Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

QUOTE(Princese22 @ 2011 12 13, 15:54)
Fedes ivaikinti gerai, bet, manau, jeigu pagimdet du tai galit ir trecia..juk dabar ir viskas zinoma ir patirta ir bus daug lengviau.. smile.gif

ta va, kad sugriuvau ir nejauneju, artimiausius kelis metus neisivaizduoju, kad galeciau tam pasirizti... o paskui, jei au dabar su sviekatos problemom buvo, tai nezinau... matysim aisku, kol kas dar nieko nenoriu, nespeju situ dvieju ganyt biggrin.gif
Atsakyti
nu joo, as irgi noreciau kokios mergytes, bet jau sena, atsiranda nekviestos ligos, ziurek sanariai, kaulai, ir dar visoks senatvinis biesas puola o ir su dviems sunku susitvarkyti, pas mane jie judrus, nesedi vietoje, vienas pamokas tingi daryti, kitas galvom eina, o dar paciai sveikatos nera, o mergytes norisi. vyras sako isivaikinsim, bet dabar jei nori isivaikinti, tai lyties pasirinkti negali, ka pagal eile duoda ta turi ir imti, nusiziureti jau nebegali .
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 12 14, 12:31)
nu joo, as irgi noreciau kokios mergytes, bet jau sena, atsiranda nekviestos ligos, ziurek sanariai, kaulai, ir dar visoks senatvinis biesas puola o ir su dviems sunku susitvarkyti, pas mane jie judrus, nesedi vietoje, vienas pamokas tingi daryti, kitas galvom eina, o dar paciai sveikatos nera, o mergytes norisi. vyras sako isivaikinsim, bet dabar jei nori isivaikinti, tai lyties pasirinkti negali, ka pagal eile duoda ta turi ir imti, nusiziureti jau nebegali .

Zinok ne visos mergytes tokios ramios buna kaip isivaizduoji... Mano pirmoji tai kaip kokie 5 neklauzados berniukai biggrin.gif Antroji jau panasiau i svelnia ir trapia mergyte.... bigsmile.gif

Beje, merginos, kas cia per kalbos apie senatve kai +/-30 metu??
Aisku, auginant du vaikus savim mazai laiko lieka pasirupint.. bet nu nesusenkit anksciau laiko smile.gif Gydomes, stiprejam ir po 4m sukam po trecia afs ratuka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar buvau pas daktara, tai sirdele yra viskas gerai. Vaikutis vienas, cia man buvo toks klausimas, nes nebutu nustebine ir du lotuliukas.gif
Ziauriai mane pykina, negaliu net vaiko i lauka isvesti, sakes, neimanoma...dar 1,5 menesio taip.. doh.gif Su pirmu irgi ziauriai bloga buvo.
Ei jus nesenkit, dar vaikus gimdyti ilgai galesit biggrin.gif
Mano vyras be 3-4 nuo manes neatstos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 12 15, 13:45)
Sveikos, vakar buvau pas daktara, tai sirdele yra viskas gerai. Vaikutis vienas, cia man buvo toks klausimas, nes nebutu nustebine ir du lotuliukas.gif
Ziauriai mane pykina, negaliu net vaiko i lauka isvesti, sakes, neimanoma...dar 1,5 menesio taip.. doh.gif Su pirmu irgi ziauriai bloga buvo.
Ei jus nesenkit, dar vaikus gimdyti ilgai galesit biggrin.gif
Mano vyras be 3-4 nuo manes neatstos lotuliukas.gif

o tai jei nepaslaptis kiek paciai metu? negalvok kad cia vien tik mergytes susirinke biggrin.gif
mano vyras irgi sake, kol turejom viena, bet kai dabar yra du, jau nebesako
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 15 gruodžio 2011 - 13:42
zose123, as tai isivaizduoju, kad cia visom apie 27-30? biggrin.gif bet cia jauciu pagal save toki isivaizdavima turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aba: 15 gruodžio 2011 - 13:46
Man 25metai biggrin.gif Gimdymas iskart po 26 gimtadienio, arba gali ir sutapti lotuliukas.gif
Mano vyras is 5 vaiku tai jam daug yra jega, as manau, jeigu nereiks skaiciuoti kiekvieno lito tikrai rysiuos 3vaikams. As vienturte, tai savo vaikam tikrai prigimdysiu broliu sesiu biggrin.gif
Ryt vakare isvaziuojam pas senelius mano, jei prie Klaipedos gyvena, tai nuleksim ir iki juros. Sakiau, kad dvi dienas manes nejudintu nuo sofos ir stalo, kur gulesiu ir valgysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2011 12 15, 14:45)
zose123, as tai isivaizduoju, kad cia visom apie 27-30? biggrin.gif bet cia jauciu pagal save toki isivaizdavima turiu  lotuliukas.gif

nu jooo blush2.gif ir senesnes cia lankosi, man jau 34 m stuksi. tad laikas nelaukia, bega. po 4 metu jau nemazoje rizikoje tampi jei dar nori buti nestuke.gif
Atsakyti
Vadinas ribas reik praplest smile.gif 25-35 matyt biggrin.gif
Man 28, bet sirdy, tai dar ir 16 ner matyt biggrin.gif:D:D O pernai vakare alu pirkau, tai pardaveja paklause ar 18 turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodo visos dar jaunos ir senatve nekvepia biggrin.gif
Manau dazniau reik iseiti su vyrais kur..miniakas, kablai..ir iskart jaunesnes pasujaustumet..net ir prisimintumet, kaip vaiku nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 12 15, 23:55)
Pasirodo visos dar jaunos ir senatve nekvepia biggrin.gif
Manau dazniau reik iseiti su vyrais kur..miniakas, kablai..ir iskart jaunesnes pasujaustumet..net ir prisimintumet, kaip vaiku nebuvo biggrin.gif

iseinam, iseinam ir ne butinai su vyrais. aciu mano genams, esu miniatiurines veisles, kaip pincerio, tai man tiek metu nieks neduoda, bet ....vistiek nejauneju g.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 12 16, 11:46)
esu miniatiurines veisles, kaip pincerio

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti