Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

krikstynom grazius padaro Tau prekybos centre ,pries Iris kepykleleje smile.gif
pries 4 metus teko Maximoje(centrineje) uzsakyti ,nebepamenu kokios firmos atveze ,bet buvo grazus
Atsakyti
Mes uzsisakeme Vilniuje "Maisto fabrike". Ir skanus ir grazus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 29 spalio 2011 - 22:54
Jei kas Prienuose norėscukrainėj užsisakinėt, tai nepatariu. Užsakinėjom du tortus, aš ir krikšto mama - tai nei grožio, nei skonio...Labai nusivyliau
Atsakyti
Sveikos,
Gal galit patarti kur Panevezyje galima uzsisakyt siuolaikiska grazu torta krikstynoms. Kiek ieskau visi baisus kazkokie.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O mums reikia torto, kad iskeptu kas Mazeikiuose ax.gif Gal kas ka rekomenduotu ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 14 balandžio 2012 - 22:23
sveikos,o gal kuri galetu patarti kas daro zele tortus?internete radau begalo graziu ir skaniu zele su vaisiais tortu,noreciau krikstynom uzsakyti bet nerandu kas tokius daro
Atsakyti
Gal galit patarti, kur Kaune uzsakyti skanu, grazu, nebrangu torta? Gal galit rekomenduoti? gal kas kepat namuose? Labai lauksiu i A.Z.
Atsakyti
O mes Vilniuje sventeme dukros pirmaja komunija ir sunaus krykstynas jartu tai mums buvo pagamine toki torta 4u.gif user posted image
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif
Lauksiu i AZ info-kas kepa skanius ir grazius tortukus Kaune smile.gif Aciu 4u.gif
P.S. vakar vos jau neuzsakem pas Gulbiniene, bet cia pasiskaicius komentarus-nebelabai norisi rizikuot.
Atsakyti
laba diena, man ir reiketu krikstynom torto mergaitei.gal galit ka rekomenduot? krikstynos liepos men ax.gif .aciu 4u.gif
Atsakyti
o gal zinot kur Kaune daro tortus pagal individualu uzsakyma? as noreciau ,kad man padarytu tortuka pagal atsinesta foto
Atsakyti
Sveikos, gal kam patiks torto ideja smile.gif Pries 2metus gaminau ji Bijoloje. Susiradau foto, biski pakoregavau pagal save spalvas ir jie viska graziausiai atliko.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(deimantine+ @ 2012 05 25, 15:32)
o gal zinot kur Kaune daro tortus pagal individualu uzsakyma? as noreciau ,kad man padarytu tortuka pagal atsinesta foto

Jei Kaune yra biola, tai jie tikrai pagal foto daro smile.gif Uzsakinejau pas juos ir vestuvini, likau labai patenkinta irgi.
user posted image
Atsakyti