Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 6 tema

aš galvoju sauskelnes apsiūti iš blogosios pusės ir išversti, nes overloką turi anyta, bet ji taip pat ne profesionalė, o kai neturės laiko, gali padaryti kaip man nepatiks biggrin.gif Ir nebus kaip pasakyti biggrin.gif Manau lengviau taip su veliūru. Hm... nuraminai šiek tiek, gal visgi reikia daryti maždaug pusę flanelinių ir pusę veliūrinių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipedele @ 2011 12 07, 16:50)
Yra kanapiniame, bet berods tik baltos  smile.gif

kai nereikėjo mačiau, kai jau ieškojau-neberadau..
ačiū, šįkart atidžiai peržiūrėjau ir vuolia-yra! smile.gif
http://www.kanapinis...p?id_product=62
QUOTE(crazy woman @ 2011 12 07, 19:31)
maciau ebay yra tokiu pirkti, o gal per ebay buvau radus kitu platintoju puslapius?... g.gif

aha, tik su ebėjum aš nedraugauju blush2.gif

Papildyta:
user posted image
gal tik čiut arčiau krašto spaudes reikėjo dėt..
Atsakyti
Labai gražios smile.gif Dar viena dilema... Gal vistik dėl viso pikto siūsiu su kišene, jei gausiai mažoji šlapinsis, galėsiu dėti du įklotus, vieną viduje, kitą ant viršaus blush2.gif Kaip mano mamytės, kurios jau naudoja sauskelnes? smile.gif pirmenybę teikiu įklotams ant viršayus, nes prisipirkau kanapės-bambuko multino, norėčiau, kad jis ir liestūsi prie odelės. Ar geriau kišenių nepalikti? Vis mėtausi blink.gif
Atsakyti
Aš tai abiem rankom už kišenines.
Kol leliukas, gali nedet į kišenę, o tik iš viršaus. Bet kai juda, vartos, spardos, tai tą įklotą reik nuolat pataisinėt. Bent jau man vargo vakarienė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 12 20, 23:26)
Kol leliukas, gali nedet į kišenę, o tik iš viršaus. Bet kai juda, vartos, spardos, tai tą įklotą reik nuolat pataisinėt. Bent jau man vargo vakarienė.  doh.gif

O jei įklotus padaryti prisegamus po spaudę ar dvi abiejuose galuose? Irgi variantas smile.gif Turiu laiko pamąstyti, kol siunta iš kanapinio pareis, nors keletą jau dabar galėčiau susisiūti smile.gif
Atsakyti
O aš su spaudėm įsegu ir esu tokiais susegamais labiau patenkinta nei kad kišeninėm smile.gif
Bet aš asmeniškai apskritai nesiūčiau jokių sauskelnių pirmiems mėnesiams, vystykluose auginčiau...
Atsakyti
pirmieji "karsti" ispudziai sauskelniu pasaulyje smile.gif

jau dvi savaites turiu nauja sviezia vaikuti ir savaite jau bandau su sauskelnemis draugauti (nakciai vis dar dedu ekologiskas vienakrtines). Zodziu, pirmieji ispudziai tokie - prefoldai is bambuko multino siuti blogai, nes nekimba snapis, is prancuzisko kilpinio - super, bet siaip geriausias variantas - surisamas vystyklas ir sulankstytas prefoldas viduje. turiu bambukines pirktines sauskelnes, tai irgi per slauneles (jos dar tokios mazos ir plonos) sunkiai apspaudzia, buna avariju, o vat su aprisamais ir vystyklu viduje pats tas.
todel pritariu Cocinelai - dabar geriausias daiktas vystyklai, o ne sauskelnes smile.gif reikia "mesos" uzsiauginti dar joms...
Atsakyti
Aš matyt konservatorė nereali. Nepatinka man daug spaudžių. O įklotą su spaudėm turi vis vien prisegt, ir spaudžių prie vaiko daugiau, net jei jos paslėptos. Vis vien savo storį gi turi....
O ir tai man patiko, kad į kišenę belenkiek įklotų, lankstomų ir ne, gali pridėt ir vis vien kaip pampį užsegi, nieks nemaišo.

MB dičkei kai prikrauna, tai aš kartais net pašiurpstu. doh.gif

Aš ir mažiausiems rinkčiau vystyklus arba prefoldus. Na dar prilaikančias PUL'ines.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 12 20, 21:26)
Kol leliukas, gali nedet į kišenę, o tik iš viršaus. Bet kai juda, vartos, spardos, tai tą įklotą reik nuolat pataisinėt. Bent jau man vargo vakarienė.  doh.gif

drinks_cheers.gif kol maziukas tai nieko, bet kai jau muistosi i visus sonus, tai vargeli kol uzdedi, kaip mano drauge sako: ismoksti det ir ore biggrin.gif

As tai tik isdziuna, sukisu iklotukus i kiseneles ir rami galva ax.gif
Atsakyti
Gugucia, sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti