[quote=mmergyte,2011 09 26, 11:43]
epika,labai šaunu,kad turi nuotraukas,nes tada gali apginti savo nuomonę lauksim foto
Neduoda ikelti nuotraukos. Uzsisakem rugsejo pradzioj stai toki (kodas 387):
http://www.tortai-py...n...Ŕki/page/3
Gavom toki (nuimkite uogas, leles akis, lupas, nes buvo beveide, taskiukus nuo lapo, nes visas virsutinis net negaliu pasakyt ,,glajus", o marmalas greiciau buvo skystas ir nubeges, geles kazkokios sviestines mases, minkstos... ). Tiesa, uz papuosima (a'la feja) reikejo papildomai primoketi 4 Lt, taigi torto kaina - apie 70 Lt (1,7 kg). Aiskino, kad feja nuotraukoj ir musu torte tokios pacios kokybes, oi "grozio" . Kaip manot, svente nesugadinta? Priesistore, kodel teko imti toki, jau rasiau, taigi nesikartosiu. Jums spresti apie sios imones darba. Beje, pirmadieni paskui paskambinom ir kalbejom su pacia Gulbiniene, zadejo ,,issiaiskinti", bet abejoju ar kas pasikeistu. Gimtadieniu bus dar, o krikstynos vienos.
Keletas ankstesniu metu (kaip pasikeite kokybe spreskite jus, nenoriu buti subjektyvi )
jei ne ta fėja viskas būtų ok,pavyzdyje ji figūrėlė plastmasinė,o čia nesėkmingai lipdyta mano akimis.. greičiausiai ne kokybė įmonės suprastėjo,o kita kepėja jį gamino nes daugelio įmonių darbus pažiūrėjus gali suprasti kad dirba ne vienas žmogus,skiriasi braižas,kokybė..aišku nesėkmė ant to pakliūti..
QUOTE(mmergyte @ 2011 09 26, 17:37)
jei ne ta fėja viskas būtų ok,pavyzdyje ji figūrėlė plastmasinė,o čia nesėkmingai lipdyta mano akimis.. greičiausiai ne kokybė įmonės suprastėjo,o kita kepėja jį gamino nes daugelio įmonių darbus pažiūrėjus gali suprasti kad dirba ne vienas žmogus,skiriasi braižas,kokybė..aišku nesėkmė ant to pakliūti..
Zinoma, juk galejo perspeti, kad cia tokia, jus gausite tokia feja, o torto kaip paveikslelyje nepadarys... Na, bet jau minejau, kad gimtadienis kiekvienais metais bus, o krikstynos vienakart, todel pakliuti ir gauti torta, sugadinsianti maziu maziausiai nuotaika, nesinori, todel reikia labai atsargiai ir apdariai tokiom ypatingom sventem rinktis.
jo ta feja tai stebuklinga jusu:) nu juokas pro asaras,bet tokio gauti tikrai nenoreciau
As noriu pasisakyti nusiskundima "Mazaja ragaine". UZsakem krikstynu torta ten, as buvau kristo mama, bet buvau apsiskelbusi, kad pasirupinsiu tortu, kad papildomai nepirktu niekas. Aciu Dievui, kad manes nepaklause... Torta uzsakinejau dideli, pries geras dvi savaites, kad tikrai spetu padaryti, kainavo virs 100 lt (vyrui vos sirdis nesustojo isgirdus), o prapjovus -visas suruges... Tikrai ne mes suruginome, toks jausmas, kad padarytas gerokai anksciau. Buvo su varske, tai varske per valanda kol nusivezeme tikrai nesurugsta... Visa svente man asmeniskai buvo sugadinta.
Uzsakinejome Vilniuje, "Oze" esancioje istaigoje.
Papildyta:
Tik ne is mazosios ragaines, mums visa svente sugadino. Irgi tas tradicinis, su batukais
Uzsakinejome Vilniuje, "Oze" esancioje istaigoje.
Papildyta:
QUOTE(gulbinukas @ 2011 08 24, 18:44)
labutės
na mes sekmadienį atšventėm savo mažučiuko krikštynas, turėjome tortą iš "Mažosios ragainės", tradicinį, su batukais, bet buvo labai labai užsakinėjom dviejų skonių: pirmas aukštas "šokoladinė svajonė", antras- "Viskio". Svečiai liko patenkinti labai.. drąsiai rekomenduoju
na mes sekmadienį atšventėm savo mažučiuko krikštynas, turėjome tortą iš "Mažosios ragainės", tradicinį, su batukais, bet buvo labai labai užsakinėjom dviejų skonių: pirmas aukštas "šokoladinė svajonė", antras- "Viskio". Svečiai liko patenkinti labai.. drąsiai rekomenduoju
Tik ne is mazosios ragaines, mums visa svente sugadino. Irgi tas tradicinis, su batukais
mamytės kur patartumėte Vilniuje užsakinėti tortą krikštynoms? Turim tik 2 savaites, gal žinote, kur galima užsisakyti prieš tiek laiko, ar dar nevėlu?
Torto reikia dukrytės krikštynoms
Gal galite ką rekomenduoti?
Torto reikia dukrytės krikštynoms
Gal galite ką rekomenduoti?
QUOTE(miskouoga @ 2011 08 19, 19:37)
Ši "modeliuką" užsakinėjau Elguvoje savo krikštukui rugpjūčio mėn.. Padarė gan dailiai, atitiko foto, visiems labai patiko, beja, ir skonis taip pat.
Labai grazus man tie tortai su glajumi, tik kad jis labai sunkus - ispucia torto kaina ir plius pas mus jo niekas nevalgo, tai tenka mesti lauk.
QUOTE(Lindre @ 2011 10 03, 12:13)
Labai grazus man tie tortai su glajumi, tik kad jis labai sunkus - ispucia torto kaina ir plius pas mus jo niekas nevalgo, tai tenka mesti lauk.
dovanų popierius irgi kainuoja, o jį irgi išmetam lauk... čia jau kiekvieno pasirinkimo teisė
QUOTE(akvilyte @ 2011 10 03, 15:23)
dovanų popierius irgi kainuoja, o jį irgi išmetam lauk... čia jau kiekvieno pasirinkimo teisė
taip, taip jau yra - nori grozio - mokek
Mes užsakinėjome Klaipėdoje. Yra čia mamytė, bet nepamenu nicko tortas labai gražus, visiems patiko, bet jau skonis...rafaelo turėjo būt...tikrai neskanus, daugiau nebeužsakinėčiau rafaelo niekada na, bent jau gražus buvo
Na, o kur patartumete grazius ir skanius tortus uzsisakineti Siauliuose, arba aplink juos? Reikes 2 dideliu... Tik jau Baranauskienes nesiulykit.