Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

pas A gimdziau

tiesiog truko prieziuros pries gimdyma, normalaus apziurejimo. jis manes nescios niekada nebuvo ant kedes pasisodines, o ta akusere tik matuodavo svori pilva ir darydavo tik tai ka reikedavo pagal tvarka
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 10 28, 12:37)
pas A gimdziau

tiesiog truko prieziuros pries gimdyma, normalaus apziurejimo. jis manes nescios niekada nebuvo ant kedes pasisodines, o ta akusere  tik matuodavo svori  pilva ir darydavo tik tai ka reikedavo pagal tvarka

Supratau, na as iskaitoj cia vilniuje pas kita daktare esu, bet pas A.vaziuoju kartas nuo karto.
Manes jisir nesodines dar ant kedes, va vakar norejo, bet paskui sako pries gimdyma paziures, o jeigu prasides savaime..bus super g.gif
Man ta daktare ir pilva, tonus matuoja ir tyrimus skiria, ant kedes sodino tik tepineliui ir b streptakoko tyrima paimti, dabar daug nebesodina daktaru...net negalima ten kaisioti pirstu bereikalo... Pirstais nieko neismatuosi, o tam viginalinis eko yra, kad kakleli tiksliai pamatuotu. Su pirstu kaisiojimu tik kokia infekcija gali inesti.... Man keli daktarai sake neleisti ten pirstu bereikalo kaisioti ir tikrintil.
Ant kedes siaip sodinimas ir tikrinimas yra pasenusi metodika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 28 spalio 2011 - 10:48
QUOTE(PaulaL @ 2011 10 28, 11:44)
Supratau, na as iskaitoj cia vilniuje pas kita daktare esu, bet pas A.vaziuoju kartas nuo karto.
Man ta daktare ir pilva, tonus matuoja ir tyrimus skiria, ant kedes sodino tik tepineliui ir b streptakoko tyrima paimti, dabar daug nebesodina daktaru...net negalima ten kaisioti pirstu bereikalo... Pirstais nieko neismatuosi, o tam viginalinis eko yra, kad kakleli tiksliai pamatuotu. Su pirstu kaisiojimu tik kokia infekcija gali inesti.... Man keli daktarai sake neleisti ten pirstu bereikalo kaisioti ir tikrintil.

as kalbu apie laikotarpi pries pat gimdyma, tas echo toks reikalas, jis daznai klysta ir del vaiko svorio ir dar del daug ko, buna kad prigasdina, o kai pagimdai, tai nieko panasaus lyg ir nebuvo
jei as buciau kur nors kiek toliau gyvenusi, buciau pagimdziusi masinoje, tai nera labai malonu, vos spejo pats gyd ateiti, jei butu barzda skutes, tai butu ir nespejes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 28 spalio 2011 - 10:49
QUOTE(zose123 @ 2011 10 28, 12:47)
as kalbu apie laikotarpi pries pat gimdyma, tas echo toks reikalas, jis daznai klysta ir del vaiko svorio ir dar del daug ko, buna kad prigasdina, o kai pagimdai, tai nieko panasaus lyg ir nebuvo

Supratau, gerai...kad viskas gerai ir nepasitvirtina 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

dėkojam už komplimentus 4u.gif

Zose, tokių naktų būna vos 1 per sav- kitom naktimis išsimiegu biggrin.gif aš jua tiap pratus nuo darbo laikų....

mane tiek sava gin, tiek A., ant kėdės žiūrėjo vos 1-2 d prieš abu gimdymus....
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 10 28, 12:04)
mane tiek sava gin, tiek A., ant kėdės žiūrėjo vos 1-2 d prieš abu gimdymus....

