QUOTE(Kleopkriste @ 2005 05 26, 12:40)
Jo nuo šių metų (26 sueis)aš pradėsiu studijuoti du dalykus universitete, tai baigsiu, viena kai bus 29 metai, nes šiemet pirmą kursą baiginėju, o kitą 31 metų. Todėl ir norėjau išsiburti ar man studijuoti du dalykus ar vieną iš jų, nes labai brangu (na bet kolkas sausos duonos nevalgau, bet kas ten žino) ir ta nežinia priverčia eiti pas burėjus, bet pas raganas aš labai bijau. Nežinau ar noriu ką nors išgirsti baisaus-pagražintai.
Dar galit man padėti, patarti: gimimo dienos progą dukrytei noriu pirkti dviratuką, bet turiu tokią baisią nuojautą, kas butinai kas nors atsitiks ir ją prarasiu visam. Ir visi sako, kad neisitikink ir nebus, bet kuo arčiau gimkė tuo nuojauta stipreja ir baimė didėja. Ką patartumete?
Kaip sakiau sitas laikotarpis vienas sekmingiausiu tavo gyvenime, todel laisvai gali imtis mokslu. Viskas pasiseks ir viska sekmingai pabagsi.
O del dviracio. Jeigu pas tave tokia nuojauta, tai dviracio geriau nepirkti. Zmones su 777 matricoje turi didele nesekmingu atveju tikimybe. Geriau dukrele pasaugoti
Sau as pradzioje paskaiciavau, zinok visai nebaisu buvo
Mūsų likimą valdo mūsų mintys