Įkraunama...
Įkraunama...

Horoskopai, numerologija ir kt.

Aš dariausi asmeninį gyvenimo horoskopą. Man tai labai patiko thumbup.gif . Viską ką pasakojo įrašė į kasetę ir davė lapus (apie 5). Pasakojo kokiame gyvenimo etape kas gali atsitikti, ko reikėtų pasisaugoti, kokia harakterio savybę truputi pašlifuoti wink.gif . Įdomu ir tai, kad truputi papasakoja ir apie šeimos narius. Įdomu kokiame mieste gyveni ir pas ką ruošiesi eiti?
Atsakyti
Gyvenu Vilniuje, o pas ką eiti neturiu nė mažiausio supratimo. Tikiuosi čia išgirsti patarimą, pas ką nueiti.
Gal galėtum pasakyti, kur tu buvai, jei jau tiek daug visko pripasakojo?smile.gif
Atsakyti
Matai aš pati gyvenu Klaipėdoje. Kiek girdėjau tai kainos Vilniuje be galo didelės. Klaipėdoje aš mokėjau apie 250 Lt už savo ir po 100 Lt už mergaičių.
Atsakyti
Tai nesvarbu, kad didele kaina, juk pasidarai karta ir zinai:)
O gal zinai, pas ka butu verta kreiptis Vilniuje? Arba gal jei kreipciausi Klaipedoje, tai gal rekomenduotu ka Vilniuje?
Atsakyti
Mano darugė vilnietė pas kažką žadėjo darytis horoskopą, tačiau pas ką - aš nežinau g.gif . Reikėtų vilniečių pasiklausti. Bet tikrai verta pasidaryti ir turėsi visam gyvenimui. thumbup.gif . Kai iškils gyvenime dilema kaip pasielgti, bet kada pasiėmusi tą horoskopą galėsi kreiptis į astrologę ir ji tau patars. Man bent dabar patarė iki 2 metų auginti mažylę ir nesimėtit dėl darbų - joms labiau mamytės reikia nei darbdaviui manęs wink.gif . Visos karjeros nepadarysi, visi pinigų neuždirbsi smile.gif . Teks mūsų tetukui paplušėti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE (Gazelė @ 2004 11 19, 18:05)
Matai aš pati gyvenu Klaipėdoje. Kiek girdėjau tai kainos Vilniuje be galo didelės.

Mano drauge daresi Vilniuje uz maziau nei 200Lt. Pasidomesiu, pas ka rolleyes.gif
Atsakyti
Baltic*girl labai jau smagu butu, jei ka suzinotum del Vilniaus geru astrologiu:)
Atsakyti
siaubas kokios kainos blink.gif
mums su vyru per jega ikiso ta asmenini horoskopa, nors mes jo visai nepageidavom, tik nepatogu buvo moteriskei i akis sakyti , kokia cia nesamone tongue.gif
tas horoskopas buvo skirtas musu vestuviu proga, todel prirasyta buvo kokia mes ideali pora, kaip ji (astrologe) dar nera macius tokio dveiju zmoniu atitikimo ir bla bla bla
Atsakyti
QUOTE (Lotosas @ 2004 11 22, 09:16)
Baltic*girl labai jau smagu butu, jei ka suzinotum del Vilniaus geru astrologiu:)

As nezinau ar ta astrologe gera, bet drauge daresi pas ja kelis metus is eiles ir mokejo apie 120 Lituku. Parasiau emeila ir laukiu atsakymo, ji nekasdien prieina prie kompiuterio smile.gif
Atsakyti
Jei drauge daresi kelis metus is eiles, tai gal visai neprasta ta horoskopo sudarinetoja:) Laukiam:)
Atsakyti
Nors ir suintriguoja mane tokie dalykai atrodo ir idomu, taciau nelabai tikiu visa tuo. O jei tai ir tiesa tai kam to reikia? Kazka suzinoje zmones net nezinodama ar tai tiesa bando elgtis kitais, pradeda i kai kuriuos dalykus ziureti kitaip. Bukime naturalus biggrin.gif ir savimi wink.gif
P.s. bet tai kiekvieno pasirinkimas
Atsakyti
http://www.horoskopas.lt/
Atsakyti