Toliau dalinamės ir aptarinėjame kur užsakinėjame krikštynoms tortus
Sena tema ČIA
sveikos,
koki torto vidu uzsakinejot pas Gulbiniene? Ka geriau uzsakyti, kad tiktu ir vaikams
koki torto vidu uzsakinejot pas Gulbiniene? Ka geriau uzsakyti, kad tiktu ir vaikams
o as vis dar nerandu kas galetu iskepti Siauliuose kiek klausiu, tai kepa tik draugams. gal kuri mamyte turit Medelyno kepejos kontaktus?ir gal zinot ar kepa pagal nuotraukas?
QUOTE(Raselija @ 2011 07 18, 15:14)
o as vis dar nerandu kas galetu iskepti Siauliuose kiek klausiu, tai kepa tik draugams. gal kuri mamyte turit Medelyno kepejos kontaktus?ir gal zinot ar kepa pagal nuotraukas?
Mes kepsim privaciai pas nesireklamuojancia kepeja O medelyne Birutės g. 71, (41) 547756,kepa pagal individualius uzsakymus
Dar yra Pumpurelis Krymo g. 18, (41) 552542
QUOTE(mmazuliuke @ 2011 07 20, 17:58)
Mes kepsim privaciai pas nesireklamuojancia kepeja O medelyne Birutės g. 71, (41) 547756,kepa pagal individualius uzsakymus
aciukas
Dar yra Rutos konditerija Siauliuose, Metalistu 10. Tel pasiskambint: 8 -653-24942
QUOTE(Irme @ 2011 07 21, 10:22)
Dar yra Rutos konditerija Siauliuose, Metalistu 10. Tel pasiskambint: 8 -653-24942
asmeniskai man,ten tortukai nera grazus.truksta siokios tokios tvarkos bet cia tik mano akim ziurint
nebent jau pasisamde kazka,kas graziau daro
QUOTE(raiva @ 2011 07 18, 13:54)
sveikos,
Uzsakinejom Margeni (lyg taip vadinasi), visiems buvo labai skanus, tik buvo negrazus visiskai, jei papuosimas butu svarbus- antra karta neuzsakineciau ten. Dar pries kelis metus teko valgyti medaus su persikais, taip pat buvo skanus .
QUOTE(raiva @ 2011 07 18, 14:54)
sveikos,
Man tai skaniausias Cigonas Gaivus toks, neriebus. Dazniausiai ji uzsakineju.
Kvaksyte, labai gražus tortukas , manau mes ir su meškiukais kažką darysim, nes batukai jau pabodo
QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 05, 16:34)
Kvaksyte, labai gražus tortukas , manau mes ir su meškiukais kažką darysim, nes batukai jau pabodo
Aha, batukai man irgi pabodę labai. Mes meškinus rinkomės todėl, kad visa mūsų šeima pamišus dėl jų, esam aistringi kolekcionieriai ir mylėtojai, todėl kažkaip nejučia viskas būna su jais susiję