Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

QUOTE(Princese22 @ 2011 11 27, 00:09)
Aciu mamukai biggrin.gif

Kazkaip dar net nesitiki..bet jauciuosi taip kaip atrodo seniai jau esu nescia lotuliukas.gif Gal kad labai norejom ir laukem biggrin.gif

O kada ta 6sav jei mm buvo 10.30?
As maisau sesios savaites ir sesta savaite eina.. doh.gif Kada sirdele atsiranda? Kai eina sesta savaite?

SVEIKINIMAI! wub.gif wub.gif wub.gif
Man ginius sake,kad be sesiu savaiciu sirdutes nesimato.Man nesimate ir 6sav.Pamate per sekanti vizita-7sav.(kazkas tokio,jau gerai nebepamenu),nuo tada ir praejau vaistukus leistis.

SEKMES! wub.gif
Atsakyti
Princese22, tyliai dziaugiames ir laukiame geru naujienu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man sirdele 7 savaites pradzioj nemate...liepe gale 7 savaites atvaziuoti ir pamate, o gal net 8 savaite buvo prasidejus nes vaisius atsiliko savaite nuo menesiniu ciklo, bet 11 nestumo savaite pasivijo diena i diena smile.gif
Atsakyti
Na skambinsiu treciadieni jam i klinika ir tegu jis nusprendzia kada ateiti..pazista mane puikiai tai kada sakys tada ir eisiu smile.gif
Siandien rudai tepti pradejo, bet simptomai nestuke.gif yra, tai kazkaip nepuolu i panika, vis tiek nieko padaryti negaliu..Man ir su Bernardu vis tepdavo tai gal cia vel taip pat.. g.gif
Aciu uz palaikyma mamukai 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes

noriu paklausti kokia pradzia buvo jusu vaikuciu kai ejot i darza? ar vaikai mokejo patys apsirengti? apsiauti? o dabar po pusmecio gal jau ismoko?, kiek visko teko supirkti pries einant i darzeli? kaip aunat vaika darzelyje (grupeje), gal basutes? mes no nauju greiciausiai eisim, tai taip jaudinuosi smile.gif
Atsakyti
Oi tu Zose123 saunuole, as ant ligu bijociau vaika leisti smile.gif As ir siaip nezinau ka su darzu reiks daryti, nes matyt ir didesnis ir mazesnis kartu sirgtu..
O tu eisi dirbti ar namie busi, nes tiketina, bent jau pagal mano pazistamus, kad nuolat serga ir tevai nuolat su bileteniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 11 30, 12:32)
sveikos mamytes
noriu paklausti kokia pradzia buvo jusu vaikuciu kai ejot i darza? ar vaikai mokejo patys apsirengti? apsiauti? o dabar po pusmecio gal jau ismoko?, kiek visko teko supirkti pries einant i darzeli? kaip aunat vaika darzelyje (grupeje), gal basutes? mes no nauju greiciausiai eisim, tai taip jaudinuosi smile.gif

Mano dukryte mokejo pati apsirengti, nusirengti, i tulika nueit, susitvarkyt, vandeni nuleis, rankas nusiplaut ir t.t. Bet yra grupeje vaiku, kurie to nemoka, yra keli dar su pampersais, nu tai nieko, ismoks smile.gif
Serga maniske nuo rugsejo dabar pirmakarta, bet serga taip, kad gulim ligoninej....

Del supirkimo, tai kazko specifinio nieko nereikia, bent jau pas mus. Reikejo nupirkt tik tapkutes (maniske su basutem, nes visa diena sutint kojytes tapkese man nepatinka). Ai ir dar pas mus reikalavimas, kad spinteleje butu sepetys, kad po miego susukuotu smile.gif
Dar kiek zinau, visur aukletojos praso, kad pirstines butu kumstines, nes kai reik aprengt 20 vaiku, tai sudetingas reikalas biggrin.gif Bet as buvau pripirkus pirstuotu kalna, tai kumstiniu plonu nepirkau, tuo labiau, kad maniske pati sugeba pirstuotas uzsidet ir aukletojoms nieko nereik daryt (zodziu nuo vaiko priklauso).
O vat del rubu, tai cia didziausios islaidos buvo. Pradedant lauko rubais: maniske dabar turi tris striukes, nes su viena neissiverstumem niekaip, su dviem sunkiai... Darzely tai nukrenta, tai issitepa... Pirstiniu turim 8 poras biggrin.gif I darza eina su vienom ir dar 2 poros buna spintelej paliekamos, o atvaziuodama pasiimti dar vienas atsivezu, nes dazniausiai visos suvarytos buna biggrin.gif
Laukiniu kelniu irgi reikia keliu, nes tik iseina i lauka, zaidzia ir issitepa smile.gif
O vat visokiu treningiuku, pedkelniu, sijonuku, bliuzeliu, sarafanu, tai ka namie nesiojom, ta ir darze.. smile.gif
Zodziu, nepergyvenk, leisk i darza ir viskas bus ok smile.gif
Beje, sausi nera taip blogai leist, nes salciau buna ir virusu ne tiek daug. Aisku, jei kokia gripo epidemija, tai ni ni ni....

