Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

Sveikos, jus man paaiskinkit, tai tuos grazius, lygius it stiklas (dazniausiai) glaistus, reikia nulupt pries valgant? ta prasme, atsipjauni gabaliuka, nukrapstai ta mase, ir valgai? Dievazi tokius tortus tik foto macius biggrin.gif blush2.gif
Bet atrodo graziai, nesigincysiu, jei padarytas tvarkingai.
Idomu, gal kas zino, Marijampolej, ne tik skanu bet ir graziai papuosta krikstynoms, kur galima gaut? Apart maximos biggrin.gif Yra pora kepykleliu, bet kazin uz ispuos graziai..
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 06, 15:08)
Sveikos, jus man paaiskinkit, tai tuos grazius, lygius it stiklas (dazniausiai) glaistus, reikia nulupt pries valgant? ta prasme, atsipjauni gabaliuka, nukrapstai ta mase, ir valgai? Dievazi tokius tortus tik foto macius  biggrin.gif  blush2.gif
Bet atrodo graziai, nesigincysiu, jei padarytas tvarkingai.
Idomu, gal kas zino, Marijampolej, ne tik skanu bet ir graziai papuosta krikstynoms, kur galima gaut? Apart maximos biggrin.gif  Yra pora kepykleliu, bet kazin uz ispuos graziai..

Čia jau kaip kas mėgsta,juk tas glaistas kaip jūs vadinate yra valgomas,bet tikrai ne visiems jis patinka schmoll.gif mano šeimyna nugraibo glaistą(ypač vaikai)ir tuomet valgo,tad su pastilažu mums nelabai,nors tikrai tortus labai papuošia smile.gif daugiau gaminu su beze ir vaikai kaip mat viską išlaižo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 01 06, 15:17)
Čia jau kaip kas mėgsta,juk tas glaistas kaip jūs vadinate yra valgomas,bet tikrai ne visiems jis patinka  schmoll.gif mano šeimyna nugraibo glaistą(ypač vaikai)ir tuomet valgo,tad su pastilažu mums nelabai,nors tikrai tortus labai papuošia  smile.gif daugiau gaminu su beze ir vaikai kaip mat viską išlaižo  biggrin.gif

A, jus pati gaminat bigsmile.gif pavydziu, nors gal dar ismokciau ka skanaus ir grazaus pati padaryt, o dar jauciu musu mieste graziu nedaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 06, 15:33)
A, jus pati gaminat bigsmile.gif  pavydziu, nors gal dar ismokciau ka skanaus ir grazaus pati padaryt, o dar jauciu musu mieste graziu nedaro g.gif

Na stengiuosi šeimos šventėms pati pasigaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 06, 14:08)
Idomu, gal kas zino, Marijampolej, ne tik skanu bet ir graziai papuosta krikstynoms, kur galima gaut? Apart maximos biggrin.gif  Yra pora kepykleliu, bet kazin uz ispuos graziai..

Sveika, Marijampolėj savo vestuvėm užsakinėjom "Dalioj" likom ir skoniu ir vaizdu patenkinti
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2013 01 06, 23:14)
Sveika, Marijampolėj savo vestuvėm užsakinėjom "Dalioj" likom ir skoniu ir vaizdu patenkinti

Ar tik ta kepykla randasi kazkur netoli vasaros g esanciu garazu? nu bent link tos puses? Tada mes vestuvem irgi ten uzsakinejom, buvo OK. Tada nebuvau isranki biggrin.gif Tik krikstynom, atrodo sudetingesnis papuosimas biggrin.gif Bet reik praleikt ten, Adelytej ir ziuresim, o kazin Giraicio kepykla, nedaro tortu, pagal uzsakyma?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 07, 09:24)
Ar tik ta kepykla randasi kazkur netoli vasaros g esanciu garazu? nu bent link tos puses? Tada mes vestuvem irgi ten uzsakinejom, buvo OK.  Tada nebuvau isranki  biggrin.gif Tik krikstynom, atrodo sudetingesnis papuosimas biggrin.gif  Bet reik praleikt ten, Adelytej ir ziuresim, o kazin Giraicio kepykla, nedaro tortu, pagal uzsakyma?

Ta pati smile.gif o Giraičio kepykla irgi daro pagal užsakymą, tik nei iš Adelytės, nei iš Giraičio pačiai neteko užsisakinėt
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2013 01 07, 15:24)
Ta pati smile.gif o Giraičio kepykla irgi daro pagal užsakymą, tik nei iš Adelytės, nei iš Giraičio pačiai neteko užsisakinėt

mes buvom vestuvem uzsisake is giraicio,zadu ir krikstynom uzsisakyt,skonis pasakiskas,papuosimai superiniai thumbup.gif ziuresim ar taip pat nuostabiai papuos krikstynom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2013 01 22, 04:33)
mes buvom vestuvem uzsisake is giraicio,zadu ir krikstynom uzsisakyt,skonis pasakiskas,papuosimai superiniai  thumbup.gif ziuresim ar taip pat nuostabiai papuos krikstynom smile.gif

laba, o kokia kg kaina?
Atsakyti
O as zadu uzsisakyti torta Iki praduotuveje. Ne karta esu taip dariusi ir dar nesu nusivylusi. Tiesa, skirtingose parduotuvese konditeriu gebejimai skirtingi, tad ir skoniai kartais skiriasi. Man geras Iki konditerijos cechas yra Iki priesais Senukus, laisves prospekte, dar Seskineje nieko. Kalbu apie Vilniu biggrin.gif
Man Iki tortai labai labai skanus. Pvz: Sokoladinis su Bananais tikrai nenusileidzia AJ sokolado gaminamiems tortams, dar man skanus prancūziskas tortas. Paziuresiu, kokius papuosimus siulo krikstynoms, jei nieko grazaus nepasiulys, tai uzsisakysiu be papuosimu, o papuosimus nusipirksu kitur. Juk dabar daug kur ivairiausiomis figurelemis prekiauja, kad ir AJ sokolade, bijoloje ir t.t.. Manau ir sutaupysiu ir nenusivilsiu. Man uz torto kg moketi 40 lt yra kiek brangoka. Na, jei dar skanus, tai verta, bet jei ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(cookie- @ 2012 06 05, 23:14)
Sveiki, gal kuri žinot Klaipėdoj kas pagamintų tortą pagal atsineštą nuotrauką?

visa temute perksiciau lyg neradau 4u.gif

gal kas atsibus, gal patarumete ka 4u.gif
QUOTE(pukuotukas14 @ 2012 06 20, 20:13)
as cia imsiu, is sefo Dariaus,teko ne karta ragaut,nerealu  wub.gif
http://www.flamingob....lt/Tortai.html

jo tortai tikrai wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 11 17, 14:09)
Kad normali kaina ax.gif maxsimoje ligtai iki 70lt. yra tortuku, o  kitur iki 100lt. uz 1kg ima biggrin.gif

kokia normali su papuosimais torto kaina siai dienai? 4u.gif
Atsakyti
O Kaune kur skanūs tortai? smile.gif Išskyrus visas tas Biolas, Gulbinienes...
Atsakyti