krikstynom grazius padaro Tau prekybos centre ,pries Iris kepykleleje
pries 4 metus teko Maximoje(centrineje) uzsakyti ,nebepamenu kokios firmos atveze ,bet buvo grazus
Mes uzsisakeme Vilniuje "Maisto fabrike". Ir skanus ir grazus
Jei kas Prienuose norėscukrainėj užsisakinėt, tai nepatariu. Užsakinėjom du tortus, aš ir krikšto mama - tai nei grožio, nei skonio...Labai nusivyliau
Sveikos
O mums reikia torto, kad iskeptu kas Mazeikiuose Gal kas ka rekomenduotu Aciu
O mums reikia torto, kad iskeptu kas Mazeikiuose Gal kas ka rekomenduotu Aciu
sveikos,o gal kuri galetu patarti kas daro zele tortus?internete radau begalo graziu ir skaniu zele su vaisiais tortu,noreciau krikstynom uzsakyti bet nerandu kas tokius daro
Gal galit patarti, kur Kaune uzsakyti skanu, grazu, nebrangu torta? Gal galit rekomenduoti? gal kas kepat namuose? Labai lauksiu i A.Z.
O mes Vilniuje sventeme dukros pirmaja komunija ir sunaus krykstynas jartu tai mums buvo pagamine toki torta
Laba dienele
Lauksiu i AZ info-kas kepa skanius ir grazius tortukus Kaune Aciu
P.S. vakar vos jau neuzsakem pas Gulbiniene, bet cia pasiskaicius komentarus-nebelabai norisi rizikuot.
Lauksiu i AZ info-kas kepa skanius ir grazius tortukus Kaune Aciu
P.S. vakar vos jau neuzsakem pas Gulbiniene, bet cia pasiskaicius komentarus-nebelabai norisi rizikuot.
laba diena, man ir reiketu krikstynom torto mergaitei.gal galit ka rekomenduot? krikstynos liepos men .aciu
o gal zinot kur Kaune daro tortus pagal individualu uzsakyma? as noreciau ,kad man padarytu tortuka pagal atsinesta foto
Sveikos, gal kam patiks torto ideja Pries 2metus gaminau ji Bijoloje. Susiradau foto, biski pakoregavau pagal save spalvas ir jie viska graziausiai atliko.
Papildyta:
Jei Kaune yra biola, tai jie tikrai pagal foto daro Uzsakinejau pas juos ir vestuvini, likau labai patenkinta irgi.
Papildyta:
QUOTE(deimantine+ @ 2012 05 25, 15:32)
o gal zinot kur Kaune daro tortus pagal individualu uzsakyma? as noreciau ,kad man padarytu tortuka pagal atsinesta foto
Jei Kaune yra biola, tai jie tikrai pagal foto daro Uzsakinejau pas juos ir vestuvini, likau labai patenkinta irgi.