Įkraunama...
Įkraunama...

Horoskopai, numerologija ir kt.

Na nenori mano balsavimo priimti sad.gif Net nezinau kodel..
Esu Dvyniai - paskutine ju dien ant slenkscio su Veziu biggrin.gif Abu zenklai - liuks thumbup.gif Save laikau Dvyniais, per daug panasumu... O vyras - visiskai Vezys wub.gif Ax, kad daugiau tokiu Veziu butu Zemeje.... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Erszebeth,2005 03 03, 21:34]
Visi čia buriasi į įvairių zodiako ženklų klubus, vat norėtųsi ir man, nors nė velnio netikiu, bet nelabai galėčiau prisišlieti net ir norėdama. Esu gimusi prieš laiką. Pagal gimimo datą esu Svarstyklės, o pagal laiką, kada turėjau gimti - Skorpionas. Akivaizdu, kad gyvybė užsimezga ne tada, kai leliukas išlenda iš mamos pilvuko į dienos šviesą - tad ir žvaigždžių poveikis, jeigu toks yra, turėtų reikštis iš karto tai gyvybei užsimezgus. Jeigu viskas "normalu", Svarstyklės yra pradėtos maždaug sausio mėnesį, o Skorpionai - vasario. O jeigu vasarį pradėtas vaikas gimsta mėnesiu anksčiau?

Manyciau, kad ir kada gimsi, viska nusprendzia aukstesnes jegos. Ziurek, kas labiau tinka tau. Mano mociute lygiai taip pat gimus menesiu anksciau, tai pagal gim. data ji saulys, tai jai ir abejones kyla, o man tai ekyla, nes labai visi saulio bruozai tinka. O ar nebandei asmeninio horoskopo daryt? Gi ten daro pagal net gimimo minutes tikslias, tai ia bent jau protinga... O pasakius apie savo situacija, tai gal ir tobulesni atsakyma ten gautum; kiek zianu daro asmeninius astromineralogijos centre, Vilniuj, Pamenkalnio g.; tik nezinau, ar gerai te, sake 80 lt lygtai.
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2005 02 06, 23:11)
Šią savaitę skambinau, seansas 65 lt.

