Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

smagu:)auginsim savo maziulius kartu:)
Atsakyti
junkitės, junkitės, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 02 24, 19:18)
junkitės, junkitės,  4u.gif

kad jau taip kviečiat.... biggrin.gif
sveikutės, aš iš karto su klausimu: iki kiek savaičių išnešiojot savo brangenybes? Ar leido kuriai nors laukti virš termino?
Su pirmuoju darė planinį CP 39-tą sav., o dabar indikacijų kaip ir nėr CP, tai sako laukiam, operuosim nebent nebus normalios veiklos. Kažin iki kiek saugu laukti? Labai įdomi jūsų nuomonė ir patirtis?
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 24, 22:01)
sveikutės, aš iš karto su klausimu: iki kiek savaičių išnešiojot savo brangenybes? Ar leido kuriai nors laukti virš termino?
Su pirmuoju darė planinį CP 39-tą sav., o dabar indikacijų kaip ir nėr CP, tai sako laukiam, operuosim nebent nebus normalios veiklos. Kažin iki kiek  saugu laukti? Labai įdomi jūsų nuomonė ir patirtis?

kaip jums nedaug jau beliko laukt wub.gif

Man sakė paprastai laukiama iki 39 savaitės, bet mes laukėm iki 40 sav ir vienos dienos, irgi buvo po pirmojo CP 4u.gif man niekaip neprasidėjo veikla, tiksliau buvo sąrėmiai, bet kaklelis nesivėrė.. gyd bijojo, kad trūks ankstesnis pjūvis, ir placenta jau buvo ribinė. taigi, iš esmės stebėjo viską labai atidžiai gyd, ir pagal tai sprendė. tai manau ir jums taip pat. bus kaip jau Dievas suplanuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 25 vasario 2012 - 01:20
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 24, 22:01)

labas rytas 4u.gif na man terminas buvo pagal mmm kovo 20d.pagal echo 25.tai mano vyrukas pasibelge pagal mmm data smile.gif 17 val saremiu.ir sunkiaus atsidarinejimo kaklelio.padare cp
Atsakyti
sveikos

man A sake kad galima, bent jau man, laukti iki 10 dienu po termino
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2012 02 25, 11:40)
sveikos

man A sake kad galima, bent jau man, laukti iki 10 dienu po termino

man sakė, kad 10d su normaliu nėštumu, o su AFS ne daugiau 7d. galima pernešiot. Sutrarėm, kad 39sav. pasirodysiu.

tikiuosi greitai galėsiu jungtis prie jūsų wink.gif
Papildyta:
QUOTE(lara86 @ 2012 02 25, 11:09)
labas rytas 4u.gif  na  man terminas buvo pagal mmm kovo 20d.pagal echo 25.tai mano vyrukas pasibelge pagal mmm data smile.gif 17 val saremiu.ir sunkiaus atsidarinejimo kaklelio.padare cp

mūsų mažylis irgi panašiu metu turėtų pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Man ir sake,kad nedaugiau 7 dienu galima, bet dar priklauso kokio stovio placenta. Pas afs turincias ji sensta greiciau, del to ir negalima tempti ilgiau.
Pas mane ji seno greiciau, stebejo.
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 24, 23:01)
Su pirmuoju darė planinį CP 39-tą sav., o dabar indikacijų kaip ir nėr CP, tai sako laukiam, operuosim nebent nebus normalios veiklos. Kažin iki kiek  saugu laukti? Labai įdomi jūsų nuomonė ir patirtis?

Pernesiojau 2d.Viskas gerai buvo-tai ir lauke kol lelius pats uzsinores gimt.Tik va ligoninej laike keleta savaiciu iki gimdymo. blush2.gif Stebejo,stebejo,stebejo.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2012 02 25, 22:38)
Pernesiojau 2d.Viskas gerai buvo-tai ir lauke kol lelius pats uzsinores gimt.Tik va ligoninej laike keleta savaiciu iki gimdymo. blush2.gif Stebejo,stebejo,stebejo.

Na dabar aiškiau, ačiū.
Mano nuojauta sako, kad nebus pas mane normalios veiklos. Neklauskit kodėl, tiesiog nujaučiu.
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 26, 00:43)
Na dabar aiškiau, ačiū.
Mano nuojauta sako, kad nebus pas mane normalios veiklos. Neklauskit kodėl, tiesiog nujaučiu.

biggrin.gif uzskatins biggrin.gif vskas bus gerai, betkuriuo atveju... 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Va pas mane veiklos nebuvo, vaiksciojau sau ramiau... 4,5 buo rasivere ir nieko...dar zadejo paleisti...bet del tonu nepatisiu i gimdykla issiunte biggrin.gif bet as to jau ir norejau lotuliukas.gif
Tik kaip skatino kmuk lasalines brokuOtas turi doh.gif jos vis atsijungia biggrin.gif
bet viskas gerai bus, laukiam tu leliu 2012 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 25 vasario 2012 - 23:48
sveikutės,

na, va, kaip naujokės atgaivino temutę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

pirmiauisiai, tai ramybės merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif kiekvienos atvejis individualus...

nors ir pasakojausi AFS nėštukėse, bet pasikartosiu dar ir čia... man iš pradžių kažkodėl A vis kartojo, kad su AFS geriausiai gimdyti maždaug 37 sav ir netempti iki 40 sav... bet taip ir nepapaiškino kodėl taip.... bet abu nėštumus išnešiojau šauniai praktiškai iki galo: pirmos dukros gimimo datą pasirinkome patys viena diena anksčiau nei kad buvo numatyta (mat nenorėjom pasilikti Kūčioms)- nereikėjo jokių skatinimų- pakako nuleisti vandenis... beje, bent jau dvi dienas tai tikrai vaikščiojau su 2 cm atisdarymu, nes į KMUK pagal susitarimą atvykau pirmadienį, tuomet jau ir buvo tie 2 cm, o gimdžiau- trečiadienį..
o Dovilė turėjo gimti birželio 2 d, o gimė jau pati savo noru biggrin.gif gegužės 28 d thumbup.gif wub.gif ir nežinia kiek laiko vaikščiojau su 5 cm atsidarymu visiškai nieko nejausdama, ns nuėjus pas savo ginę jau rado tokį atsidarymą, tą pačią dieną su baime nuvykau į KMUK, o gimdžiau dar po 2 d...
Atsakyti