Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

QUOTE(PaulaL @ 2011 11 08, 14:45)
Tai va smile.gif
2011 11 07.  19:07 gime musu stebuklas Urte:) 3 kg 350 g. 51 cm
Gimdymas 10 valandu, bet dar tikrai gimdysiu biggrin.gif
Tai pirmadienio ryta atvykau i kmuk, paziurejo kakleli... Buvo 4 cm su biski, zadejo isleisti dar, bet pamatavus toniukus...nelabai jie patiko....nutarem gimdyt:) nes jau iki termino 4 dienos likusios buvo.tai nuleidus vandenis, saremiai buvo sipni ir nyko...teko skatinti, epiduro nenorejau.
Bet po 7 h atsidarymas buvo 6 cm...o jau pavargus...saremiai auc...smile.gif))daktaras jau ikalbineja epidura...as vis manau iskesiu...bet nebegaliu... Tai aciu dievui ji man padare ir per valanda jau buvo 9 cm. ir tada jau darbas lauke... Bet viskas sekmingai ir laimingai.., smile.gif
Dar rodos ,kad sapnuoju smile.gif
Neplysau, jau siandien visai nieko jauciuosi smile.gif
Tik mazoji labai rami, nevalgo schmoll.gif nezinau ka daryt, tikiuosi atsigaus..prasides sokiai smile.gif
Tai jungiuosi i jusu afs mamytes buri 4u.gif

SVEIKINIMAI SVEIKINIMAI NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

rami dar gali buti del suleistu vaistu, tas epiduras... g.gif

saunu kad viskas gerai tiek su tavim tiek su dukrele, linkiu daug pienelio ir pilvo neputimo ir ramiu naktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 11 08, 15:45)
Tai va smile.gif
2011 11 07.  19:07 gime musu stebuklas Urte:) 3 kg 350 g. 51 cm

Nuosirdziausi sveikinimai, dukrytei linkim augti ramiai ir sveikai wub.gif
Atsakyti
sveikutės,

zose123, dėkoju už instruktažą dėl žirniukų- Rugilei duodu 3-4 thumbup.gif , Dovilei lašinu paleistuvės lašiukus į nosytę thumbup.gif

PaulaL, nuoširdžiausi sveikinimai su Urtytės gimimu 4u.gif 4u.gif būkit sveikutės ir žvalutės. merginukė dar pavargus po ilgos kelionės šian pasaulin- Dovilė irgi ilgai miegodavo ir nesikeldavo valgyti- nusiramink, susireguliuos per kelias savaites visas rėžimas, tik naktį nelaikyk ilgiau kaip 3-4 val nevalgiusios, nes pirmom dienom gali būti problemėlių su perpildytom (.) (.)
na, negaliu... ir man nuotaika pakilo 4u.gif kaip smagu, kad daugėja AFS mamyčių būrelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
o jūs dar KMUK ar jau namuose?
Atsakyti
Merginos aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sidrulka, dar kmuk, 4 dieni paleis turbut smile.gif
Na bandysiu kelti grieztai kas 3 h ir budint...ja sunku isbudini, paciulpa ir vel sminga g.gif ...na tikiuos susitvarkys biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 11 08, 23:43)
Merginos aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Sidrulka, dar kmuk, 4 dieni paleis turbut smile.gif
Na bandysiu kelti grieztai kas 3 h ir budint...ja sunku isbudini, paciulpa ir vel sminga g.gif ...na tikiuos susitvarkys biggrin.gif  blush2.gif