Is pazistamu zinau, kad Vaiva gal ir pasikauscius, gal ir kai ka nuspeja, bet labai sabloniskus variantus duoda visiems. Pvz., linkus aiskint, kad reikia isteket per 3 metus
Atsakyti
Tiesą sakant, nejaučiu poreikio horoskopams. Nežiūriu į juos rimtai, ir tikrai nemanau, kad asmenybės bruožus lemia gimimo laikas, o ne genai ir aplinka bei auklėjimas. Tiesa, gal ir yra racijos kažkiek - pvz., ar pirmus žingsnius žengiant žydėjo pienės, ar buvo sniegas, ledas, o gal dumblas ar čežantys klevų lapai. Gal tai kažkiek ir lemia asmenybės formavimąsi, bet tikrai ne absoliučiai. Horoskopai - tai žaidimas, pramoga, skirta jau kažkiek paaugusiems žmonėms. Rimtai žiūrėti į tai gali būti netgi pavojinga - pavojinga būti priklausomu savo pasirinkimuose. Bet kas liečia žaidimą - turint laiko visai malonu pasinagrinėti. Ir šią temą užvedžiau papramogavimo tikslais, o ne norėdama sužinoti kažką rimto ir gyvybiškai svarbaus. Žiūriu, kad tokių "dvigubų" yra visai nemažai. Beje, tai labai malonu - mes gaunamės lyg savotiški "antžmogiai" su dviem prigimtimis (aišku, čia kalbu "žaisdama", ne rimtai). Atsakant Palomai - o taip, kiekvieną, net ramiausią žmogų galima išnervuoti. Kaip sakoma, įvarytas į kampą katinas virsta tigru. Bet aš turėjau kitką omenyje. Man tas skorpioniškas "bjaurumas" išlenda visai be aiškios priežasties. Tiesiog užeina noras pasityčioti, sukelti intrigas, sukiršinti ką nors ir žiūrėti, kas iš to gausis. Buvo ne kartą, kai taip žiauriai pasielgdavau su žmonėmis, kuriuos savotiškai "globodavau". Po to pasidarydavo gaila. Arba ne. Ir tuos bjaurius darbelius daryti tuo patogiau, kai tave pažįsta kaip korektišką, draugišką žmogų. Tai toks pavojingas svarstyklių ir skorpiono mišinys. Ypač, kai skorpionas yra "paslėptas", o svarstyklės - "viešas" veidas. Įdomu ir tai, kad skorpionas yra despotas, o svarstyklės - demokratas. Va čia visas gražumas. Kiti galvoja, kad tu jiems leidi rinktis, klausi jų nuomonės, nors iš tikro iš pasalų juos valdai.
Atsakyti
Libra, tau tikriausiai ir laiko nebera smile.gif
Jei gali ir mane suderink...1974.07.21 18.50 val.
vyras: 1973.08.21
Ar mums baigsis gerai, boman itartina blush2.gif
Atsakyti
Jetus jetus blush2.gif Libra noriu kad ir man paskaiciuotum ax.gif atsiusiu i AZ jei galima 4u.gif
Atsakyti
Merginos neuzpulkit Libros biggrin.gif
Man labai patinka puslapiukas www.aruodas.lt/numerologija.php - is kokiu tik norit pusiu jus isanalizuos.
Atsakyti
Auges,tam aruode daugiau vandenuko pilstymas. Kad viska suprasti ten reikia tureti psichologini issilavinima biggrin.gif
Atsakyti
Draugas turi daug tikslu ir planu, bwt jam reikia pasirinkit viena tiksla, ti tokiu atveju jis kazko pasieks. Ir tu turi ji visapusiskai palaikyti ir padeti, bet jokiu budu nestabdyti. Ir duok seimos vaira jam, nors ir pati labia megsti vadovauti, bet tu buk ismintinga. Tavo draugas gana lengvo chrakterio, bet neapsigauk, nes jis moka pastoveti uz save, ir dar kaip. Gai buti lydere seimoje, bet nenurodinek jam ka daryti kitu zmoniu akivaizdoje.
Draugas zino kad reikia sukurti seima, bet ypatingai nesistengia. Greičiausiai laukia kada tu pati pasiulysi. Tu pati ilgai ieškojai savo ideala, ilgai galvoji verta ar neverta tuoktis. Nenorek bet kokia kaina priristi drauga prie namu. As nepatarciau to daryti, nes jam greitai nusibos. Seima bus stabili tik tuo atveju, jeigu duosi jam siek tiek laisves. Ir padaryk taip, kad jis pats noretu grizti namo. Tam tikslui tau teks prisiimti siek tiek daugiau seimininiu pareigu. Ir jeigu jis nemegsta buitiniu darbu, tai ir nelenk jo prie buities. Jis turbut nelabai megsta kur nors lankytis? O tau patinka papramogauti. Tuo klausimu reikia surasti optimalu išeiti. Ir patartina pasikalbeti pries vestuves ko jus vienas is kito tikites. Kad nebutu paskui nusivylimu.
Materialine seimos gerove. Tu pati nenori dirbti (tik saziningai). Tikiesi is vyro kad jis aprupins seima. Ir jis turi tam puikiu galimybių (del to ir klausiau ar jis nera pasiturintis). Jis skiria daug jeigu ir laiko materialiniam seimos aprupinimui. Tik ziurek kad jam tai netaptu gyvenimo tikslu, kad pinigai netaptu svarbiau uz viska. Bet as nelabai patarciau tau sedeti namuose ir nieko neveikti. Tu pati sau nepatiksi. Gali dirbti savo malonumui ar susirasti hobi.
Seksualinis aspektas. Kai nekeista, bet butent tu pirma gali ieškoti meiluziu. Vyro normalus temperamentas, jeigu reikia keleta dienu gali nesimyleti. Gana ramiai palauks.
Gali dirbti mokytoja. Labiau linkusi prie humanitariniu mokslu. Gali piesti, lipdyti, kurti muzika. Vyrui patinka tikslieji mokslai, fizinis darbas. Gali užsidirbti pragyvenimui ir vadovaudamas ir dirbdamas fizini darba. Gali tapti tikru meistru.
Tau reiketu pasirupinti sveikata, pasportuoti. Draugas turi gera sveikata, gana stiprus fiziskai Gal kada profesionaliai sportavo? Bet jam jokiu budu negalima persidirbti, nes per darbus gali prarasti sveikata. Tu man atleisk, bet gal draugas grazesnis uz tave?
Ir tau ir vyrui planai tikriausiai nesipildo? Tada geriau kazka spontaniškai daryti.
Svarbu. Kai kada tau reiketu patyleti ir neiskoti tiesos, nes tai gali blogai baigtis, nukentesi. Ir dar, jokiu budu nekonfliktuok su tevas ir atleisk uz patirtas vaikystėje nuoskaudas. Stenkis su tevais susitarti geruoju. Tevai siek tiek kali kad tu nepasitiki savimi, bet tu jiems atlesk ir pasistenk nekartoti klaidos su savo vaikais.
Atsakyti
Aciu, Libra, tu tikrai turi kazkokiu galiu - parasiau tau AZ. Nezinau tik ar nusisiunte, nes issiustose zinutese nerodo g.gif
Atsakyti
Gavau gavau, aciu uz pastabas. Mano deze pilna, gal del to nerodo..
Dar pamirsau pridurti, kad jus abu si menesi galite pradeti najus darbus, kazkoki nauja projekta.
Nu vyras ta prasme grazus, kad turi grazu, treniruota kuna. Nu gi moteros ne i snuki vyrams ziuri smile.gif
O kodel tu manai kad tevai lieps rinktis? Manau jus neblogai tinkate vienas kitam, gerai kad jis moka tau nusilesti kai reikia.
Apie vestuves dar negalvojot?
o pas bioenergetika nebuvau, jokia hipnoze manes neima, tik juoktis pradedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 03 07, 10:41)
Gavau gavau, aciu uz pastabas. Mano deze pilna, gal del to nerodo..
Dar pamirsau pridurti, kad jus abu si menesi galite pradeti najus darbus, kazkoki nauja projekta.
Nu vyras ta prasme grazus, kad turi grazu, treniruota kuna. Nu gi moteros ne i snuki vyrams ziuri smile.gif
O kodel tu manai kad tevai lieps rinktis? Manau jus neblogai tinkate vienas kitam, gerai kad jis moka tau nusilesti kai reikia.
Apie vestuves dar negalvojot?
o pas bioenergetika nebuvau, jokia hipnoze manes neima, tik juoktis pradedu smile.gif

Cia mano moteriskos ambicijos suzaide, mazdaug "kaip tai grazesnis, as gi tokia grazi" biggrin.gif Apie vestuves pagalvojam, bet as tevu bijau nerealiai, tevai ji truputeli zino, tai jau viena karta buvo issake nuomone, kai dar nedraugavau su juo, o tokie konservatyvus tradiciju sergetojai, i issiskyrusi vyra net ziureti nenori sad.gif Davbar bijau jiems toki soka suteikti, nes ir taip seimaje problemu siuo metu atsirado su sveikata. Ai, zodziu, nezinau ka daryti. O tai labai dekoju uz tokia issamia analize 4u.gif
Atsakyti