Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

As savaite anksciau nes placenta baige darba, mazejo vandenu..bet zinau kad pastojau sav veliau negu daktaras uzrase gimdymo data tai vadinasi realiai dviem savatem anksciau pagimdziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 27, 19:15)
As savaite anksciau nes placenta baige darba, mazejo vandenu..bet zinau kad pastojau sav veliau negu daktaras uzrase gimdymo data tai vadinasi realiai dviem savatem anksciau pagimdziau smile.gif

naturaliai Prasidejo gimdymas? Ar jau ligonineje?
Manir sako del placentos,kad geriau jau siom dienom belstusi...
Atsakyti
Liepe atvaziuoti i ligonine nurodyta diena, pakrapste gimdos kakleli ir laukem saremiu..tai tikrai ne naturaliai..
Kadangi mano gimdos kaklelis ilgas ir kietas, po 6h gimdymo, veze daryti cezari, nes visiskai nesidare kaklelis..kaip buvo 4cm taip ir loko 4cm..
Labai pergyvenau kad ne naturaliai nes ir be vaistu gimdziau ir net negalvojau apie cezari, bet svarbiausiai, kad viskas sveikai ir vaikas super sveikas..tai jau man didziausia laime..ir nenukraujavau per daug..nors mums cia gresiantis dalykas, per daug kraujo netekti..
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 27, 19:32)
Liepe atvaziuoti i ligonine nurodyta diena, pakrapste gimdos kakleli ir laukem saremiu..tai tikrai ne naturaliai..
Kadangi mano gimdos kaklelis ilgas ir kietas, po 6h gimdymo, veze daryti cezari, nes visiskai nesidare kaklelis..kaip buvo 4cm taip ir loko 4cm..
Labai pergyvenau kad ne naturaliai nes ir be vaistu gimdziau ir net negalvojau apie cezari, bet svarbiausiai, kad viskas sveikai ir vaikas super sveikas..tai jau man didziausia laime..ir nenukraujavau per daug..nors mums cia gresiantis dalykas, per daug kraujo netekti..

As ir rosiuosi naturaliai ir be vaistu gimdyti, bet nezinai kaip pasisuks...nera pasaulio pabaiga tas cezaris...svarbu leliiukui viskas gerai ir abu sveiki, saugus.
Na man ir uzsimine kad darys kazka jeigu nesilukstensiu greitu metu... Manau ir krapstys smile.gif
Atsakyti
Svarbu kad abu butumete sveiki biggrin.gif Viskas bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 27, 19:52)
Svarbu kad abu butumete sveiki biggrin.gif Viskas bus super thumbup.gif

4u.gif

4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

PAULAL, aš turėjau gimdyti birželio 2-4 d, o pagimdžiau savaime be jokių skatinimų (na, užkietėjus vidruiams, stipriai stenėdama pasiskatinau lotuliukas.gif ) pagimdžiau gegužės 28d.

o Rugilei gimimo dieną tai pasirinkom, kad nepalikti šio ,,reikalo" Kalėdoms... bet tai tik viena diena anksčiau nei terminas...

Princese, bet kuriuo atveju, kuo greičiau aiškumo į vieną ar į kitą pusę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 10 27, 21:33)
sveikutės,

PAULAL, aš turėjau gimdyti birželio 2-4 d, o pagimdžiau savaime be jokių skatinimų (na, užkietėjus vidruiams, stipriai stenėdama pasiskatinau lotuliukas.gif ) pagimdžiau gegužės 28d.

o Rugilei gimimo dieną tai pasirinkom, kad nepalikti šio ,,reikalo" Kalėdoms... bet tai tik viena diena anksčiau nei terminas...

