Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

Ei mamukai, ar ne per anksti i pensija susiruoset lotuliukas.gif Man 30 ir ka, sirdyje kiekvienais metais svenciu 25 lotuliukas.gif Nors dabar kai sunku susilenkti, dusina ir siaip savijauta prasta jauciuosi kaip 75. Bet pavasari visie sie mano defektai turetu dingti ax.gif

Noriu pasigirti, kad mes jau gyvenam ikurtuviu nuotaikomis thumbup.gif Sventes sutiksim savo namuciuose thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu problemele tokia..kaip jautetes kai pastojot su antru vaiku?
Kadangi kai pastojau su pirmu labai jauciau leliuka ir tikejau, kad laukiuosi, o dabar nesitiki..man vis dar nesitiki, kad bus antras vaikas ir vis atrodo, o gal kas blogai bus..jums taip buvo? Ir kai laukiausi pirmo visos mintys byvo tik apie ji o dabar juk apie dicki sokineju kaiura diena tai net keista kad taip nedaug galvoju apie ta kuris pilvelyje.. blink.gif Man gal cia nuo hormonu susisuko galva nzn... doh.gif ka daryti? kazkaip galvojau kad viskas bus taip pat kaip su pirmu, bet ziuriu, kad ne smile.gif Cia gal nuo jaudulio ir atsakomybes taip..net nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 12 20, 14:49)
Kadangi kai pastojau su pirmu labai jauciau leliuka ir tikejau, kad laukiuosi, o dabar nesitiki..man vis dar nesitiki, kad bus antras vaikas ir vis atrodo, o gal kas blogai bus..jums taip buvo? Ir kai laukiausi pirmo visos mintys byvo tik apie ji o dabar juk apie dicki sokineju kaiura diena tai net keista kad taip nedaug galvoju apie ta kuris pilvelyje.. blink.gif Man gal cia nuo hormonu susisuko galva nzn... doh.gif ka daryti? kazkaip galvojau kad viskas bus taip pat kaip su pirmu, bet ziuriu, kad ne smile.gif Cia gal nuo jaudulio ir atsakomybes taip..net nesuprantu.

natūralu 4u.gif juk turi rūpestėlį, kuris užima didelę laiko dalį, tai ir lieka mažiu laiko svajonėms apie ateinantį kūdikėlį, bet pamatysi, jis toks pats svarbus, o kol auga, tol vyresnieji dar savo dėmesį pasiima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 12 20, 15:49)

sveik,
viskas normaliia, pajausi motinyste kai pilvas trukdys uzsiimti pirmu vaiku, iki to laiko mazai tesijauciau nescia, nes buvo begale darbu, namo remontas, kai baigesi dideeeeliii pykinimai, jauciausi kaip nebuciau nestuke.gif , tik ant pacio galo vos puksejau.
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 12 20, 16:49)

Sveika, lygiai taip pat jauciuosi, net vyras pastebejo, klausia ar nesidziaugiu antru nestuke.gif Aisku dziaugiuosi, bet naturalu, kad visa demesi dabar skiriu mazajai ir pilvinukas siuo atveju jo gauna maziau. Is pradziu net paciai budavo keista, apimdavo kaltes jausmas, kad nejauciu tokios euforijos kaip budama pirma kart nestuke.gif
Atsakyti
Oi gerai, kad ne viena as tokia su idomia savijauta del antro nestumo smile.gif

beveik visa nakti nemiegojau...budavo man rudu isskyru, bet vakar jau kazkokios skustos ir daug..ir pilva skaudejo siek tiek..visa nakti maude pilva ir nugara..
ir nzn ka daryti...ziauriai susinervinau verysad.gif Su pirku buvo rudu tepliojimu, bet ne tiek..labai norisi tiketi, kad viskas ok, bloga ir pykina ir silpna kaip visada labai labai, tai gal viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 12 23, 13:05)
Oi gerai, kad ne viena as tokia su idomia savijauta del antro nestumo smile.gif

