Įkraunama...
Įkraunama...

Horoskopai, numerologija ir kt.

QUOTE(Libra @ 2005 03 10, 08:33)
Hacone, ne tavyje yra problema. Vyras turbut labai save myli, ir gyvena del saves. O tavo charakteris nepakankamai stiprus, kad kazko ir jo pareikalauti, arba grezciau su juo pasikalbeti. Tavo sveikata silpnoka, reiketu save labiau priziureti, nes taip ir iki psichologiniu problemu netoli.

labai tau aciu, Libra 4u.gif ir charakteris mano nepakankamai stiprus, ir vyras save myli, taip ir yra. kaip pirstu i aki. tik sau to nepripazista, ir grauzia mane uz tariamai mano baisu egoizma. ir sveikatos neturiu. bet jo akimis ziurint, tai vis mano egoizmas, o ne sveikatos neturejimas. ir tai jis sveikatos neturi, o ne as, pasak jo. as monstras baisus. as, atseit, net saves nepazistu ir nezinau, kiek daug sveikatos as turiu. as taip saves nepaizstu, kad net nezinau, kaip ji myliu, taip sako blink.gif pra-va-las. jis matyt galvoja, kad as net nezinau, kas man patinka, kas ne, kada as noriu valgyti, kada ne. ai, zodziu, nera ka daugiau ir prideti sad.gif

idomiausia, kad menulis pirmam buste irgi rodo ta jo meile sau. vis tik numerologija ir astrologija susije biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 10 kovo 2005 - 14:34
Nusiramink, nesi tu egoiste smile.gif O jis pats toks, del tuo ir grauzia tave. Ir patarciau tau sustiprinti mokslus, as matau tavo atety butent ten.
O kur jo Acd?
Ar jis dirba fizini darba? Turbut neblogai uzdirba mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai dvynys. O ka reikia parasyt norint, kad Libra paskaiciuotu?
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 03 10, 13:40)
Nusiramink, nesi tu egoiste  smile.gif O jis pats toks, del tuo ir grauzia tave. Ir patarciau tau sustiprinti mokslus, as matau tavo atety butent ten.
O kur jo Acd?
Ar jis dirba fizini darba? Turbut neblogai uzdirba  mirksiukas.gif
tai as visa gyvenima ir mokausi. o ka tu ten matai su mokslais, ka? mokausi ir mokausi, isprotejau turbut doh.gif ar verta ir toliau?
jo asc liute, ir dar menulis pirmam buste doh.gif (mergelej), jupiteris irgi pirmam (liute), abu kvadrate su marsu desimtam mega_shok.gif
nedirba, neuzdirba ir dirbti nenori doh.gif bet dirbo fizini darba visada, tai tiesa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 12 kovo 2005 - 00:51
ir as noriu kad man libra paskaiciuotu ax.gif
Atsakyti
As esu svarstykles, o jis zuvys. Labai ir as noreciau, kad Libra paskaiciuotu. smile.gif
Buciau dekinga...
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2005 03 12, 00:42)
tai as visa gyvenima ir mokausi. o ka tu ten matai su mokslais, ka?  mokausi ir mokausi, isprotejau turbut doh.gif ar verta ir toliau?
jo asc liute, ir dar menulis pirmam buste doh.gif  (mergelej), jupiteris irgi pirmam (liute), abu kvadrate su marsu desimtam mega_shok.gif
nedirba, neuzdirba ir dirbti nenori  doh.gif bet dirbo fizini darba visada, tai tiesa g.gif


O kame reikalas kad jis nedirba? Jam sitie metai labai geri kazka pradeti, gal kazkoki nauja projekta, arba ieskoti naujo darbo tai tegul nesedi ranku sudejes.
Jo duomenys ne tokie jau beviltski, tik nesuprantu kodel jis nieko nedaro? O jis tave myli? Gal jis tave tokiu budu provokuoja? Taip sakant, stumia tave prie tam tikro sprendimo?
Atsakyti
Ir as susidomejau Libros burtais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nu ne burtai cia, ir as ne ragana:)
Atsakyti
Nu man irgi baisiai įdomu, mokėčiau tai pati pasiskaičiuočiau, bet jau tu matau esi gerai įkirtus ir tą išaiškinimo meną wink.gif Jei galėtum ir turėtum kada, tai ir man.... tongue.gif Siunčiu tau į až info blush2.gif
Atsakyti
Išmėginkit

http://www.aruodas.lt/numerologija.php

Aš tai likau apakus - gryniausią teisybę pasako blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2005 03 14, 16:38)
Išmėginkit

http://www.aruodas.lt/numerologija.php

Aš tai likau apakus - gryniausią teisybę pasako blink.gif


Bet jis nedaro prognoziu tongue.gif
Atsakyti