sav. Tai per tą laiką ir prisigalvot gali visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 02 27, 11:56)
nu joa, čia pasiskaičius tai tikrai tokią nuomonę gali susidaryt.
Vienai sako geriausiai gimdyt 37 sav.
Man va tik pasirodyt 39 sav. Tai per tą laiką ir prisigalvot gali visko  doh.gif

Jis vertina gale pagal placentos bukle ir vaiko.
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 02 27, 17:56)
Jis vertina gale pagal placentos bukle ir vaiko.

gale tai kada?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 02 27, 19:05)
gale tai kada?

Na jis ir man sake,kad anksciau gimdysiu nestumo pradzioj, bet isnesiojau 39 ir 4 dienos, vaikas jautesi gerai, placenta ir. nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2012 02 27, 11:50)

Tai, kad ir nėra visoms vienos tiesos, labai priklauso kokie kiekvienos individualūs rodikliai. Bet A tai man šeip nelabai patinka, be to ne jis vienas apie tą AFS nusimano. Pabuvojau pas jį kelis kartus, nes mano ginė siuntė, visus kartus buvo nedėmesingas, nuolat kalbėjo telefonu, arba šeip visokius niekus, o viršūnė ta, kai pradėjo skūstis, kad jau taip jam nykus darbas visos nestuke.gif pas jį tik su AFS ateina, nieko naujo. blink.gif nu aš dirbu vaikų daržely, tai kaip jums patiktų jei atvedat vaiką, o aš sakau, ai ir vėl nieko įdomaus ir šitas su dviem ausim, su dviem akim, viskas įprasta, neįdomu.
Bet čia mano nuomonė...
Atsakyti