beveik visa nakti nemiegojau...budavo man rudu isskyru, bet vakar jau kazkokios skustos ir daug..ir pilva skaudejo siek tiek..visa nakti maude pilva ir nugara..
ir nzn ka daryti...ziauriai susinervinau verysad.gif Su pirku buvo rudu tepliojimu, bet ne tiek..labai norisi tiketi, kad viskas ok, bloga ir pykina ir silpna kaip visada labai labai, tai gal viskas gerai g.gif

sveikos

pasiskaiciuok ar ne siomis dienomis tau turetu buti menesines, nes buna toks dalykas kaip pseudomenesines, kai organizmas prisimena musu mmm, tikiuosi bus viskas ok 4u.gif

NORIU VISAS MAMYTES IR JUSU VAIKELIUS PASVEIKINTI SU SVENTEMIS, KAD JOS BUTU RAMIOS, SVEIKOS IR LINKSMOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Naujieji...
… kai SAUSY Trys karaliai nupurto paskutinius kalėdinių eglučių spygliukus…

… kai balkšva VASARIO diena pailgėja per mažutę mažo paukštelio pėdą…

… kai snieguolės žiedas susikremta dėl įžūlaus savo baltumo KOVO ūke…

… kai BALANDŽIO saulė kaista lyg drąsi beatodairiška įsimylėjėlė…

… kai žydinčios GEGUŽĖS obelys lyg moterys laukia vaisingumo…

… kai kaitrūs BIRŽELIO laužai dega ilgiau už trumpas naktis…

… kai liepžiedžiai svaigiu medumi girdo LIEPOS kaitrą…

… kai RUGPJŪČIO žvaigždės kybo žemiau už dangų…

… kai voratinkliai pažaboja RUGSĖJO skubėjimą…

… kai SPALIO spalvas įskaudina pirmos šalnos…

… kai žiema LAPKRIČIUI skiria pasimatymą…

… kai tykiai sruvena laukimas GRUODYJE…

… kai vėl nieko naujo – tik laikas iš naujo…

… tik laikas iš naujo…

Ateina Naujieji 2012!

Būkit visi sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos

kaip tau PRINCESE , ar viskas susitvarke su tais tepimais?
Atsakyti
Visus sveikinam su praėjusiom Kalėdom, ir Naujaisiais!!!!! 4u.gif

PRINCESE , netylėk... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia pradedu po truputį domėtis, tai man toks klausimas, ar visos jūs tarėtės su daktarais dėl gimdymo? Pati esu kaunietė, tai greičiausiai tarčiausi su A, bet va galvoju, ar tikrai reikalinga man tai.. g.gif
Atsakyti
laba,

miręs jau mūsų forumiukas visai verysad.gif tuoj pasipils naujos afs mamytės- tai gal prikels iš numirusių biggrin.gif

aha, tikrai įdimu princeses reikaliukai.......

index, čia manau kiekvienos asmeninis reikalas.... maniškiai gin manęs būtų nepasilikę jokiu būdu, nes jiems siaubą kėlė mano diagnozė.... o ir pats A. gąsdino nukraujavimais, sunkiu gimdymu, tai man buvo ramiau, kai aš su juo susitariau.... bet daug merginų su AFS gimdė ir prie savų gin...
mane tik šokiravo tai, kad kai dar gimdykloje nepasisakiau iškat kad tuoj atvyks mano gin, tai budinti gydytoja pradėjo manęs klausinėti dėl mano diagnozės kas kaip... panašu, kad ji nieko apie šią diagnozę nežinojo.... bet manau vienu ar kitu atveju kmuk vis vien būtų suteikta prof pagalba.... tik vėlgi... naktį gal mažiau tų daktarų... nors ir apie kmuk yra visokių atsiliepimų...

žodžiu daryk taip, kaip tau atrodo geriau, ramiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 09 sausio 2012 - 23:05