sveikos mamos
kaip jums sekasi, visos papaskojat trumpai kaip gyvenat , kaip jusu maziukai? mes jau einam i darzeli, sunkus etapas buvo apie 2 sav, pradejom jau pietu miegelio palikineti, lyg ir neblogai, nors dar buna ir asareliu ir lupos patempimu, bet jau mamai taip sirdies neskauda ir po langais nestoviu . dar noriu paprasyti kad visos kurios galit idekit savo vaikuciu nuotraukytes, paziureti kaip uzaugot, pasidziaugti, man tai kartais toookia nostalgija uzeina, kai prisimenu kai buvo maziukas mano mazasis, tos nuotraukos...tie rubeliai..., kartais taip norisi kad trumpam gryztu tas laikas... tik trumpam
Papildyta:
siaube, neprisimenu prisijungimo vardo , gal kuri gali atsiusti i AZ
Sveikos
Sedziu kojas istiesus nes vis norisi prisesti ar atsigulti, pilva skauda kazka labiau paveikus. Vyras maziu issiveze i krepsini tai man laisvas plotas, eisiu kiek pajegsiu susitvarkyti ot pramoga mamai
Vel kaip ir su pirmu nestumu kamuoja kosmarai, kad vis vaika pamirstu, palieku, nerandu, kad dickis skendo..oi nesamones...laukiu kada pareis.
uzsirasiau pas genetike privaciai ir nzn ar eiti..ar reikia ar ne. Kaip ir riziku neturiu, bet ejau su pirmu nestumu tai ir dabar gal reikia...net nzn. Ir taip kas menesi daro echo...tai labai susimeciusi esu.
Su Bernardu vis kalbam apie leliuka..kaip bus kaip ka veiksim...jis vis sako sese sese..matyt zodis brolis sunkesnis Labai jau knieti suzinoti, kas ten tupi.
Dar tik 13savaite eina, bet man atrodo, kad jauciu leliuka. Tokie svelnus paglostymai. Dar labai anksti, bet nzn kas kitas gali buti, juk kaip issivaiksto guzai netureciau jausti ane?
As irgi ideciau saviskio foto tik nzn nei kur deti nei kokie slaptazodziai...jei galima lauksiu i az info
Sedziu kojas istiesus nes vis norisi prisesti ar atsigulti, pilva skauda kazka labiau paveikus. Vyras maziu issiveze i krepsini tai man laisvas plotas, eisiu kiek pajegsiu susitvarkyti ot pramoga mamai
Vel kaip ir su pirmu nestumu kamuoja kosmarai, kad vis vaika pamirstu, palieku, nerandu, kad dickis skendo..oi nesamones...laukiu kada pareis.
uzsirasiau pas genetike privaciai ir nzn ar eiti..ar reikia ar ne. Kaip ir riziku neturiu, bet ejau su pirmu nestumu tai ir dabar gal reikia...net nzn. Ir taip kas menesi daro echo...tai labai susimeciusi esu.
Su Bernardu vis kalbam apie leliuka..kaip bus kaip ka veiksim...jis vis sako sese sese..matyt zodis brolis sunkesnis Labai jau knieti suzinoti, kas ten tupi.
Dar tik 13savaite eina, bet man atrodo, kad jauciu leliuka. Tokie svelnus paglostymai. Dar labai anksti, bet nzn kas kitas gali buti, juk kaip issivaiksto guzai netureciau jausti ane?
As irgi ideciau saviskio foto tik nzn nei kur deti nei kokie slaptazodziai...jei galima lauksiu i az info
aciu SIDRULKA,
TU MAN PASAKYK BRANGIOJI, KA TU DARAI , KAD TAVO MERGINA TAIP NULUZTA? kas cia per receptas, nes maniskiai gal nei vienas nera taip nuluzes? bet ir panelliu grazumas
o kai jusm su MP sekasi?
TU MAN PASAKYK BRANGIOJI, KA TU DARAI , KAD TAVO MERGINA TAIP NULUZTA? kas cia per receptas, nes maniskiai gal nei vienas nera taip nuluzes? bet ir panelliu grazumas
o kai jusm su MP sekasi?
