QUOTE(Libra @ 2005 03 10, 08:33)
Hacone, ne tavyje yra problema. Vyras turbut labai save myli, ir gyvena del saves. O tavo charakteris nepakankamai stiprus, kad kazko ir jo pareikalauti, arba grezciau su juo pasikalbeti. Tavo sveikata silpnoka, reiketu save labiau priziureti, nes taip ir iki psichologiniu problemu netoli.
labai tau aciu, Libra ir charakteris mano nepakankamai stiprus, ir vyras save myli, taip ir yra. kaip pirstu i aki. tik sau to nepripazista, ir grauzia mane uz tariamai mano baisu egoizma. ir sveikatos neturiu. bet jo akimis ziurint, tai vis mano egoizmas, o ne sveikatos neturejimas. ir tai jis sveikatos neturi, o ne as, pasak jo. as monstras baisus. as, atseit, net saves nepazistu ir nezinau, kiek daug sveikatos as turiu. as taip saves nepaizstu, kad net nezinau, kaip ji myliu, taip sako pra-va-las. jis matyt galvoja, kad as net nezinau, kas man patinka, kas ne, kada as noriu valgyti, kada ne. ai, zodziu, nera ka daugiau ir prideti
idomiausia, kad menulis pirmam buste irgi rodo ta jo meile sau. vis tik numerologija ir astrologija susije