Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

QUOTE(Princese22 @ 2011 10 30, 14:29)
Dar norejau paklausti..o jus normaliai vaikus kilnojote vyresnius kai lauketes maziuku? nes as galvoju kas ten galejo nutikti kad nesivyste tarkim..aspirinas atgertas jau beveik 4men..neturetu buti kazko daugiau.. g.gif

Na tai ir gerai,kad viskas issisprende! 4u.gif

Na kaip jau sakiau-kazkur skaiciau,kad 50%nestumu baigiasi ankstyvuoju persileidimu.Gamta jau taip sutvarke,neleidzia vystytis,pilnai isitvirtint nepilnaverciams embrionams.Moterys net neitaria,kad buvo pastojusios,tiesiog galvoja,kad mmm velavo.
Atsakyti
Tik idomu iskur ir kaip susidaro tie nepilnaverciai..tikiuosi ne del AFS.. g.gif
Kazkaip as labai optimistiskai nusiteikusi nes jau vienas yra sveikas drutas smile.gif ir tikiuosi kad ir toliau taip sekmingai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 30, 19:15)
Tik idomu iskur ir kaip susidaro tie nepilnaverciai..tikiuosi ne del AFS.. g.gif
Kazkaip as labai optimistiskai nusiteikusi nes jau vienas yra sveikas drutas smile.gif  ir tikiuosi kad ir toliau taip sekmingai viskas thumbup.gif

Ne,ne,ne del AFS.Cia aplamai visiems tie procentai.
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 30, 13:29)
Na kadangi man niekada neveluoja tai manau cia kazkas kabinosi bet sugalvojo kad dar ne laikas..

iups atsiprasau, kad parasiau sleivai, tai ir turejau omeny 4u.gif

o kilojom atsargiai vaikus. bet kiek reik tiek. as stengdavausi kai reik svelnumo sunui atsisedus ant ranku laikyt.
kai jau pilvas didejo, ta proga pats is moko i autokedute ir is jos islipt, palengvino man gyvenima smile.gif
Atsakyti
o pas mus šiandien naktele buvo, jau galvojau vežt į priimamąjį, ar ne apendicitas vaikui... galų gale supratau, kad smarkiai pučia pilvą, tai ačiūdiev nebereikėjo niekur trenktis.

o šįryt pamatau šaldytuve žuvies taukus ir gi prisimeniau, kaip mes jau kartą važiavom į priėmimą kai mažas buvo, paskui nurašėm žuvies taukam (priėmime liepė cepelinais nešert smile.gif ). tai ir dabar galvojau, gal jau bus gerai, duosiu paragaut, ir va doh.gif doh.gif ir niekaip nesuprantu, gi vaikas gali aliejų, bet kokį, viskas gerai, bet kokius tik žuvies taukus visokiausių firmų bandėm, nuo visų pilvą skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 10 31, 12:13)
o pas mus šiandien naktele buvo, jau galvojau vežt į priimamąjį, ar ne apendicitas vaikui... galų gale supratau, kad smarkiai pučia pilvą, tai ačiūdiev nebereikėjo niekur trenktis.

o šįryt pamatau šaldytuve žuvies taukus ir gi prisimeniau, kaip mes jau kartą važiavom į priėmimą kai mažas buvo, paskui nurašėm žuvies taukam (priėmime liepė cepelinais nešert smile.gif ). tai ir dabar galvojau, gal jau bus gerai, duosiu paragaut, ir va  doh.gif  doh.gif ir niekaip nesuprantu, gi vaikas gali aliejų, bet kokį, viskas gerai, bet kokius tik žuvies taukus visokiausių firmų bandėm, nuo visų pilvą skauda  doh.gif

sveikos
FEDES uzuojauta, gal jis zuvims alergikas? o ar bandet mazas zuvu kapsulytes? gal tik nuo geriamo taip?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 11 01, 18:37)
sveikos
FEDES uzuojauta, gal jis zuvims alergikas? o ar bandet mazas zuvu kapsulytes? gal tik nuo geriamo taip?

tai kad ne, zuviai nealergiskas, puikiai kapoja smile.gif bandem daug ka, ir tas kapsulytes, sikart ir buvo jos. siaip neduodu as jam tu tauku, reikejo seniai jau ismest, kad nebutu pagundos. bet mazoji vis po nedaug ragauja, tai del jos laikau, ir gaunas, kad ir vyresnysis nori, galeciau neduot, bet tai ne doh.gif . jam siaip jie labai skanus, kas nekeista.