Beje, del tu ligu labai priklauso nuo vaiko... Mano vyresnele nuo rugsejo vaiksto ir nesirgo iki siol nesirgo. Bet kaip gydytoja sake, ji neserga, bet yra nesiotoja.. Todel mazele, nors sedi namie - nuo rugsejo kaip pradejo sirgt, taip nonstop...
Tik as turiu vilties, kad ji siemet atsirgs ir kitamet keliaus i darzeli su maziau ligu, o as ramiai dirbsiu ax.gif
Atsakyti
as bijau kad bijos pasiprasyti i toleta ar ant puodo, kad pastoviai bus kelnytes slapios, o jis labai to nepernesa, bet ABA tavo mergina saunuole kad pati moka ir apsirengti visus drabuzius , o nusirengti gal jau visi moka, maniskiui sunkaisuia su pedkelnem. o laukui gal kombinzona nupirkti, gal paprasciau bus?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 11 30, 15:20)
as bijau kad bijos pasiprasyti i toleta ar ant puodo, kad pastoviai bus kelnytes slapios, o jis labai to nepernesa, bet ABA tavo mergina saunuole kad pati moka ir apsirengti visus drabuzius , o nusirengti gal jau visi moka, maniskiui sunkaisuia su pedkelnem. o laukui gal kombinzona nupirkti, gal paprasciau bus?

aisku su kombinezonu patogiausia. mes ziemai turim kombikelnes+ striuke. Ziema gal tiek neissiterlins lauke, jei sniego bus... Bet ivertink, kad jei kombi isteps, turi kita diena kazkuo kitu aprengt..
O mano mergina daug ka ismoko, kai sese gime... nes tada ji pasidare laaaabai didele ir savarankiska smile.gif
Atsakyti
Oi merginos..dziaugiuosi jeigu kazkieno vaikai neserga..kas is maniksiu isleido dabar i darzus tai baisu..
Jei rugpjuti gimdyti, tai nezinau, kada vaika leisti i darza, kad leliukas tik gimes nesirgtu.. g.gif

Treciadieni einu patikra, kas ten pas mane darosi..siandien puse dienos jauciausi puse velnio..bet siaip sveikata jauciasi, kad blogeja..bet dziaugiuosi lotuliukas.gif gal vis del to ne is oro tas blogumas doh.gif
Atsakyti
sveikutės,

Princese, kad viskas eitųsi tik kuo puikiausiai 4u.gif tau geros savijautos ir sklandaus nešiojimo 4u.gif ar jau leidies vaistukus, ar dar lauki daktarų leidimo?

kadangi mažai pasisakom, tai bent pasirodysim pusmetuko proga:

user posted image

user posted image

mano ūkis biggrin.gif
user posted image

į darželius esam užsirašę bent kelis, bet dar kol kas ,,mamos darželis" thumbup.gif nors kartais, pvz šnd jau stogas važiavo.... blush2.gif bet daugiau džiugių akimirkų, nei niūrių thumbup.gif
Atsakyti
As dar nesileidziu, lauksiu treciadienio kada padarys echo ir bus matyti ar jau leistis smile.gif
As jau irgi labai mastau apie darza, bet nzn kada geriausia butu leisti..mastau gal pavasari eiti kokias 3 dienas po puse ir su vaiku darziuke buti..kad pratintusi..bet jeigu prades sirgti ir tada mane uzkres..bet geriau manau jau pratinti butu..Mastau kad neleisciau 5 dienu po visa diena..manau 3 dienos po puse jam butu pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 12 01, 04:27)
sveikutės,

Princese, kad viskas eitųsi tik kuo puikiausiai 4u.gif  tau geros savijautos ir sklandaus nešiojimo 4u.gif  ar jau leidies vaistukus, ar dar lauki daktarų leidimo?
kadangi mažai pasisakom, tai bent pasirodysim pusmetuko proga:
user posted image

user posted image

mano ūkis biggrin.gif
user posted image

į darželius esam užsirašę bent kelis, bet dar kol kas ,,mamos darželis" thumbup.gif  nors kartais, pvz šnd jau stogas važiavo....  blush2.gif  bet daugiau džiugių akimirkų, nei niūrių thumbup.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti