Super serialas. Man ir šiaip dauguma rusų, ukrainiečių serialų bei filmų labai patinka.
Visiems pritariu, ''Сваты'' - puikus, nuotaikingas be galo seimyninis serialas Tokie vienetiniai... kaip ir "Не родись красивой", cia humoro ir per akis.
Rusisku siaip nemegstu ziuret , o sita netycia uzmaciau ir tiek prisijuokiau tai patiko kai jis tik prasidedawo isjungdawau o tasyk taip netycia isejo kad teko paziuret ir super db kai turiu laiko paziuriu , pasijuokiu
Toks klausymukas : O jum patinka,kaip serialas (sitas) igarsintas(lietuviskai)? Ar geriau butu palike subtitrus?
(nes dauguma,manau,rusiskai supranta) Ir idomiau ziuret
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 08 13, 11:12)
Toks klausymukas : O jum patinka,kaip serialas (sitas) igarsintas(lietuviskai)? Ar geriau butu palike subtitrus?
Man asmeniskai nepatinka, jau geriau butu su subtitrais. Tai sakau dar ir todel kad as visas ju dalis esu perziurejusi jau zymiai zymiai anksciau per rusiskus kanalus ir net atsisiuntus buvau, ir tik rusu kalba.
Bet zinoma gal kazkas rusiskai nesupranta ar blogai supranta tai tada jau suprantama, geriau ziureti lietuviskai nei visai neziureti.
Yra ir Новогодние сваты (2010) http://tv-filmi.net/...svaty-2010.html
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 08 13, 10:12)
Žymiai įdomiau žiūrėt orginalo kalba, kai ją supranti. Todėl su vyru pasirinkom ne TV3, o RTR, per kurią ką tik 2 savaites rodė "Svotai-4"
Man tai irgi ju tokios frazes buna,kad neisversi i lietuviu kalba
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 08 13, 13:18)
Man tai irgi ju tokios frazes buna,kad neisversi i lietuviu kalba
Labai fainas serijalas,stengiuosi pasižiūrėt,kiek neužmirštu ir per RTR rodė net po dvi valandas,tai nuo pusės devynių šast į lovikę abu su MB ir kvatojam,jis pas mane iš viso rusiškų filmų gerbėjas
Oj,pradejau dar nuo pirmos serijos ziuret.
O vat per tv3 vistiek "nelimpa"
O vat per tv3 vistiek "nelimpa"
O man kažkaip pabodo jau žiūrėti Iš pradžių buvo įdomiau kažkaip