tai va, ta ir turiu omeny, nes kitos merginos su kuriom laukdavau uz duru, pries pat gimdymus, pasakojo, kad jas apziurinejo ant kedes, uz taio man ir keista buvo, nu bet jau nesvarbu, o galejo blogai baigtis... ne viska cia noriu rasyti... gerai kad dabar viskas ok
Atsakyti
Na sveikos..grizom is lauko vaikas luzes tai galiu brukstelt..
Skambinau..akusere sake ryt pasukti daktaras pakomentuos..o skaiciukai maziau nei 0,5..tai vadinasi jokio nestumo nera kiek pasiskaiciau.
Suduria man pilva..jau trys dienos rudai tepa..laukiu pagaliau tu mm..nes noriu prasirgti ir vel startuoti biggrin.gif Bet man niekada nera mm velave ir toks sutapimas kad pirma menesi nesisaugojom ir toks vat velavimas buvo..tai matyt kazkas negerai ten gal atsitiko ir vat..nes jau daug veluoja..man visada kelios dienos iki mm rudai tepa tai vat ir tikiuosi greit sulaukti mm.. lotuliukas.gif
Noriu naujo ciklo su gera pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 28, 13:52)
Na sveikos..grizom is lauko vaikas luzes tai galiu brukstelt..
Skambinau..akusere sake ryt pasukti daktaras pakomentuos..o skaiciukai maziau nei 0,5..tai vadinasi jokio nestumo nera kiek pasiskaiciau.
Suduria man pilva..jau trys dienos rudai tepa..laukiu pagaliau tu mm..nes noriu prasirgti ir vel startuoti biggrin.gif Bet man niekada nera mm velave ir toks sutapimas kad pirma menesi nesisaugojom ir toks vat velavimas buvo..tai matyt kazkas negerai ten gal atsitiko ir vat..nes jau daug veluoja..man visada kelios dienos iki mm rudai tepa tai vat ir tikiuosi greit sulaukti mm.. lotuliukas.gif
Noriu naujo ciklo su gera pabaiga thumbup.gif

as tai kaip tik sakyciau nosi aukstyn, viskas gerai, kabinas, tai reiskia uzsikabins wink.gif
Atsakyti
Kas kabinasi Fedes? smile.gif Ir kada uzsikabins? smile.gif
Atsakyti
Kalbejau su daktaru..dar liepe zvakuciu panaudoti, uzdegimas kazkoks dar yra..
Vis dar nesulaukiu mm bet jau tikiuosi greit pramus..kaip des manau maziai nepasirodys biggrin.gif

Ka jus veikiat ilgaji savaitgali? Mes Vingio parke atvaiksciojos, tai vyrai miega as eisiu gaminti pietu velyvu..nevaziuosim ant kapu tai gera bus namie ilsetis thumbup.gif

Tyluma cia.. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos

FEDES galbut turejo omeny, kad jau kazkas kabinasi , t. y. kad jau yra bandymas pastoti, tik sis nesekmingas, dazniausiai po tokio nesekmingo buna sekmingas. manau gyd turetu daryti kokius nors tyrimus kodel taip ilgai nera mmm, o gal koks, negimdinis nestumas, idomu kai tada ar HCG reaguoja? nes paprastas uzdegimas nemanau kad turi itakos ciklui. o ar tepa daugiau?
Atsakyti
Siandien jau sulaukiau tu sauniuju dienu smile.gif
Na kadangi man niekada neveluoja tai manau cia kazkas kabinosi bet sugalvojo kad dar ne laikas..jei ateinanti cikla nepastosiu tai manau siek tiek padarysiu pertrauka nes reik issirauti protinius dantis ir gerti antibijotikus nes skaitosi kaip operacija ir pan..tai jeigu nieko nebus kita men tada reiks susitvarkyti, nes paskui vel nusikels 100 metu..o taip nemegstu daktaru ir bijau adatu doh.gif
Papildyta:
Dar norejau paklausti..o jus normaliai vaikus kilnojote vyresnius kai lauketes maziuku? nes as galvoju kas ten galejo nutikti kad nesivyste tarkim..aspirinas atgertas jau beveik 4men..neturetu buti kazko daugiau.. g.gif
Atsakyti