Princese, bet kuriuo atveju, kuo greičiau aiškumo į vieną ar į kitą pusę 4u.gif

Sidrulka,o tavo placenta ir brendo greiciau???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 27 spalio 2011 - 21:02
ne, viskas ten su ja buvo normos ribose... bent man niekas nieko blogo apie ją nesakė... vienu tarpu A įtarė, kad per daug vandenų, bet po kiek laiko patikrinus tai nepasitvirtino- viskas buvo normos ribose
o čia kuri anksčiau klausėt, kada persileidavau... apie 6-8 sav.... kelis kartus nutraukta dar net nepradėjus kaujuoti, o tiesiog nustačius, kad nebesivysto... ui, nenoriu nė prisiminti....

pagyvinam forumą ir praskaidrinam niūrią nuotaiką, nes albumėlis jau ,,apmiręs"

Rugilės babybornas lėlių vežimėlyje wub.gif lotuliukas.gif
user posted image

o čia šiaip 5 mėn proga ... bus dar ir ,,proginių" foto smile.gif

user posted image

didžioji dailininkė
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 28 spalio 2011 - 01:36
Sidrulka, na tu kaip visada pasmagini rytus su nuspotabiom nuotraukom wub.gif geras babybjornas biggrin.gif

QUOTE(PaulaL @ 2011 10 27, 17:49)
As ir rosiuosi naturaliai ir be vaistu gimdyti, bet nezinai kaip pasisuks...nera pasaulio pabaiga  tas cezaris...svarbu leliiukui viskas gerai ir abu sveiki, saugus.
Na man ir uzsimine kad darys kazka jeigu nesilukstensiu greitu metu... Manau ir krapstys smile.gif

zinai, gerai sakai, as du cezarius atlaikiau, ir keikiaus kartais, kad ne kaip motina, net nezinau kas yr gimdymas, kaip kitos pasakoja, kaip kokia negimdzius. bet is tikro ka gali zinot gal nei manes nebutu, nei vaiku, jei ne siuolaikine medicina, taigi ner ko jos keikt, o tik Dievui ir daktarams dekot, kad sekmingai auginu du nerealius vaikus.

o man tai pakrapste savaite anksciau nei terminas, nes jau sake kad bus veliausia data, pagal placenta. bet niekas nevyko, placenta ne buvo tokia jau nusenus, kaip prognozavo, tai ziurejo kas kelais dienas su echo, galu gale paskutine diena buvo lygiai 40 sav., toliau bijojo ir del ankstesno cezario siules, ir del placentos, tai gulde ir operavo. man sremiai buvo, ir niekas nevyko, tai jau po laselinem dar gyytojas tikrino, niu gal gal dar naturaliai ir nieko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 28 spalio 2011 - 09:37
sveikos,

mano placenta buvo susenus, bet A nemate reikalo nei skatinti, tik sake kad viskas ok ir viskas, kad nuvaziavau gimdanti, tai jau A kalte, kiek ejau pries gimdyma, man tik ta akusere paspaudydavo pilva , tonus paziuredavo, kiek zinau kitas tikrindavo ir kaklelius ar sutrumpejes ar suminkstejes ir atsidares kaklelis, o man nieko, jis amzinai lakstydavo, amzinai uzsiemes ir viskas, tad nzn kokiame as lygmenyje, tiesa echo ir subrendimo placentos laipsni ziurejo, tai pas mane subrendimas gal 3 laipsnio jau buvo apie 34 sav

SIDRULKA, tavo merginos wub.gif wub.gif wub.gif bet velgi, pasakyk, kada tu miegi? ar tau netruksta miego? g.gif as tai miegociau ir miegociau, atrodo niekada neatsimiegosiu blush2.gif

laikiam PRINCES22 , mislingo finalo, gericiau greiciau greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 28 spalio 2011 - 10:23
[quote=zose123,2011 10 28, 12:19]
sveikos,

mano placenta buvo susenus, bet A nemate reikalo nei skatinti, tik sake kad viskas ok ir viskas, kad nuvaziavau gimdanti, tai jau A kalte, kiek ejau pries gimdyma, man tik ta akusere paspaudydavo pilva , tonus paziuredavo, kiek zinau kitas tikrindavo ir kaklelius ar sutrumpejes ar suminkstejes ir atsidares kaklelis, o man nieko, jis amzinai lakstydavo, amzinai uzsiemes ir viskas, tad nzn kokiame as lygmenyje, tiesa echo ir subrendimo placentos laipsni ziurejo, tai pas mane subrendimas gal 3 laipsnio jau buvo apie 34 sav

Zose, O tai tu pas A. Gimdei? Nelabai supratau kas ten nutiko? Per velai gimdei? g.gif
Na as tikiuosi ir jau prasidejus gimdymui vaziuoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 28 spalio 2011 - 10:30