Ka as zinau..zinau tik tiek kad hormonai apskritai negerai, bet juos skiriaria..tiesiog ju kartais tikrai reik, o kartais ir nereik..reik kad daktaras moketu labai gerai ivertinti padeti..oi as juk ne daktare tai tau tik pasakau ka man sake..kadangi man nereikejo tai ir nesigilinau..siaip mano daktaras toks prie naturalistu kas del vaistu ir vitaminu..kad jeigu nereik tai nereik kisti be reikalo..labai dziugu kad yra kam skiria ir kam padeda susilaukti vaikuciu tie vaistai..
QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 25, 14:25)
QUOTE(zose123 @ 2011 10 25, 15:39)
DREZIUKE, sveikinimai ir nuo manes, kaip faina kai viskas gerai klostosi ir taip toliau
Aciu aciu
Princese22, kaip tu istveri tokia nervatriovfke Seniai buciau pasidariusi HCG. Man tepe abieju nestumu pradzioje, bet tfu tfu tfu viskas laimingai. Laikykis
Va pasaka skaitom maziui ir nesuku galvos..kaip bus taip
Ryt ryte kartosiu testa ir manau ar taip ar taip eisiu ta HCG pasidaryti..
Nors manau kad tik pinigu metimas i bala jeigu nt po tiek laiko nerodo..
Bet matyt reik vis tiek pasitikrinti nes jeigu ne tai ka as zinau ar galiu laukti mm ar reik daktarui rodytis..kodel nera nieko..
Nors manau kad tik pinigu metimas i bala jeigu nt po tiek laiko nerodo..
Bet matyt reik vis tiek pasitikrinti nes jeigu ne tai ka as zinau ar galiu laukti mm ar reik daktarui rodytis..kodel nera nieko..
QUOTE(dreziuke @ 2011 10 26, 21:12)
Princese22, kaip tu istveri tokia nervatriovfke
. ji matyt stipriu nervu
Papildyta:
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 26, 21:48)
nu ir kaip...? zinok musu nervai ne tokie stiprus
Nuvariau pridaviau ta HCG..ryt skambinsiu klausiu ka rodo..
Matyt sedziu gan rami nes kol nera neigiamo ats is HCG ir nera mm tol 1proc yra nestumo ai svaigstu jau..noriu greiciau aiskumo na man jau nesitiki nes jau turetu NT rodyti..
Klausykit BT uzkilusi mano..gal tipo laikosi kol ciklas nesibaige..gal cia prailgejo mano ciklas iki labai labai ilgo
Matyt sedziu gan rami nes kol nera neigiamo ats is HCG ir nera mm tol 1proc yra nestumo ai svaigstu jau..noriu greiciau aiskumo na man jau nesitiki nes jau turetu NT rodyti..
Klausykit BT uzkilusi mano..gal tipo laikosi kol ciklas nesibaige..gal cia prailgejo mano ciklas iki labai labai ilgo
o kur tu gyveni?
kad taip ilgai daro tyrma? kai kur padaro per pora valandu
man atrodo kad jau reiktu tave sveikinti, laikysiu kumscius kad viskas butu ok o siandien NT nedarei?
kad taip ilgai daro tyrma? kai kur padaro per pora valandu
man atrodo kad jau reiktu tave sveikinti, laikysiu kumscius kad viskas butu ok o siandien NT nedarei?
QUOTE(Princese22 @ 2011 10 27, 14:42)
o del ko dar gali laikytis aksta BT? As taip suku sau galva jau kad net nebegaliu...jau ir mm prasau kad greiciau ateitu..o tai nieko galvoti daugiau negaliu
SM yra skyrelis apie BT, pasiskaityk ten
Mamytes,
Kiek dienu iiki termino pagimdete? Ar kuriai skatino? Kiek dienu buvo iki termino?
Aciu uz atsakyma
Kiek dienu iiki termino pagimdete? Ar kuriai skatino? Kiek dienu buvo iki termino?
Aciu uz atsakyma
as gal 4 -3 dienom anksciau, neskatino, nuvaziauvau jau gimdanti
QUOTE(zose123 @ 2011 10 27, 18:27)
as gal 4 -3 dienom anksciau, neskatino, nuvaziauvau jau gimdanti
Tikiuosi ir man taip bus:) siandien ziurejo.l.tai placenta visiskai subrendusi... Tai galeciau ir gimdyt nes su afs ji greiciau sensta. A. Net sake ,kad jau lauks greiciau skambucii Bijojau visa laika,kad neisnesiosiu,o bus dar,kad nenores lysti pati