as nakti keldavau tik tuo atveju kai jausdavau kad krutys prisipildydavo pieno. stegdavausi kiek ilgiau nakti nezadinti, kad paskui susiformuotu man patogus maitinimo grafikas.
KMUK mokina kaip prikelti va kad pamaitintum ir visokiu kitu gudrybiu, butnai visko issiklausinek,
Atsakyti
Sveikos, paskutis mm buvo 10.30d ir nebezinau kada cia turi buti..pasidariau uzvakar nt easycup ir buvo labai jau vaiduokliskas vaiduoklis, o siandien va mazylio 2 metu gimtaidenis..pasidariau vel easycup nt ir jau toks rimtas vaiduoklis..bet su vyru nesidziaugiam ir net nekjalbejom..tik sakom dziaugsimes kai daktaras patvirtins..nes praejes ciklas mane ismuse is veziu..nieko nesupratau ir testais jau sunkiai tikiu.
Dabar patarkit..ar darytis HCG ar tiesiai pas daktara ir kada pas daktara eiti kad butu iki 6sav bet kad ir matytu viska...
Dar po keliu dienu nt darysiu kad jeigu ok kad rysku bruksni man parodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 11 23, 13:31)
Sveikos, paskutis mm buvo 10.30d ir nebezinau kada cia turi buti..pasidariau uzvakar nt easycup ir buvo labai jau vaiduokliskas vaiduoklis, o siandien va mazylio 2 metu gimtaidenis..pasidariau vel easycup nt ir jau toks rimtas vaiduoklis..bet su vyru nesidziaugiam ir net nekjalbejom..tik sakom dziaugsimes kai daktaras patvirtins..nes praejes ciklas mane ismuse is veziu..nieko nesupratau ir testais jau sunkiai tikiu.
Dabar patarkit..ar darytis HCG ar tiesiai pas daktara ir kada pas daktara eiti kad butu iki 6sav bet kad ir matytu viska...
Dar po keliu dienu nt darysiu kad jeigu ok kad rysku bruksni man parodytu smile.gif

thumbup.gif super naujienos
Sveikinam ir sunu su gimtadieniu!!! 4u.gif

As pasidaryciau HCG tarkim siandien ir penktadieni ir jei dideja, tada pirmadieni keliauciau pas gyd. Arba HCG pirmadieni ir treciadieni, o pas gyd penktadieni smile.gif Ta prasme, kad pas gyd eiciau rankose turedama pora HCG atsakymu. O kada tos 6sav, tai suprantu tu pati nelabai zinai, tai sitoj vietoj nerizikuociau ir geriau anksciau nueiciau.. mums, afs-iukems, tai svarbu.
Atsakyti
Isivaizduoju pagal viska ir pagal nt ryskuma, kad kazkur apie 10 DPO..
Man taaaaip gaila pinigu ant tu kraujo tyrimu..bet nesinori vel nueiti pas gydytoja ir kad nieko nemato.. doh.gif

Aciu uz sveikinumus.. smile.gif Siandien manau neiseis nueiti, nes mazius miega, o as ruosiuos gimtadieniui smile.gif
Atsakyti
pasidaryk dabar HCG, IDOMU PER KIEK laiko padaro pas jus tuos tyrimus? paskui pasidaryk apie 5.5 sav ir tada eik pas gyd su ats, tada bus apie 6 sav, tada jau gyd matys kaip auga HCG ir per echo viskas matysis, turetu matytis jau ir sirdele, galesi pradeti laistis vaistus smile.gif
anksciau nei 6-7 sav pas A geriau neiti, kiek prisimenu is savo patirties, tuo labiau kad zinai visas dozes, nebent issirasyti kad nemokamai gautum vaistus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 23 lapkričio 2011 - 14:40
SVEIKINIMAI PRINCESIUKUI 2-OJO GIMTADIENIO PROGA!

O as tai neiciau daryt hcg,laukciau bentjau iki kokios gruodzio 5dienos,tada dar syki pasidaryciau NT(jei mmm neateina)ir keliauciai pas gydytoja.
Kantrybes,mergyte!Ir ramybes! 4u.gif Gera cia man kalbet,kai ne as nestuke.gif biggrin.gif Na,bet man dabar taip atrodo,o jei planuociau leliu-turbut irgi spirgete spirgeciau kaip princese22 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 23 lapkričio 2011 - 15:20
QUOTE(Princese22 @ 2011 11 23, 14:31)
Sveikos, paskutis mm buvo 10.30d ir nebezinau kada cia turi buti..pasidariau uzvakar nt easycup ir buvo labai jau vaiduokliskas vaiduoklis, o siandien va mazylio 2 metu gimtaidenis..

Su antruoju tortadieniu sveikinam tavo vaikinuka 4u.gif

Kaip tik visu mamyciu norejau pasiteirauti kuo uzimti tokius mazius per gimtadieni? Per pirmaji gimtadieni darem rankyciu antspaudus, spalvinom, putem muilo burbulus. Na, o dabar niekaip nesumastau ka cia duoti jiems nuveikti ax.gif

Del nestuke.gif reikalu pritarciau Abos nuomonei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreziuke: 23 lapkričio 2011 - 17:43
Mes darem namie..tai geriausia tureti viena ar du vaikus vyresniu ir kad tetis su jais visais siaustu..smile.gif)nes maziau visur paskui didesnius laksto..o didesni zaidzia patys is saves:) Musiskiai visa laika kasi mete namie biggrin.gif
Atsakyti