as noriu horoskopo pas palmyra. bet niekur nerandu kontaktu..
tiesa, radau siek tiek apie numerologija
numerologija
tereikia ivesti savo data ir....
taip pat yra ir apie vaikiuku charakteri kas nusimano, pasakykite ar tai panasu i tiesa
AS manau, kad pagal tiksle gimimo data paskaiciuotas horoskopas,tai tikrai turi "raco".Pilnai pasitikeciau Palmira.Jeigu kam idomu astrologiniai dalykai,tai sekmadieniais 19.00 per radijo stoti"Lietus",laidoje"Kaip danguje taip ir zemeje"kalba astrologe Valaityte Volmer.
Man kaip dare asmenini horoskopa,tai dare net minuciu tikslumu kada gimiau.Reikia sita zinoti net.
Pjer rase:
QUOTE |
, noreciau ir del dukrytes pasidometi, |
Taigi ir as labiau del vaiku noreciau, kad zinoti kaip su jais elgtis...bais atsakingas tas mamos darbas...
O jei rimtai kas buvot, zinot, patiko- pasidalinkit, prasau...
[QUOTE]Man kaip dare asmenini horoskopa,tai dare net minuciu tikslumu kada gimiau.Reikia sita zinoti net.[QUOTE] Taip valandu ir minuciu butinai reikia.
Papildyta @ [mergetime]1088869593[/mergetime]
Atsiprasau cia pasimokinau pacituoti,taciau .
Papildyta @ [mergetime]1088869593[/mergetime]
Atsiprasau cia pasimokinau pacituoti,taciau .
tai va
siandie buvau pas astrologe. buvau jos namuose.
galvojau, kad duoda spausdintini varianta, bet man viska zodziu susake
mokejau 100 lt. prabuvau 2h
manau truputi per brangiai siaip man visai patiko, nes isgirdau geru dalyku apie save ir dukryte
siandie buvau pas astrologe. buvau jos namuose.
galvojau, kad duoda spausdintini varianta, bet man viska zodziu susake
mokejau 100 lt. prabuvau 2h
manau truputi per brangiai siaip man visai patiko, nes isgirdau geru dalyku apie save ir dukryte
[QUOTE]siaip man visai patiko, nes isgirdau geru dalyku apie save ir dukryte [/QUOTE] Geri dalykai ir man patiktu O kokiam mieste? Taigi apie kaina pasakei, o pas ka pamirsai...
[/QUOTE]Mano teta astrologe,tai man padare asmenini[QUOTE]
Age, o ji "praktikuojanti"?
[/QUOTE]Mano teta astrologe,tai man padare asmenini[QUOTE]
Age, o ji "praktikuojanti"?
pas p. Valdemara, Vilniuje. siaip ji visai nieko motera, tik einant butina pasiimti lapa ir tusinuka ir pasiruosti tikslius klausimus
tel. galiu imesti i asmenine.
noreciau, dar nueiti pas viena, nes tikriausiai cia kaip su gydytoju: reikia isgirsti ir daugiau nuomoniu. gal galetumete rekomenduoti?
tel. galiu imesti i asmenine.
noreciau, dar nueiti pas viena, nes tikriausiai cia kaip su gydytoju: reikia isgirsti ir daugiau nuomoniu. gal galetumete rekomenduoti?
aš vat domėjausi tuo asmeniniu, bet kai sužinojau kainą-atšoko fantazija... aš norėjau gauti raštu, tai man pasakė, kad kainuos 200lt... deja, tiek sau leisti negaliu..
QUOTE (Rigedora @ 2004 09 15, 11:20) |
aš vat domėjausi tuo asmeniniu, bet kai sužinojau kainą-atšoko fantazija... aš norėjau gauti raštu, tai man pasakė, kad kainuos 200lt... deja, tiek sau leisti negaliu.. |
as irgi noriu, kad butu atspausdintas lape.
niekad apie tai negalvojau. nezinau, kazkodel netikiu tais horoskopais...
Sveikos,
Vis svarstau, gal pasidaryti asmenini horoskopa pagal tikslia gimimo data (su valandom ir minutem). Esu tik apie juos girdejusi.
Gal kuri darete? Ar patiko?
Ir is viso o kaip jis atrodo? Juk ne gauni puslapio surasyto mazdaug taip 2005 sausio 6 d. gera diena meilei.... 2006 spalio 01 d. gali keisti ka nors gyvenime?
Kaip jis atrodo... na, jei jau asmeninis, tai as suprantu, kad turetu buti parasyta kas tiksliai (juk cia tikslus mokslas) kuria nors diena bus, ar as klystu?
Gal galite papasakoti?
O ir siaip kur kreiptis? Girdejau, geriau pas moteri? Tik pas kuria?
Vis svarstau, gal pasidaryti asmenini horoskopa pagal tikslia gimimo data (su valandom ir minutem). Esu tik apie juos girdejusi.
Gal kuri darete? Ar patiko?
Ir is viso o kaip jis atrodo? Juk ne gauni puslapio surasyto mazdaug taip 2005 sausio 6 d. gera diena meilei.... 2006 spalio 01 d. gali keisti ka nors gyvenime?
Kaip jis atrodo... na, jei jau asmeninis, tai as suprantu, kad turetu buti parasyta kas tiksliai (juk cia tikslus mokslas) kuria nors diena bus, ar as klystu?
Gal galite papasakoti?
O ir siaip kur kreiptis? Girdejau, geriau pas moteri? Tik pas kuria?