http://www1.is.lt/te...met=2004&men=11
čia parodo bioritmus
QUOTE(Libra @ 2005 03 07, 11:20)
I sveikata:) kad tik tau padetu
Labutis, Libra
as irgi noreciau kad ir man padetum, baisiai jau norisi pasikeitimu gyvenime, parasysiu tau i AZ savo ir draugo datas... ar surasi ir man laiko?
QUOTE(zulika @ 2005 03 23, 11:00)
Labutis, Libra
as irgi noreciau kad ir man padetum, baisiai jau norisi pasikeitimu gyvenime, parasysiu tau i AZ savo ir draugo datas... ar surasi ir man laiko?
siaip tai, Libra, labai idomu dalyka parasei, bet laikotarpis tai man atrodo milziniskas, kiti pasakytu visi graziausi metai nurasyti (: keistai...
Ss sakiau kada pas tave buvo didziausias aktyvumas, bet tai dar nereiskia kad graiziausi metai nurasyti, as to tikrai nesakiau.
Be to, pas tavo drauga geriausiais laikotarpis 30-35 metai, ar tai naujas gerai apmokamas darbas, ar paaukstinimas.
Nezinai, kas jam buvo 15 m. gal sirgo, gal koks nemalonus ivykis?
Be to, pas tavo drauga geriausiais laikotarpis 30-35 metai, ar tai naujas gerai apmokamas darbas, ar paaukstinimas.
QUOTE(Libra @ 2005 03 23, 12:12)
Ss sakiau kada pas tave buvo didziausias aktyvumas, bet tai dar nereiskia kad graiziausi metai nurasyti, as to tikrai nesakiau.
aciu dievui, nesakei
ir puikiai suprantu, kad ji tik krinta(kreive), uztat pasinaudojusi proga pasigavau savo galimybes, ir darbas tikrai po 25, ir vyras...
na del vestuviu tu vis tiek nieko nesakai, tai gal man visgi skirtis, sako jei nutyli, geriau ne neklausk, nes nenori nieko blogo sakyti
o gal pasinaudoti jo geriausiu periodu iki 35:)))
del 15 tikrai nieko nezinau, bet manau pasidomesiu
QUOTE(zulika @ 2005 03 23, 13:46)
aciu dievui, nesakei
ir puikiai suprantu, kad ji tik krinta(kreive), uztat pasinaudojusi proga pasigavau savo galimybes, ir darbas tikrai po 25, ir vyras...
na del vestuviu tu vis tiek nieko nesakai, tai gal man visgi skirtis, sako jei nutyli, geriau ne neklausk, nes nenori nieko blogo sakyti
Del vestuviu nesakau nes neziurejau, o ant greicio negaliu ir nenoriu sakyti.
O del 15 metu pasidomek, ir man idomu. Daugumai pasitvirtina, buvo arba rimas susirgimas koks, arba artimo zmogaus mirtis, arba avarija ir t.t.
QUOTE(Libra @ 2005 03 23, 13:52)
Del vestuviu nesakau nes neziurejau, o ant greicio negaliu ir nenoriu sakyti.
O del 15 metu pasidomek, ir man idomu. Daugumai pasitvirtina, buvo arba rimas susirgimas koks, arba artimo zmogaus mirtis, arba avarija ir t.t.
supratau, o tai as jau pagalvojau, kad nenori ko negero sakyti
na tevus turi abu, kas del giminiu irgi nesigirdejo
bet va apie ligas nieko nezinau, na pabandysiu kazkaip diplomatiskai klustelti
Libra, gal ir mane paskaičiuosi? Įdomu paliko...
Rašau tau až.
Rašau tau až.
Libra, ir aš labai norėčiau, jei galėtum ir man ką nors apie mane pasakyti. Parašysiu savo duomenys tau į AŽ. Ačiū
O gal kuriai teko lankytis pas Palmyra Kelertiene?