Įkraunama...
Įkraunama...

AFS mamytės

Ka as zinau..zinau tik tiek kad hormonai apskritai negerai, bet juos skiriaria..tiesiog ju kartais tikrai reik, o kartais ir nereik..reik kad daktaras moketu labai gerai ivertinti padeti..oi as juk ne daktare tai tau tik pasakau ka man sake..kadangi man nereikejo tai ir nesigilinau..siaip mano daktaras toks prie naturalistu kas del vaistu ir vitaminu..kad jeigu nereik tai nereik kisti be reikalo..labai dziugu kad yra kam skiria ir kam padeda susilaukti vaikuciu tie vaistai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 25, 14:25)

Dreziuke,Sveikinimai nuosirdziausi! wub.gif

QUOTE(zose123 @ 2011 10 25, 15:39)

DREZIUKE, sveikinimai ir nuo manes, kaip faina kai viskas gerai klostosi ir taip toliau 4u.gif

Aciu aciu wub.gif thumbup.gif

Princese22, kaip tu istveri tokia nervatriovfke lotuliukas.gif Seniai buciau pasidariusi HCG. Man tepe abieju nestumu pradzioje, bet tfu tfu tfu viskas laimingai. Laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Va pasaka skaitom maziui ir nesuku galvos..kaip bus taip smile.gif
Ryt ryte kartosiu testa ir manau ar taip ar taip eisiu ta HCG pasidaryti.. g.gif
Nors manau kad tik pinigu metimas i bala jeigu nt po tiek laiko nerodo.. g.gif
Bet matyt reik vis tiek pasitikrinti nes jeigu ne tai ka as zinau ar galiu laukti mm ar reik daktarui rodytis..kodel nera nieko..
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2011 10 26, 21:12)
Princese22, kaip tu istveri tokia nervatriovfke lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif . ji matyt stipriu nervu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 26, 21:48)
Ryt ryte kartosiu testa ir manau ar taip ar taip eisiu ta HCG pasidaryti..

nu ir kaip...? zinok musu nervai ne tokie stiprus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuvariau pridaviau ta HCG..ryt skambinsiu klausiu ka rodo..
Matyt sedziu gan rami nes kol nera neigiamo ats is HCG ir nera mm tol 1proc yra nestumo smile.gif ai svaigstu jau..noriu greiciau aiskumo smile.gif na man jau nesitiki nes jau turetu NT rodyti..
Klausykit BT uzkilusi mano..gal tipo laikosi kol ciklas nesibaige..gal cia prailgejo mano ciklas iki labai labai ilgo biggrin.gif
Atsakyti
o kur tu gyveni?
kad taip ilgai daro tyrma? kai kur padaro per pora valandu
man atrodo kad jau reiktu tave sveikinti, laikysiu kumscius kad viskas butu ok smile.gif o siandien NT nedarei?
Atsakyti
Dariau NT ir nieko..As pas Jursena juk vaikstau..jis tyrimams veza juk kitur krauja..pas ji paima bet ats bus tik ryt smile.gif as galiu palaukt tiek palaukus...nera ko sveikinti jeigu nt neigiami schmoll.gif
Atsakyti
o del ko dar gali laikytis aksta BT? As taip suku sau galva jau kad net nebegaliu...jau ir mm prasau kad greiciau ateitu..o tai nieko galvoti daugiau negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 27, 14:42)
o del ko dar gali laikytis aksta BT? As taip suku sau galva jau kad net nebegaliu...jau ir mm prasau kad greiciau ateitu..o tai nieko galvoti daugiau negaliu lotuliukas.gif

SM yra skyrelis apie BT, pasiskaityk ten
Atsakyti
Mamytes,
Kiek dienu iiki termino pagimdete? Ar kuriai skatino? Kiek dienu buvo iki termino?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
as gal 4 -3 dienom anksciau, neskatino, nuvaziauvau jau gimdanti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 27 spalio 2011 - 16:27
QUOTE(zose123 @ 2011 10 27, 18:27)
as  gal 4 -3 dienom anksciau, neskatino, nuvaziauvau jau gimdanti

Tikiuosi ir man taip bus:) siandien ziurejo.l.tai placenta visiskai subrendusi... Tai galeciau ir gimdyt smile.gif nes su afs ji greiciau sensta. A. Net sake ,kad jau lauks greiciau skambucii biggrin.gif Bijojau visa laika,kad neisnesiosiu,o bus dar,kad nenores lysti pati smile.gif
Atsakyti