QUOTE(Princese22 @ 2012 01 24, 20:26)
Sveikos
sveika
ar tau Sidrulka atsiunte slaptazodzius? jei ne, prasiusiu as
sveikos,
aha, prasiunčiau abiems
čia taip nulūžta, kai mamos dėmesio stoka ir vaikas užmiega kada ir kaip pakliuvę
su MP kadangi begalinis noras žindyti vis dar neišblėsęs, tai ir MP valdo
bėgu...
yra duag naujų gražių foto, bet laiko stoka...
aha, prasiunčiau abiems
čia taip nulūžta, kai mamos dėmesio stoka ir vaikas užmiega kada ir kaip pakliuvę
su MP kadangi begalinis noras žindyti vis dar neišblėsęs, tai ir MP valdo
bėgu...
yra duag naujų gražių foto, bet laiko stoka...
sveikutės ( į laikrodį, kada rašau nežiūrėkit )
kadangi dauguma ,,praganę" albumėlio prisijungimo duomenis, o ir forumiukas ,,apšalęs" šią šaltą žiemą, tia mes kiek pašildysim savo AFS panikėmis (beje mačiau zose123 ir tavo sūnaitėlių foto albumėlyje )
kadangi dauguma ,,praganę" albumėlio prisijungimo duomenis, o ir forumiukas ,,apšalęs" šią šaltą žiemą, tia mes kiek pašildysim savo AFS panikėmis (beje mačiau zose123 ir tavo sūnaitėlių foto albumėlyje )
as visada kai pamatau kad parase SIDRULKA, pirmiausiai pasiziuriu kuria valanda parasei , nu tokiai fotosesijai kiek laiko ir jegu reikia ideti, ir fantazijos... pavydeti galima. man ta 5 -a nuotrauka, tai kazkas stebuklingo, siusciau i koki zurnala, butumet virrselio zvaigzde
http://tavovaikas.lt...emos-linksmybes
nuotrauka kol kas vis dar apačioje ir kt psl bus Rugilės foto
man ta Dovilės krikštynų foto irgi labai labai labai
Sveikos mamos
vis del to nuejau pas genetike.
Viskas mums labai gerai, turesim broli
Kazkiek tikejausi mergaites, bet labai bus fainai ir broliukas, vaikams bus kaifas..apie ta pati gyventi Oi uztat kai trecia darysim tai jau labai mergaites noresis
Mamukai zvilgtelkit i mano su draugem rasoma blog'a, gal rasit ko idomaus ir naudingo Dabar ir konkursas vyksta!
Papildyta:
naminislizdas.blogspot.com
vis del to nuejau pas genetike.
Viskas mums labai gerai, turesim broli
Kazkiek tikejausi mergaites, bet labai bus fainai ir broliukas, vaikams bus kaifas..apie ta pati gyventi Oi uztat kai trecia darysim tai jau labai mergaites noresis
Mamukai zvilgtelkit i mano su draugem rasoma blog'a, gal rasit ko idomaus ir naudingo Dabar ir konkursas vyksta!
Papildyta:
naminislizdas.blogspot.com
sveikutės,
na, visai jau apmirę visos
Princese, kaip laikais, kaip tau sekas?
jau byra didelė naujų AFS mamyčių komanda, gal jos atgaivins šį forumiuką
siunčiu joms mūsų nuorodėlę
o mes neblogai laikomės... mažė kiek sirguliuoja... šiaip jau mikli, ropoja... Rugilė ir linksma, ir gudri ir ožiuota... Žodžiu mums ne liūdna
prisiduokit bent trumpai ir kitos
na, visai jau apmirę visos
Princese, kaip laikais, kaip tau sekas?
jau byra didelė naujų AFS mamyčių komanda, gal jos atgaivins šį forumiuką
siunčiu joms mūsų nuorodėlę
o mes neblogai laikomės... mažė kiek sirguliuoja... šiaip jau mikli, ropoja... Rugilė ir linksma, ir gudri ir ožiuota... Žodžiu mums ne liūdna
prisiduokit bent trumpai ir kitos
sveikos mamytes ar priimsit mane?
Jungiuosi ir as