Sedziu ir laukiu..nzn kada darytis testa vel kad butu ryskus..kraujo nesidarysiu..
Gal kita sav. testa pakartosiu ir skambinsiu daktarui..kada jau turetu buti ryskus ryskus?
QUOTE(Princese22 @ 2011 11 24, 14:52)
Sedziu ir laukiu..nzn kada darytis testa vel kad butu ryskus..kraujo nesidarysiu..
Gal kita sav. testa pakartosiu ir skambinsiu daktarui..kada jau turetu buti ryskus ryskus?
2-7 dienos po mmm
QUOTE(Princese22 @ 2011 11 24, 15:05)
Nzn kada jos turi buti Na jeigu dabar netoli 4sav butu tai po sav jau reiktu darytis ir kazkada kulniuoti pas daktara..o tai vel badytis reiktu nepasiilgau adatu..
nu manau turetum jau tiksliai zinoti kada paskutini karta sirgai, nuo pirmos mmm dienos kai praeis 4 sav tikrai zinosi, sirdele pasimato apie 6 sav, be 6 savaiciu tau nieko gyd doro nepasakys, nes jis tiesiog nieko nematys, ypac jei tu nesidarysi HCG, tiesiog uzsiregistruok pas gyd kai jau bus 6 sav ir lauk, nors ir sirdele pamato kartais ir 7ir 8 sav. maniskio pamate tik 7 sav, nuo tada ir pradejau leistis.
QUOTE(dreziuke @ 2011 11 23, 18:24)
Kaip tik visu mamyciu norejau pasiteirauti kuo uzimti tokius mazius per gimtadieni? Per pirmaji gimtadieni darem rankyciu antspaudus, spalvinom, putem muilo burbulus. Na, o dabar niekaip nesumastau ka cia duoti jiems nuveikti
Mes pirmaji gimtadieni sventem namie su seneliais ir kriksto tevais... Antras gimtaidneis buvo zaidimu kambary su daug draugu panasaus amziaus. Trecias gimtadienis bus zaidimu kambary + personazas. Ketvirtas gimtadienis, jei bus geras oras (reikia sniego tam), bus Grybo arklidese, vaikai pavazines rogene ir t.t.
Cia zieminiai tokie musu gimtadieniai.
Mazosios gimtadienis vasara. Pirmasis buvo gamtoj, su daug sveciu, bet tik todel, akd vasara Pasodybaut smagu, kai daug zmoniu O antrasis gimtadienis bus namie, bet i sava kiema pasisamdysim veju gaudytojus (burbulu putikus )
Kolkas tokie musu planai
Mano gimtadienis vasara tai kai pagimdziau ziema supratau, kad net nemoku svesti ne vasara..kosmosas bet kazkaip sukames
Uzmigo mano mazius ir as luztu..labai prie miego jau mane vakare lauzia..
Po visos dienos maratono dar siurbiau vakare ir labai pilva pradejo skaudeti tai priguliau..matyt siandienai jau uzteko..
Jeigu pas mane ten nieko nera tai nzn kas ten skauda
Uzmigo mano mazius ir as luztu..labai prie miego jau mane vakare lauzia..
Po visos dienos maratono dar siurbiau vakare ir labai pilva pradejo skaudeti tai priguliau..matyt siandienai jau uzteko..
Jeigu pas mane ten nieko nera tai nzn kas ten skauda
Sveikos, pasidariau ka tik easycup NT..su dieninius slapimu ir iskart pasimate antra juostele. Realiai nera tokia ryski kaip kontroline, bet tikrai matosi ir atsirado iskart.
Plius savijauta visiskai kaip ..as labai reaguoju i hormonu pasikeitimus, tai realiai mane jau pykina kai isalkstu..taip buvo su pirmu vaiku Ir karsta esu labai..cia vyras pats pirmas pradejo sakytis,ko tu tokia karsta..na tikiuosi nesulauksiu mm ir viskas bus ok. Tik dabar klausimas kada eiti pas gydytoja..
Plius savijauta visiskai kaip ..as labai reaguoju i hormonu pasikeitimus, tai realiai mane jau pykina kai isalkstu..taip buvo su pirmu vaiku Ir karsta esu labai..cia vyras pats pirmas pradejo sakytis,ko tu tokia karsta..na tikiuosi nesulauksiu mm ir viskas bus ok. Tik dabar klausimas kada eiti pas gydytoja..
QUOTE(Princese22 @ 2011 11 26, 15:10)
Sveikos, pasidariau ka tik easycup NT..su dieninius slapimu ir iskart pasimate antra juostele. Realiai nera tokia ryski kaip kontroline, bet tikrai matosi ir atsirado iskart.
NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI , tikiuos eis viskas kaip is pypkes, labai nepykins ir savijauta visa nestuma bus puiki,
kaip ir minejau pas gyd gali eiti apie 6 sav, gal 2 dienos iki 6 sav, nes vistiek jis nieko dar labai nematys, as zinau kaip spirga viska suzinoti , pamtyti ir patvirtinti echo nuotraukyte, bet teks pakenteti
princese, tyliai tyliai...
QUOTE(Princese22 @ 2011 11 26, 16:10)
Sveikos, pasidariau ka tik easycup NT..su dieninius slapimu ir iskart pasimate antra juostele.
Laikom kumstukus, kad ji tik rysketu
QUOTE(Princese22 @ 2011 11 27, 00:09)
Aciu mamukai
Kazkaip dar net nesitiki..bet jauciuosi taip kaip atrodo seniai jau esu nescia Gal kad labai norejom ir laukem
O kada ta 6sav jei mm buvo 10.30?
As maisau sesios savaites ir sesta savaite eina.. Kada sirdele atsiranda? Kai eina sesta savaite?
Kazkaip dar net nesitiki..bet jauciuosi taip kaip atrodo seniai jau esu nescia Gal kad labai norejom ir laukem
O kada ta 6sav jei mm buvo 10.30?
As maisau sesios savaites ir sesta savaite eina.. Kada sirdele atsiranda? Kai eina sesta savaite?
12.11 d. SUEITU 6 SAV . jei labai spirgi suzinoti, uzsirasyk pas gyd kokiai 12.09, tai bus penkt arba pirmad. 12.12, bus 6 sav ir 1 d. teoriskai sirdele plakti pradeda 6 sav. bet buna ir taip kad ji pradeda plakti anskciau kokia viena ar dviem dienom, priklausomai nuo to kada implantavosi i gimda, bet buna pamato ir 8 sav, jei labai giliai pasislepia. dar teks truputi pakenteti, norint smalsuma pakutenti, gali pasidaryti dar viena, paprasta testa ir matyti kaip jis ryskeja ar greitai atsiranda antra juostele ar labai ryski. sekmes