Įkraunama...
Įkraunama...

Horoskopai, numerologija ir kt.

QUOTE(Libra @ 2005 05 26, 13:31)
Nu kad nesakei kad butent nuo 10 metu  rolleyes.gif

Rimtai nesakiau, bet kad tu ir pataikei mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kleopkriste @ 2005 05 26, 12:40)
Jo nuo šių metų (26 sueis)aš pradėsiu studijuoti du dalykus universitete, tai baigsiu, viena kai bus 29 metai, nes šiemet pirmą kursą baiginėju, o kitą 31 metų. Todėl ir norėjau išsiburti ar man studijuoti du dalykus ar vieną iš jų, nes labai brangu (na bet kolkas sausos duonos nevalgau, bet kas ten žino) ir ta nežinia priverčia eiti pas burėjus, bet pas raganas aš labai bijau. Nežinau ar noriu ką nors išgirsti baisaus-pagražintai.
Dar galit man padėti, patarti: gimimo dienos progą dukrytei noriu pirkti dviratuką, bet turiu tokią baisią nuojautą, kas butinai kas nors atsitiks ir ją prarasiu visam. Ir visi sako, kad neisitikink ir nebus, bet kuo arčiau gimkė tuo nuojauta stipreja ir baimė didėja. Ką patartumete?

Kaip sakiau sitas laikotarpis vienas sekmingiausiu tavo gyvenime, todel laisvai gali imtis mokslu. Viskas pasiseks ir viska sekmingai pabagsi.
O del dviracio. Jeigu pas tave tokia nuojauta, tai dviracio geriau nepirkti. Zmones su 777 matricoje turi didele nesekmingu atveju tikimybe. Geriau dukrele pasaugoti smile.gif

Sau as pradzioje paskaiciavau, zinok visai nebaisu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 05 26, 14:22)

Sau as pradzioje paskaiciavau, zinok visai nebaisu buvo  biggrin.gif

O ilgai studijavai (na kol išmokai)? Nes taip paskaitinėjau, kad tu visom beveik teisingai pasakei.
Čia sakei trumpas, o jeigu ilgas, kokio ilgumo, viso gyvenimo?
O gali apie save pasakyti, ką pamatei? (Jeigu nekofindencialu blush2.gif )
Ir tu turi jau savo sistemą ar naudojiesi kokia nors? Jei nenori gali neatsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2005 05 21, 17:29)
Turiu tave nuliudinti, ten Pitagoro kvadrate ivelta klaidu wink.gif Is tikruju ivedus gimimo data sudaro netokia Pitagoro lentele (kvadrata), kokia turetu but is tikruju pagal duomenis.

oba, geras, o aš jau įsijaučiau, tiek gerų savybių sau pritaikiau...ir likau patenkinta... biggrin.gif , o dabar....klaida... sad.gif
jei rimtai, gal ir tiesa, ten daug kas kartojasi, ir galima visiems pritaikyti....
Atsakyti
o gal kas žino kur rasti neklaidingą Pitagoro lentelę, su tiksliais aprašymais ir kaip ją tiksliai pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 05 26, 14:22)
Kaip sakiau sitas laikotarpis vienas sekmingiausiu tavo gyvenime, todel laisvai gali imtis mokslu. Viskas pasiseks ir viska sekmingai pabagsi.
O del dviracio. Jeigu pas tave tokia nuojauta, tai dviracio geriau nepirkti. Zmones su 777 matricoje turi didele nesekmingu atveju tikimybe. Geriau dukrele pasaugoti  smile.gif

Sau as pradzioje paskaiciavau, zinok visai nebaisu buvo  biggrin.gif

O kai pamatai kitiems nelaimes, ar blogo kažkam tai ar pergyvvnį už juos?
Ar moki išlikti neutrali?
Tu rašei, kad blogo tikras astrologas ar burėja nepasakys neparašys, o aš manau, kad reikia perspeti tik sušvelnintai. Taip neadrodo?
Atsakyti
QUOTE(indriuz @ 2005 05 26, 17:52)
o gal kas žino kur rasti neklaidingą Pitagoro lentelę, su tiksliais aprašymais ir kaip ją tiksliai pasidaryti?

Siaip yra pirkti knygynuose tokia apie 5 lt kainuojanti knygute "Magiskas Pitagoro kvadratas". Siaip labai idomu kai supranti ir moki skaiciuot, ten, beje, yra pavyzdziu ir pamokymu kaip daryti ta Pitagoro kvadrata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2005 05 27, 02:33)
Siaip yra pirkti knygynuose tokia apie 5 lt kainuojanti knygute "Magiskas Pitagoro kvadratas". Siaip labai idomu kai supranti ir moki skaiciuot, ten, beje, yra pavyzdziu ir pamokymu kaip daryti ta Pitagoro kvadrata smile.gif

reiks būtinai pasižiūrėt, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kleopkriste @ 2005 05 26, 22:17)
O kai pamatai kitiems nelaimes, ar blogo kažkam tai ar pergyvvnį už juos?
Ar moki išlikti neutrali?
Tu rašei, kad blogo tikras astrologas ar burėja nepasakys neparašys, o aš manau, kad reikia perspeti tik sušvelnintai. Taip neadrodo?

Na gal moku islikti neutrali. Stengiuosi nepriimti sau svetimu problemu.
Perspeti gal ir galima, bet negasdinti. Nes cia gaunasi kaip ir neigiamas programavimas, zmogus ima laukti ir pats sau prisisaukia nemalonumus.

Ka apie save pamaciau? Pirma pradejau dometis numerologija o jau paskui perskaiciau kad galiu profesionaliai uzsiimt - tai lemia gimimo diena.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 05 27, 08:46)
Na gal moku islikti neutrali. Stengiuosi nepriimti sau svetimu problemu.
Perspeti gal ir galima, bet negasdinti. Nes cia gaunasi kaip ir neigiamas programavimas, zmogus ima laukti ir pats sau prisisaukia nemalonumus.

Ka apie save pamaciau? Pirma pradejau dometis numerologija o jau paskui perskaiciau kad galiu profesionaliai uzsiimt - tai lemia gimimo diena.

įdomu... o ką daugiau lemia gimimo diena, aš vis nerandu savęs, tai sakau gal ką kas pakuždės doh.gif lengviau savo kelią rasčiau...
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2005 05 27, 07:41)
įdomu... o ką daugiau lemia gimimo diena, aš vis nerandu savęs, tai sakau gal ką kas pakuždės doh.gif lengviau savo kelią rasčiau...

As ta pati dabar mastau... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megana @ 2005 05 27, 09:43)
As ta pati dabar mastau... g.gif  mirksiukas.gif

o tu irgi galvoji, kad plauki pasroviui, bet kažko nepastebi ir tas kažkas gal pasuktų visai kita linkme ir turėtum kuo užpildyti kai kurias spragas...
megana labas, seniai bemačiau mirksiukas.gif
Atsakyti