Populiariausia televizija Lietuvoje TV3 pristato dar vieną vasaros sezono naujieną gyvenimiškų situacijų, nesusipratimų ir iki ašarų juokingų kuriozų kupiną kultinį ukrainiečių serialą Svotai. Šis serialas bus rodomas šiokiadieniais 17.40 val. nuo liepos 8 dienos.
Liudmila Artemjeva, Anatolijus Vasiljevas ir kitos Ukrainos televizijos žvaigždės seriale Svotai (Svaty) įsijaučia į komišką herojų pasaulį, kuris sukasi aplink mažą mergaitę Ženią. Ši, kaip ir bet kuris kitas XXI amžiaus vaikas, negali gyventi be mobiliojo telefono ir kabelinės televizijos. Protinga mergaitė svajoja valdyti savo šalį ar mažų mažiausiai tapti pirmąja šalies dama, o tam tereikia vienos smulkmenos ištekėti už prezidento!
žiūrėjau daug serijų per kažkurį rusų kanalą-patiko
labai patiko, buvau parsisiuntus visas serijas
žiūrėjau pačią pirmą seriją ,patiko manau reikės ir toliau žiūrėti
QUOTE(sigma192 @ 2011 07 17, 00:53)
žiūrėjau pačią pirmą seriją ,patiko manau reikės ir toliau žiūrėti
Mano MB su manimi penktadieni ziurejo tai ziuriu ir jam patiko nors pries tokius rusu serijalus
Labai fainas serialas,jei turiu laiko,visad pažiūriu.
Pritariu,kad labai fainas
Toks nuotaikingas bet ir tikroviskas
Toks nuotaikingas bet ir tikroviskas
QUOTE(sigma192 @ 2011 07 27, 15:58)
Mano MB su manimi penktadieni ziurejo tai ziuriu ir jam patiko nors pries tokius rusu serijalus
maniskiui taip pat sis patiko , o kiek prisijuokiau, kai anukelei mociutes ir seneliai ejo labos nakties linket visos serijos patinka
Vania Mitiajaus klausia: kodėl tavo ruletė nuo 30 cm prasideda? Tas atsako- tai kai kaime malkas pardavinėjau, patrumpinau- ekonomiškiau
Sveikos!
Ir man la-abai patinka sitas serialas!
Mano mama visus sezonus turi! (rodos 4 ) Tie "kulturingi" seneliai tai pavaro! O kas mate,kaip jie abudu isejo is namu? Tiesa,vienas pats isejo,o kitas jam i kompanija...
Ir man la-abai patinka sitas serialas!
Mano mama visus sezonus turi! (rodos 4 ) Tie "kulturingi" seneliai tai pavaro! O kas mate,kaip jie abudu isejo is namu? Tiesa,vienas pats isejo,o kitas jam i kompanija...
Labai fainas serialas gerai nuotaika pakelia