Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

sveikos mamos

kaip jums sekasi, visos papaskojat trumpai kaip gyvenat , kaip jusu maziukai? mes jau einam i darzeli, sunkus etapas buvo apie 2 sav, pradejom jau pietu miegelio palikineti, lyg ir neblogai, nors dar buna ir asareliu ir lupos patempimu, bet jau mamai taip sirdies neskauda ir po langais nestoviu smile.gif. dar noriu paprasyti kad visos kurios galit idekit savo vaikuciu nuotraukytes, paziureti kaip uzaugot, pasidziaugti, man tai kartais toookia nostalgija uzeina, kai prisimenu kai buvo maziukas mano mazasis, tos nuotraukos...tie rubeliai..., kartais taip norisi kad trumpam gryztu tas laikas...smile.gif tik trumpam wub.gif
Papildyta:
siaube, neprisimenu prisijungimo vardo , gal kuri gali atsiusti i AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 24 sausio 2012 - 14:43
Sveikos smile.gif
Sedziu kojas istiesus nes vis norisi prisesti ar atsigulti, pilva skauda kazka labiau paveikus. Vyras maziu issiveze i krepsini tai man laisvas plotas, eisiu kiek pajegsiu susitvarkyti biggrin.gif ot pramoga mamai doh.gif
Vel kaip ir su pirmu nestumu kamuoja kosmarai, kad vis vaika pamirstu, palieku, nerandu, kad dickis skendo..oi nesamones...laukiu kada pareis.
uzsirasiau pas genetike privaciai ir nzn ar eiti..ar reikia ar ne. Kaip ir riziku neturiu, bet ejau su pirmu nestumu tai ir dabar gal reikia...net nzn. Ir taip kas menesi daro echo...tai labai susimeciusi esu.
Su Bernardu vis kalbam apie leliuka..kaip bus kaip ka veiksim...jis vis sako sese sese..matyt zodis brolis sunkesnis biggrin.gif Labai jau knieti suzinoti, kas ten tupi.
Dar tik 13savaite eina, bet man atrodo, kad jauciu leliuka. Tokie svelnus paglostymai. Dar labai anksti, bet nzn kas kitas gali buti, juk kaip issivaiksto guzai netureciau jausti biggrin.gif ane?
As irgi ideciau saviskio foto tik nzn nei kur deti nei kokie slaptazodziai...jei galima lauksiu i az info smile.gif
Atsakyti
aciu SIDRULKA,

TU MAN PASAKYK BRANGIOJI, KA TU DARAI , KAD TAVO MERGINA TAIP NULUZTA? kas cia per receptas, nes maniskiai gal nei vienas nera taip nuluzes? bet ir panelliu grazumas smile.gif
o kai jusm su MP sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2012 01 24, 20:26)
Sveikos smile.gif
As irgi ideciau saviskio foto tik nzn nei kur deti nei kokie slaptazodziai...jei galima lauksiu i az info smile.gif

sveika
ar tau Sidrulka atsiunte slaptazodzius? jei ne, prasiusiu as 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

aha, prasiunčiau abiems 4u.gif 4u.gif

čia taip nulūžta, kai mamos dėmesio stoka blush2.gif ir vaikas užmiega kada ir kaip pakliuvę blush2.gif blush2.gif

su MP thumbup.gif thumbup.gif kadangi begalinis noras žindyti vis dar neišblėsęs, tai ir MP valdo thumbup.gif thumbup.gif

bėgu...

yra duag naujų gražių foto, bet laiko stoka... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif ( į laikrodį, kada rašau nežiūrėkit biggrin.gif biggrin.gif )

kadangi dauguma ,,praganę" albumėlio prisijungimo duomenis, o ir forumiukas ,,apšalęs" šią šaltą žiemą, tia mes kiek pašildysim savo AFS panikėmis (beje mačiau zose123 ir tavo sūnaitėlių foto albumėlyje thumbup.gif wub.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
as visada kai pamatau kad parase SIDRULKA, pirmiausiai pasiziuriu kuria valanda parasei smile.gif, nu tokiai fotosesijai kiek laiko ir jegu reikia ideti, ir fantazijos... pavydeti galima. man ta 5 -a nuotrauka, tai kazkas stebuklingo, siusciau i koki zurnala, butumet virrselio zvaigzde
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

http://tavovaikas.lt...emos-linksmybes

nuotrauka kol kas vis dar apačioje ir kt psl bus Rugilės foto ax.gif ax.gif

man ta Dovilės krikštynų foto irgi labai labai labai wub.gif wub.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 27 sausio 2012 - 10:52
Sveikos mamos biggrin.gif
vis del to nuejau pas genetike.
Viskas mums labai gerai, turesim broli thumbup.gif
Kazkiek tikejausi mergaites, bet labai bus fainai ir broliukas, vaikams bus kaifas..apie ta pati gyventi biggrin.gif Oi uztat kai trecia darysim tai jau labai mergaites noresis lotuliukas.gif

Mamukai zvilgtelkit i mano su draugem rasoma blog'a, gal rasit ko idomaus ir naudingo biggrin.gif Dabar ir konkursas vyksta!
Papildyta:
naminislizdas.blogspot.com
Atsakyti
sveikutės,

na, visai jau apmirę visos biggrin.gif

Princese, kaip laikais, kaip tau sekas?

jau byra didelė naujų AFS mamyčių komanda, gal jos atgaivins šį forumiuką biggrin.gif

siunčiu joms mūsų nuorodėlę 4u.gif

o mes neblogai laikomės... mažė kiek sirguliuoja... šiaip jau mikli, ropoja... Rugilė ir linksma, ir gudri ir ožiuota... Žodžiu mums ne liūdna biggrin.gif

prisiduokit bent trumpai ir kitos 4u.gif

Atsakyti
sveikos mamytes ar priimsit mane? blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as biggrin.gif
Atsakyti