Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

Uzsakeme Bijoloje torta "Traskutis", patiko.Gal kiek brangokas....Skanus, traskus, riesutinis sluoksnis torto viduryje, visiems patiko... smile.gif
Atsakyti
Buvom ir mes Bijolos bananinį užsisakę. Tai papuošimas labai prastai atrodė, o ir tos beze košės labai daug pridrėbta doh.gif O man beze nepatinka. Tai jau dabar geriau pati kepuosi, nors ir be įspūdingo papuošimo.
Atsakyti
man bijolos bananinis irgi nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Tokio norejau:

user posted image

Toki gavom:

user posted image
user posted image

Likom begalo suzaveti, nes pries ji pamatant labai jaudinausi del meskuciu isvaizdos, taciau galutinis rezultatas neleido sypsenai dingti is veido!!!

Uz toki noru ispildyma esam labai dekingi Bijolos puosejai Tatjanai. Ji pildo svajones!
Atsakyti
Tikrai labai gražus tortas smile.gif
Atsakyti
Man "Bijolos" torto papuošimu irgi teko nusivilti... Pats torto apipavidalinimas neatitiko to, kas buvo nusakyta, o svarbiausia - statulėlė (leliukas), kuris ir turėjo būti pagrindinis akcentas... verysad.gif

Norėjau tokio leliuko (jų pačių pavyzdys):
user posted image

O gavau va tokį:
user posted image

Nors pats tortas buvo skanus, bet papuošimas - atmestinai padarytas... schmoll.gif
Daugiau ten tikrai nebeužsisakinėsiu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evusk@: 26 rugpjūčio 2012 - 18:55
Mes savajai šventei užsakinėjome tortuką iš Alkavos ir likom patenkinti tiek išpildymu išvaizdos, tiek skoniu smile.gif
Štai ką gavome:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaizzyGirl: 04 rugsėjo 2012 - 11:27
mes Ragainej uzsakinejom. uzsakem Oze, pasiemem panoramoj, biskeli painiavos buvo su apmokejimu, mat kiekvienas taskas sava kontora pasirodo. emem pauksciu pieno, tai skonis nelabai, nors kita diena namuos likucius damusinejau, buvo daug skanesnis, matyt tortui tiesiog isistovet reikejo geros paros. bet papuose graziai, gaila nenufotkinom. emem ju pavyzdi - ant virves sukabinti a la leliukiski rubeliai ir ziasliukai. atrode tikrai graziai.
Atsakyti
Mūsų dukrytės krikštynų tortukas toks buvo wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pipetka @ 2012 09 07, 14:35)
Mūsų dukrytės krikštynų tortukas toks buvo  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif koks mielas tortikas,labai gražus, kaip norėčiau dukrytės....... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulenaP @ 2012 08 24, 12:30)
Tokio norejau:
http://img210.images...asteteadybe.jpg

Toki gavom:
http://img444.images.../7600/126pb.jpg
http://img442.images...8272/127mxp.jpg

Likom begalo suzaveti, nes pries ji pamatant labai jaudinausi del meskuciu isvaizdos, taciau galutinis rezultatas neleido sypsenai dingti is veido!!!

Uz toki noru ispildyma esam labai dekingi Bijolos puosejai Tatjanai. Ji pildo svajones!

O man tas Dauksiagires tortu kopijavimas atrodo zemina pacia Bijola. Atrodo patys nieko negali sugalvoti tik kitus kopijuoja.
Atsakyti
QUOTE(feruska @ 2012 09 10, 22:54)
O man tas Dauksiagires tortu kopijavimas atrodo zemina pacia Bijola. Atrodo patys nieko negali sugalvoti tik kitus kopijuoja.

o jus manot kad daugsiagirre pati sugalvojo???
o jei klientas atsinesa nuotrauka is interneto ir sako: noriu tokio. taijiem reiktų atsisakyt???
Atsakyti