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 11 01, 23:25)
tai kad ne, zuviai nealergiskas, puikiai kapoja smile.gif bandem daug ka, ir tas kapsulytes, sikart ir buvo jos. siaip neduodu as jam tu tauku, reikejo seniai jau ismest, kad nebutu pagundos. bet mazoji vis po nedaug ragauja, tai del jos laikau, ir gaunas, kad ir vyresnysis nori, galeciau neduot, bet tai ne doh.gif . jam siaip jie labai skanus, kas nekeista.

jie skanus turbut del to kad organizmas reikalauja. tu omega rugsciu reikia ieskoti kazkur kitur , ne zuvu taukuose, o vit D galima duoti ir lasiukais. kazkokiuose vit buvau macius tu omega ir kt. rugsciu bet jau neprisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 11 02, 09:39)
jie skanus turbut del to kad organizmas reikalauja. tu omega rugsciu reikia ieskoti kazkur kitur , ne zuvu taukuose, o vit D galima duoti ir lasiukais. kazkokiuose vit buvau macius tu omega ir kt. rugsciu bet jau neprisimenu doh.gif

Zinok niekas jam netinka... neturiu supratimo kas, kūdas, bet nugi gerai auga ir protingas, tai galgi apseis ir be jų smile.gif kankinamės vis dar, jau pas gyd buvom, ten irgi jokių naujų minčių doh.gif
Atsakyti
sveikutės,

prisipažinkit , kurios gydot savo vaikučius antigripiniais homeopatiniais žirniukais, nes pamenu, kai pernai vyko čia diskusija apie juos ir aš po jūsų reklamų nusipikrua šių žirniukų ir va, kaip itk dbr abiems mano panelėms sloga. ar jie gydo nuo slogos? po kiek žirniukų ir kaip dažnai reikėtų duoti? ar juos pakanka iš tirpinti tik šaukštelyje su vandenuku ar dar reikia duoti ir užsigerti?

dėkoju už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 11 06, 09:29)
sveikutės,

prisipažinkit , kurios gydot savo vaikučius antigripiniais homeopatiniais žirniukais, nes pamenu, kai pernai vyko čia diskusija apie juos ir aš po jūsų reklamų nusipikrua šių žirniukų ir va, kaip itk dbr  abiems mano panelėms sloga. ar jie gydo nuo slogos? po kiek žirniukų  ir kaip dažnai reikėtų duoti? ar juos pakanka iš tirpinti tik šaukštelyje su vandenuku ar dar reikia duoti ir užsigerti?

dėkoju už info 4u.gif

as gydau smile.gif
jie gydo sloga, antigripiniai vaistai ir nuo slogos zirniukai skiriasi
net skiriasi tai, kokia butent sloga
zirniuku reikia duoti tiek kiek mergaitems metu, manau vyresnelei galima duoti 2-3 zirniukus pradzioje , paskui tik po 2, o mazajai viena. as parinkdavau maziuka zirniuka, toki visai maziuliuka ir duodavau i burnytesavo mazajam, tai labai graziai suciulpdavo, bet galima ir tirpinti vandenyje
geriau duoti valanda pries valgi ir valanda po -3 k dienoje. uzsigerti neduodavau
tiesiog suciulpdavo vaikai juos, jie gi skanus 4u.gif

Atsakyti
Tai va smile.gif
2011 11 07. 19:07 gime musu stebuklas Urte:) 3 kg 350 g. 51 cm
Gimdymas 10 valandu, bet dar tikrai gimdysiu biggrin.gif
Tai pirmadienio ryta atvykau i kmuk, paziurejo kakleli... Buvo 4 cm su biski, zadejo isleisti dar, bet pamatavus toniukus...nelabai jie patiko....nutarem gimdyt:) nes jau iki termino 4 dienos likusios buvo.tai nuleidus vandenis, saremiai buvo sipni ir nyko...teko skatinti, epiduro nenorejau.
Bet po 7 h atsidarymas buvo 6 cm...o jau pavargus...saremiai auc...smile.gif))daktaras jau ikalbineja epidura...as vis manau iskesiu...bet nebegaliu... Tai aciu dievui ji man padare ir per valanda jau buvo 9 cm. ir tada jau darbas lauke... Bet viskas sekmingai ir laimingai.., smile.gif
Dar rodos ,kad sapnuoju smile.gif
Neplysau, jau siandien visai nieko jauciuosi smile.gif
Tik mazoji labai rami, nevalgo schmoll.gif nezinau ka daryt, tikiuosi atsigaus..prasides sokiai smile.gif
Tai jungiuosi i jusu afs mamytes buri 4u.gif
Atsakyti