Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

QUOTE(index @ 2012 01 09, 22:36)
Sveikos, aš čia pradedu po truputį domėtis, tai man toks klausimas, ar visos jūs tarėtės su daktarais dėl gimdymo? Pati esu kaunietė, tai greičiausiai tarčiausi su A, bet va galvoju, ar tikrai reikalinga man tai.. g.gif

sveika,

as tariausi, nenorejau buti palikti likimo valiai, sulaukti beikeicianciu gydytoju ar studentu. nebutinai reikia tartis tik su A, ypac jei pas ji is vien nesilankei. jei as dabar gimdyciau, tai rinkciausi kita gyd. manau jau sia diagnoze KMUK jau zinona, gimdymas nieko neisiskiria nuo sveiku, tik kad po gimdymo reikia leistis vaistus ir jei gimdai anksciau laiko, perspeti apie leidziamus- geriamus vaistus.
Atsakyti
Ačiū už patarimus smile.gif
Aš pas A vaikštau kartas nuo karto, an turbūt kaip visos, tų papildomų tyrimu, eisiu kaip tik sausio gale, tai galvoju, gal reik ir pasikalbėt dėl to gimdymo. Galėčiau ir su kažkuo kitu, bet daugaiu nei su vienu iš KMUK nesu susidūrus.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 10, 11:03)
Ačiū už patarimus smile.gif
Aš pas A vaikštau kartas nuo karto, an turbūt kaip visos, tų papildomų tyrimu, eisiu kaip tik sausio gale, tai galvoju, gal reik ir pasikalbėt dėl to gimdymo. Galėčiau ir su kažkuo kitu, bet daugaiu nei su vienu iš KMUK nesu susidūrus.

yra vienas labai isgirtas gydytojas, vyras, A draugas, ji pavaduotas, je , pvz esi susitarusi su A, bet jis tuo metu isvykes, tai ta savo drauga rekomenduoja, kiek zinau jis super gydytojas, ir viska ZINO APIE afs, TIK UZKRITO PAVARDE, jei prisiminsiu parasysiu, gal Birzietis, kita gimde pas Simanaviciute. tereikia tik pasidometi, nereikia ant to A uzsiciklinti. bet kaip SIDRULKA sake - tau rinktis 4u.gif
Atsakyti
aha, aha - Biržietis thumbup.gif teko tik matyti, kaip bendravo su palatos drauge, kuri paksui pas jį gimdė ir pasipasakojo thumbup.gif thumbup.gif nuėjo su juo susitarti prieš pat gimdymą, visai prieš tai nesilankius, o sekančią dieną prasidėjo priešlaikinis gimdymas- ir viskas čiki thumbup.gif

esu bendravus ir su Simanavičiūte ir su Bagušyte (Tavo vaike kartais pasisako)- man abi thumbup.gif thumbup.gif tik linkiu nepapulti pas Blauz...... ę doh.gif
Atsakyti
Kai A buvo isvykes...man rekomendavo Bagusyte smile.gif ja labai gyre jis.
Bet dziugu,kad jo sulaukiau lotuliukas.gif cia pati turi apsispresti pas ka nori. Asmeniskai as pati norejau ir zinojau,kad tik pas A noriu, 100% buvau rami nes juo pasitikejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 10 sausio 2012 - 16:01
Sveikutes,

mamos, kurios esat kaunietes gal ka girdejot apie gyd. Gembeckiene?
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2012 01 12, 21:10)
Sveikutes,
mamos, kurios esat kaunietes gal ka girdejot apie gyd. Gembeckiene?

g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 12 sausio 2012 - 20:13
Sveikos, vaar buvau pas gydytoja smile.gif
Leliui viskas gerai, jau 11savaiciu. Malesi taip su rankom ir kojom ir tiek sukiojosi, kad vos pagavom pamatuoti biggrin.gif
Labai jau laiminga kad viskas gerai thumbup.gif

Norejau pasiteirauti...ar kas yra skridusios su vaistais?
Mes su vyru vasario pabaigoje skrendam keliom dienom i Paryziu ir gal kas galite pasidalinti patirtimu, kaip veztis vaistus...kokiu dokumentu rekejo ir ar bagaze ar rankiniam galima, nes gali juk bagazas ir ne ten nuskristi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2012 01 15, 17:08)
Leliui viskas gerai, jau 11savaiciu. Malesi taip su rankom ir kojom ir tiek sukiojosi, kad vos pagavom pamatuoti biggrin.gif

Mes su vyru vasario pabaigoje skrendam keliom dienom i Paryziu ir gal kas galite pasidalinti patirtimu, kaip veztis vaistus...kokiu dokumentu rekejo ir ar bagaze ar rankiniam galima, nes gali juk bagazas ir ne ten nuskristi doh.gif

kaip gera skaityt wub.gif

butiniausius vaistus keliom dienom vezkis su savimi, o jei jus tik keliom dienom, tai viska su savimi, maza ka. jei tu vaistu nesuper daug, tai nieks nesikabines, jei yra kokiu rimtesniu, kur gali buti ir narkotiniams priskirti, arba kaip musu leidziami, tai turek su savimi receptus, israsytus tau (su tavo pavarde ant receptu butinai). ir viskas smile.gif

mes siaip jau vezemes visa arsenala kai skridom su vaikais i JAV, mazoji tuo metu sirgo, tai viskas kas tik imanoma ir antibiotikai, ir nuo dusimo, ir nuo alergiju, ir visu imanoma viduriavimu ir kt buvau susidejus, pagridiniams paprasiau receptu, kad gyd israsytu (nors nusipirkus buvau, tai tik tam ir prasiau, kad turet smile.gif ), bet neprireike.
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2012 01 15, 18:08)

oj kaip gerai smile.gif šaunu, kad viskas gerai einasi, turėsit sesę/brolį jau netrukus smile.gif

Su šitais leidžiamais vaistukais keliaut nebandžiaut, tik su visokiais skirtais pirmai pagalbai, tai niekas nesikabino. O kaip su šviktukais nežinau, kažin ar leistų į rankinį, jie kaip ir su adatėlėm, aštrūs..nors nežinau. Reiktų paisdomėt, gal pasukt į oro uosto, ar tų linijų atstovam ir pasiklaust.
Atsakyti
Drasiai gali imtis leidziamus vaistus, net i lektuva galima isinesti ...jeigu skrydzio metu reikia leistis. Recepto nepraso, siuo klausimu domejausi rolleyes.gif smile.gif
Bet apsidraudimui... Gali recepta isideti biggrin.gif nezinai ant ko papulsi, bet as su orouosto darbuotoju aiskinausi si klausima ir sake nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 16 sausio 2012 - 09:20
šiaip iš tikro dėl ų vaistų geriausia kalbėtis su tom avialinijomis kuriomis skrendi. vis itek pas juos skiriasi taisyklės.

pvz Ryanair:

If for medical reasons, passengers need to inject themselves during the flight (e.g., diabetics) they are permitted to carry syringes in the cabin. They will be asked to produce appropriate medical evidence (a doctor's letter will suffice) when they check in or at security. This should be kept with them at all times.

Information in relation to the carriage of medical equipment is available in the Special Assistance section in the Travel Questions on www.ryanair.com or via your local Ryanair call centre.

For the carriage of medication in your hand luggage please bring the prescription with you to allow security clearance.
Atsakyti