promenada, 20 Rug 2011 - 22:52, parašė:
promenada, 20 Rug 2011 - 22:52, parašė: ![]()
Aš šiandien užsakiau iš Bijolos "Traškutį". Man pėdutės ir batukai jau pabodę kažkaip irgi. Šįkart užsakiau paprastą baltą su tuo bantu kur yra pas juos pavyzdžiuose ir kad su beze būtų o ne su tuo storu cukriniu glaistu, gražūs labai tortai būna su tuo glaistu bet kaip teko pastebėt ta masė keliauja į šiukšlių dėžę, niekas jos nevalgo nes ten vienas cukrus o ir sunki jinai tai nemažai $ papildomai kainuoja.
butent ir as norejau be tos mases, kurios niekas nevalgo nors ir graziai tortai atrodo, bet gali buti grazus tortas ir su kremais juk

Ieskau vis kas padarytu mum torciuka

na mes sekmadienį atšventėm savo mažučiuko krikštynas, turėjome tortą iš "Mažosios ragainės", tradicinį, su batukais, bet buvo labai labai

Mili04, 24 Rug 2011 - 13:50, parašė:
Mili04, 24 Rug 2011 - 13:50, parašė: ![]()
Sveikos,
Ieskau vis kas padarytu mum torciukaseip galvojau kad tai bus pats paprasciausias dalykas bet.... Gal jus kas zinot Klp ar aplink nesvarbu Palanga, Kretinga ...kepa skanius torus namie nes turiu nuotrauka kokio noriu bet nelabai randu kas ji apsiimtu daryti. I kepykla nenoriu eiti vienoj kai pasake kaina nuo 50lt kg taieina sau, o mum reik 5kg
seip aisku jei nieko nerasiu teks pirkti is kepyklu bet taip nesinori...
Ieskau vis kas padarytu mum torciuka

pamegink sm nickas VitMetil parasyti, ji kepa torciukus, pirkau pas ja suneliui gimtadieniui torta masinyte, rafaelo skonio - sveciams labai patiko (ji is Klaipedos)
Krikstynoms uzsakinejau is Akropolio Maximos ta su ruzavais batukais kur pirmame psl foto, su vysniu idaru ir dar ten kazko, jau nepamenu

kaip ir visiems, man tie batukai, atsibode, visur ju pilna ir nieko naujo nesugalvoja. su vaikais tai man is vis tragedija, todel pasirinkom toki paprasta, neperkrauta torta. ir kad dukros nenuskriaust, tai pasirinkom dvieju spalvu juosteles

miskouoga, 19 Rug 2011 - 18:37, parašė:
miskouoga, 19 Rug 2011 - 18:37, parašė: Jus turbut sito norejot?
http://londoncake.co.....ning Cake.jpg
Na ir as tokio noreciau tik kur toki uzsisakyt?gal mazojoj ragainej bandyt?