smagu:)auginsim savo maziulius kartu:)
junkitės, junkitės,
QUOTE(Fedes @ 2012 02 24, 19:18)
junkitės, junkitės,
kad jau taip kviečiat....
sveikutės, aš iš karto su klausimu: iki kiek savaičių išnešiojot savo brangenybes? Ar leido kuriai nors laukti virš termino?
Su pirmuoju darė planinį CP 39-tą sav., o dabar indikacijų kaip ir nėr CP, tai sako laukiam, operuosim nebent nebus normalios veiklos. Kažin iki kiek saugu laukti? Labai įdomi jūsų nuomonė ir patirtis?
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 24, 22:01)
sveikutės, aš iš karto su klausimu: iki kiek savaičių išnešiojot savo brangenybes? Ar leido kuriai nors laukti virš termino?
Su pirmuoju darė planinį CP 39-tą sav., o dabar indikacijų kaip ir nėr CP, tai sako laukiam, operuosim nebent nebus normalios veiklos. Kažin iki kiek saugu laukti? Labai įdomi jūsų nuomonė ir patirtis?
kaip jums nedaug jau beliko laukt
Man sakė paprastai laukiama iki 39 savaitės, bet mes laukėm iki 40 sav ir vienos dienos, irgi buvo po pirmojo CP man niekaip neprasidėjo veikla, tiksliau buvo sąrėmiai, bet kaklelis nesivėrė.. gyd bijojo, kad trūks ankstesnis pjūvis, ir placenta jau buvo ribinė. taigi, iš esmės stebėjo viską labai atidžiai gyd, ir pagal tai sprendė. tai manau ir jums taip pat. bus kaip jau Dievas suplanuos
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 24, 22:01)
labas rytas na man terminas buvo pagal mmm kovo 20d.pagal echo 25.tai mano vyrukas pasibelge pagal mmm data 17 val saremiu.ir sunkiaus atsidarinejimo kaklelio.padare cp
sveikos
man A sake kad galima, bent jau man, laukti iki 10 dienu po termino
man A sake kad galima, bent jau man, laukti iki 10 dienu po termino
QUOTE(zose123 @ 2012 02 25, 11:40)
man sakė, kad 10d su normaliu nėštumu, o su AFS ne daugiau 7d. galima pernešiot. Sutrarėm, kad 39sav. pasirodysiu.
tikiuosi greitai galėsiu jungtis prie jūsų
Papildyta:
QUOTE(lara86 @ 2012 02 25, 11:09)
labas rytas na man terminas buvo pagal mmm kovo 20d.pagal echo 25.tai mano vyrukas pasibelge pagal mmm data 17 val saremiu.ir sunkiaus atsidarinejimo kaklelio.padare cp
mūsų mažylis irgi panašiu metu turėtų pasirodyt
Man ir sake,kad nedaugiau 7 dienu galima, bet dar priklauso kokio stovio placenta. Pas afs turincias ji sensta greiciau, del to ir negalima tempti ilgiau.
Pas mane ji seno greiciau, stebejo.
Pas mane ji seno greiciau, stebejo.
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 24, 23:01)
Pernesiojau 2d.Viskas gerai buvo-tai ir lauke kol lelius pats uzsinores gimt.Tik va ligoninej laike keleta savaiciu iki gimdymo. Stebejo,stebejo,stebejo.
QUOTE(Liutukeee @ 2012 02 25, 22:38)
Pernesiojau 2d.Viskas gerai buvo-tai ir lauke kol lelius pats uzsinores gimt.Tik va ligoninej laike keleta savaiciu iki gimdymo. Stebejo,stebejo,stebejo.
Na dabar aiškiau, ačiū.
Mano nuojauta sako, kad nebus pas mane normalios veiklos. Neklauskit kodėl, tiesiog nujaučiu.
QUOTE(jurgita... @ 2012 02 26, 00:43)
Na dabar aiškiau, ačiū.
Mano nuojauta sako, kad nebus pas mane normalios veiklos. Neklauskit kodėl, tiesiog nujaučiu.
uzskatins vskas bus gerai, betkuriuo atveju...
Va pas mane veiklos nebuvo, vaiksciojau sau ramiau... 4,5 buo rasivere ir nieko...dar zadejo paleisti...bet del tonu nepatisiu i gimdykla issiunte bet as to jau ir norejau
Tik kaip skatino kmuk lasalines brokuOtas turi jos vis atsijungia
bet viskas gerai bus, laukiam tu leliu 2012
sveikutės,
na, va, kaip naujokės atgaivino temutę
pirmiauisiai, tai ramybės merginos kiekvienos atvejis individualus...
nors ir pasakojausi AFS nėštukėse, bet pasikartosiu dar ir čia... man iš pradžių kažkodėl A vis kartojo, kad su AFS geriausiai gimdyti maždaug 37 sav ir netempti iki 40 sav... bet taip ir nepapaiškino kodėl taip.... bet abu nėštumus išnešiojau šauniai praktiškai iki galo: pirmos dukros gimimo datą pasirinkome patys viena diena anksčiau nei kad buvo numatyta (mat nenorėjom pasilikti Kūčioms)- nereikėjo jokių skatinimų- pakako nuleisti vandenis... beje, bent jau dvi dienas tai tikrai vaikščiojau su 2 cm atisdarymu, nes į KMUK pagal susitarimą atvykau pirmadienį, tuomet jau ir buvo tie 2 cm, o gimdžiau- trečiadienį..
o Dovilė turėjo gimti birželio 2 d, o gimė jau pati savo noru gegužės 28 d ir nežinia kiek laiko vaikščiojau su 5 cm atsidarymu visiškai nieko nejausdama, ns nuėjus pas savo ginę jau rado tokį atsidarymą, tą pačią dieną su baime nuvykau į KMUK, o gimdžiau dar po 2 d...
na, va, kaip naujokės atgaivino temutę
pirmiauisiai, tai ramybės merginos kiekvienos atvejis individualus...
nors ir pasakojausi AFS nėštukėse, bet pasikartosiu dar ir čia... man iš pradžių kažkodėl A vis kartojo, kad su AFS geriausiai gimdyti maždaug 37 sav ir netempti iki 40 sav... bet taip ir nepapaiškino kodėl taip.... bet abu nėštumus išnešiojau šauniai praktiškai iki galo: pirmos dukros gimimo datą pasirinkome patys viena diena anksčiau nei kad buvo numatyta (mat nenorėjom pasilikti Kūčioms)- nereikėjo jokių skatinimų- pakako nuleisti vandenis... beje, bent jau dvi dienas tai tikrai vaikščiojau su 2 cm atisdarymu, nes į KMUK pagal susitarimą atvykau pirmadienį, tuomet jau ir buvo tie 2 cm, o gimdžiau- trečiadienį..
o Dovilė turėjo gimti birželio 2 d, o gimė jau pati savo noru gegužės 28 d ir nežinia kiek laiko vaikščiojau su 5 cm atsidarymu visiškai nieko nejausdama, ns nuėjus pas savo ginę jau rado tokį atsidarymą, tą pačią dieną su baime nuvykau į KMUK, o gimdžiau dar po 2 d...