aš galvoju sauskelnes apsiūti iš blogosios pusės ir išversti, nes overloką turi anyta, bet ji taip pat ne profesionalė, o kai neturės laiko, gali padaryti kaip man nepatiks Ir nebus kaip pasakyti Manau lengviau taip su veliūru. Hm... nuraminai šiek tiek, gal visgi reikia daryti maždaug pusę flanelinių ir pusę veliūrinių
QUOTE(Klaipedele @ 2011 12 07, 16:50)
Yra kanapiniame, bet berods tik baltos
kai nereikėjo mačiau, kai jau ieškojau-neberadau..
ačiū, šįkart atidžiai peržiūrėjau ir vuolia-yra!
http://www.kanapinis...p?id_product=62
QUOTE(crazy woman @ 2011 12 07, 19:31)
maciau ebay yra tokiu pirkti, o gal per ebay buvau radus kitu platintoju puslapius?...
aha, tik su ebėjum aš nedraugauju
Papildyta:
gal tik čiut arčiau krašto spaudes reikėjo dėt..
Labai gražios Dar viena dilema... Gal vistik dėl viso pikto siūsiu su kišene, jei gausiai mažoji šlapinsis, galėsiu dėti du įklotus, vieną viduje, kitą ant viršaus Kaip mano mamytės, kurios jau naudoja sauskelnes? pirmenybę teikiu įklotams ant viršayus, nes prisipirkau kanapės-bambuko multino, norėčiau, kad jis ir liestūsi prie odelės. Ar geriau kišenių nepalikti? Vis mėtausi
Aš tai abiem rankom už kišenines.
Kol leliukas, gali nedet į kišenę, o tik iš viršaus. Bet kai juda, vartos, spardos, tai tą įklotą reik nuolat pataisinėt. Bent jau man vargo vakarienė.
Kol leliukas, gali nedet į kišenę, o tik iš viršaus. Bet kai juda, vartos, spardos, tai tą įklotą reik nuolat pataisinėt. Bent jau man vargo vakarienė.
QUOTE(Kvaki @ 2011 12 20, 23:26)
O jei įklotus padaryti prisegamus po spaudę ar dvi abiejuose galuose? Irgi variantas Turiu laiko pamąstyti, kol siunta iš kanapinio pareis, nors keletą jau dabar galėčiau susisiūti
pirmieji "karsti" ispudziai sauskelniu pasaulyje
jau dvi savaites turiu nauja sviezia vaikuti ir savaite jau bandau su sauskelnemis draugauti (nakciai vis dar dedu ekologiskas vienakrtines). Zodziu, pirmieji ispudziai tokie - prefoldai is bambuko multino siuti blogai, nes nekimba snapis, is prancuzisko kilpinio - super, bet siaip geriausias variantas - surisamas vystyklas ir sulankstytas prefoldas viduje. turiu bambukines pirktines sauskelnes, tai irgi per slauneles (jos dar tokios mazos ir plonos) sunkiai apspaudzia, buna avariju, o vat su aprisamais ir vystyklu viduje pats tas.
todel pritariu Cocinelai - dabar geriausias daiktas vystyklai, o ne sauskelnes reikia "mesos" uzsiauginti dar joms...
jau dvi savaites turiu nauja sviezia vaikuti ir savaite jau bandau su sauskelnemis draugauti (nakciai vis dar dedu ekologiskas vienakrtines). Zodziu, pirmieji ispudziai tokie - prefoldai is bambuko multino siuti blogai, nes nekimba snapis, is prancuzisko kilpinio - super, bet siaip geriausias variantas - surisamas vystyklas ir sulankstytas prefoldas viduje. turiu bambukines pirktines sauskelnes, tai irgi per slauneles (jos dar tokios mazos ir plonos) sunkiai apspaudzia, buna avariju, o vat su aprisamais ir vystyklu viduje pats tas.
todel pritariu Cocinelai - dabar geriausias daiktas vystyklai, o ne sauskelnes reikia "mesos" uzsiauginti dar joms...
Aš matyt konservatorė nereali. Nepatinka man daug spaudžių. O įklotą su spaudėm turi vis vien prisegt, ir spaudžių prie vaiko daugiau, net jei jos paslėptos. Vis vien savo storį gi turi....
O ir tai man patiko, kad į kišenę belenkiek įklotų, lankstomų ir ne, gali pridėt ir vis vien kaip pampį užsegi, nieks nemaišo.
MB dičkei kai prikrauna, tai aš kartais net pašiurpstu.
Aš ir mažiausiems rinkčiau vystyklus arba prefoldus. Na dar prilaikančias PUL'ines.
O ir tai man patiko, kad į kišenę belenkiek įklotų, lankstomų ir ne, gali pridėt ir vis vien kaip pampį užsegi, nieks nemaišo.
MB dičkei kai prikrauna, tai aš kartais net pašiurpstu.
Aš ir mažiausiems rinkčiau vystyklus arba prefoldus. Na dar prilaikančias PUL'ines.
QUOTE(Kvaki @ 2011 12 20, 21:26)
kol maziukas tai nieko, bet kai jau muistosi i visus sonus, tai vargeli kol uzdedi, kaip mano drauge sako: ismoksti det ir ore
As tai tik isdziuna, sukisu iklotukus i kiseneles ir rami galva