Įkraunama...
Įkraunama...

Horoskopai, numerologija ir kt.

Jei domina mėnulio kalendorius ir ką žada Volmer esamam mėnesiui ar savaitei galite paskaityt jos tinklapyje http://www.dharma.lt/astrologija.html.
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 02 22, 16:02)
Didelis tau dėkui smile.gif

Prasau nera uz ka.Jai daugiau domina, pasiskaityk mini nurodytam puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2005 02 23, 15:55)
Prasau nera uz ka.Jai daugiau domina, pasiskaityk mini nurodytam puslapyje.


Aš ten apie tas dienas ir skaitydavau smile.gif Tu parašydavai, kad pvz. 30 saulės diena, o aš tenai pasiskaitydavau kokia tai diena...
Aš matai vestuvių data renkuosi 4u.gif
Kadangi astrologo niekas taip ir neparekomendavo, tai bandau pati....
Atsakyti
Pažistu labai gera astrologe, kur ir pats dariausi horoskopa, ir žmona. Ta moteris yra Pavelo Globos mokine ir ima tik apie 100lt už visą horoskopa su komentarais. Jei ką domin, rašykit AŽ. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 02 23, 16:10)
Aš ten apie tas dienas ir skaitydavau smile.gif  Tu parašydavai, kad pvz. 30 saulės diena, o aš tenai pasiskaitydavau kokia tai diena...
Aš matai vestuvių data renkuosi 4u.gif
Kadangi astrologo niekas taip ir neparekomendavo, tai bandau pati....

Nu tai tu saunuole.Butinai gerai apgalvok.Jei turetum astrologa gerai butu pasitarti.As kai tekejau ,apie tokius dalykus nuovokos neturejau.Bet dabar reiketu,tai butinai 100 kartu apgalvociau biggrin.gif .Sekmes issirenkant pacia,pacia tinkamiausia diena.
Atsakyti
As zuvis!!! biggrin.gif
Atsakyti
Na va, atsakau smile.gif
Jusu seimoje greiciausia lydere esi tu. S visais randi bendra kalba. Vyras irgi gana minksto charakterio. Jis duri daugiau energinjos negu tu, gali is jo pasikrauti. Tu turi talenta techninems mokslams, sakyciau, greiciau technike negu humanitare. Tavo sveikata normali, tik reikia labiau save priziureti. Vyrui, sakyciau reikia rimtai susirupinti savo sveikata, reikia pasportuoti. Vyras turbut nemegsta fizinio darbo? Arba jeigu ka nors imasi daryti jam viskas krenta is ranku, toks truputi "nesgrabniukas" biggrin.gif Ar vyrui niekada nebuvo rimto pavojaus gyvybei? Jam reiketu pasisaugoti. Vyras turbut ilgai atsimena nuoskaudas? Tu turi gana nebloga intuicija, taip sakant, vidini basa, tik dazniau reiketu jo klausytis. Tu esi "geruole", kuri vardan kitu zmoniu gali nukenteti pati. Tu gana stabilus zmogus, megsti pabuti namuose. Dirbi impulsyviai, kai pripuoli prie darbu tai viska padarai.
Del seimos - jusu seima gana stabili, jus abu suinteresuoti issaugoti seima. 12-13 gyvenimo metais galima buitine krize. Reiketu atrkeipti demesi i tai: vyras yra labai temperamentingas zmogus, linkes prie moteru, jam reikia daug sekso, galetu ir kiekviena diena smile.gif Jam gal nelabai svarbus materialus seimos aprupinimas. Yra - gerai, nera - i nereikia. Sia prasem, daugiau stengiesi tu.
Rytoj dar papildysiu. Jeigu ka, atsakyma gali rasyti i AZ.
Atsakyti
Aciu.
Rasau sutapimus:
1.Jusu seimoje greiciausia lydere esi tu. S visais randi bendra kalba.T
2. Vyras irgi gana minksto charakterio. Man taip kitiems ne.
3. Tu turi talenta techninems mokslams, sakyciau, greiciau technike negu humanitare. T
4. Tavo sveikata normali, tik reikia labiau save priziureti. Vyrui, sakyciau reikia rimtai susirupinti savo sveikata, reikia pasportuoti. Pradesiu rupintis jo sveikata.
5.Vyras turbut nemegsta fizinio darbo? Arba jeigu ka nors imasi daryti jam viskas krenta is ranku, toks truputi "nesgrabniukas" Absoliuti netiesa:labai kruopštus, jei imasi viska padaro idealiai.
6. Ar vyrui niekada nebuvo rimto pavojaus gyvybei? Jam reiketu pasisaugoti. Rimto ne, bet nesisaugo visai.
7.Vyras turbut ilgai atsimena nuoskaudas? Absoliuti tiesa.
8.Tu turi gana nebloga intuicija, taip sakant, vidini basa, tik dazniau reiketu jo klausytis. Bandysiu.
9.Tu esi "geruole", kuri vardan kitu zmoniu gali nukenteti pati. Tu gana stabilus zmogus, megsti pabuti namuose. Dirbi impulsyviai, kai pripuoli prie darbu tai viska padarai. T
10.Del seimos - jusu seima gana stabili, jus abu suinteresuoti issaugoti seima. 12-13 gyvenimo metais galima buitine krize. Bandysiu saugotis. Mes suinteresuoti, bet nesiseka, vis uzsidegam verysad.gif
11.Reiketu atrkeipti demesi i tai: vyras yra labai temperamentingas zmogus, linkes prie moteru, jam reikia daug sekso, galetu ir kiekviena diena Del smileysex.gif tu teisi blush2.gif
12. Jam gal nelabai svarbus materialus seimos aprupinimas. Yra - gerai, nera - i nereikia. Kad rupinasi, dirba jei reikia 2 darbuose, nors pastaruoju metu nea.
Tai va, viskas beveik 100 proc. atitinka. Laukiu papildymo. Beje, o kaip su santuokos data? Kaip ten? Aciu dar karta, apakau, kiek tiesos.
Atsakyti
Aciu, kad nepatingejai atsakyti. Del datos pasistengsiu rytoj atsakyti smile.gif
Jeigu turi koki svarbu klausima, gali uzduoti smile.gif
P.S. Info apie numerologija renku po gabaliuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 24 vasario 2005 - 15:23
Ar mums gresia skyrybos, t.y. kartais jauciu, kad noriu buti viena su vaiku, o kitu laiku, kad man geriau kartu. Beje del negrabumo, ne negrabus, o netvarkingas? Jei taip tai tikrai toks, kur s**, ten paliko smile.gif Jei nuotaikos nera.
Atsakyti
Cia buvo dublis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lona: 24 vasario 2005 - 15:47
QUOTE(Lona @ 2005 02 24, 15:47)
Ar mums gresia skyrybos, t.y. kartais jauciu, kad noriu buti viena su vaiku, o kitu laiku, kad man geriau kartu. Beje del negrabumo, ne negrabus, o netvarkingas? Jei taip tai tikrai toks, kur s**, ten paliko  smile.gif  Jei nuotaikos nera.


Gali buti ir taip. As vos neuzsimusiau versdama is rusu kalbos biggrin.gif
Atsakyti