Įkraunama...
Įkraunama...

Horoskopai, numerologija ir kt.

Siaip tai as irgi esu is naivuoliu blush2.gif
Kitaip sakant, tam skelbime parasyta, kad tai NIEKO nekainuos. Tai ir susigundziau. Galvojau- nu ir ka, pazesim kas iseis. Ir... gaunu po menesio laiska, kad man jau viena laiska issiunte, bet negavo mano atsakymo, o tame laiske jie mane supazindino su kazkokiais stebuklingais skaiciais, ir siule visas 8 sekmes lenteles ar kaip ten vadinasi, isigyti (negavau as to laisko, ir man is kart tai sukele itarima). Siaip paslaugos kaina 250 Lt, bet kadangi mano atvejas "isskirtinis", tai man bus pigiau- 89 Lt, bet dar siek tiek sapalioniu ir raso, kad "kaip man" (nes manes per 3 artimiausius men. laukia stebuklai) kainuos tik 44.50 Lt ir tai yra tik vertimu, dar kazkokios islaidos, jau nekalbant, kiek kainuotu paciu lenteliu sudarymas. Ji tiesiog nori man padeti.
Negana to, jei islosciau, tai reiktu jai atsiust dali pinigu.
Vienzo, skaiciau, skaiciau... ir nutariau, kad cia apgaule. Supratau beskaitydama, kad jie visiems vienodai raso, tik varda pakeicia. O kreipiasi tai labai graziai :Miela...".
NADUVATELSTVO
Gerai, kad nesu visiska lengvatike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 02 08, 23:06)
Vandenis... cry.gif  cry.gif  cry.gif



O ko čia verkt,kad vandenis?
Atsakyti
Oho kiek vandeniu. Kol kas daugiausia tongue.gif Ir as is ju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilytė @ 2005 02 09, 02:56)
O ko čia verkt,kad vandenis?


Cia tikriausiai vietoj vandenio zenkliuko tos asaros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 02 08, 13:29)
Pradejau dometis numerologija ir.. iklimpau. Labai idomi skaiciu magija.
Pagal kokia metodika jus skaiciuojate? Gal kokios kompiuterines programos pagalba? Kokia literatura naudojate savo paskaiciavimams?



Samje lucsee- kupi knigu Vladimirova Sistema Pifagora, na russkomn jazike. Programmi est, no oni ne polnie. Lucse nicego ne naides. Est knigi na litovskom, no oni plokie
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2004 11 19, 15:26)
Sveikos,
Vis svarstau, gal pasidaryti asmenini horoskopa pagal tikslia gimimo data (su valandom ir minutem). Esu tik apie juos girdejusi.
Gal kuri darete? Ar patiko?
Ir is viso o kaip jis atrodo? Juk ne gauni puslapio surasyto mazdaug taip 2005 sausio 6 d. gera diena meilei.... 2006 spalio 01 d. gali keisti ka nors gyvenime?
Kaip jis atrodo... na, jei jau asmeninis, tai as suprantu, kad turetu buti parasyta kas tiksliai (juk cia tikslus mokslas) kuria nors diena bus, ar as klystu?
Gal galite papasakoti?
O ir siaip kur kreiptis? Girdejau, geriau pas moteri? Tik pas kuria?



www.softex.meganet.lt

rasit astrologine programa, ja naudojasi visi astrologai:)
beje, tik viskas anglu kalba. bet manau vertimas kainuos pigiau nei apsilankymas pas astrologa. tad bukime pacios sau astrologes. vakar bandziau, tiesiog nuostabu:)
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2005 02 09, 09:45)
Cia tikriausiai vietoj vandenio zenkliuko tos asaros rolleyes.gif



Aha, tiksliai, nors gal geriau būtų tikęs toks, - 4u.gif
Atsakyti
Tauras
ir ju cia nemazai tongue.gif
Atsakyti
Nzn ar pataikiau i ta skyreli,bet idomu suzinoti jusu nuome. smile.gif Gal jum teko kada buti "nuziuretai"?Man kartais pasitaiko,kad kas nors pagiria,nors as pastebiu,kad tai yra daroma su juodo pavydo ziezirbom akyse devil.gif .ir se tau ,kita diena nepasiseka toj srityje(nors vakar net nebuvo abejones,kad kasnors gali buti blogai doh.gif )taip pat ir su kokiu nors daiktu kuriuo pasidziaugiu isigijus,jeigu taip "pagiria" iskart sugenda ar pan...ir dar man kazkodel atrodo,kad tokios bedos buna vis nuo tu paciu zmoniu g.gif del to stengiuos nebendraut su tais zmonem.ka jus manot,ar jum yra taip buve?gal yra kokiu nors vaistu nuo to? smile.gif o gal tai tik sutapimas ir issigalvojimas..? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepsneliuke: 09 vasario 2005 - 13:57
QUOTE(Sanise @ 2005 02 08, 20:27)
As pirma karta matau toki skaiciavima, tai truputeli nesuprantu. Mano gimimo data yra 1985 02 04. Kokie mano tarpiniai skaiciukai ir kur butu galima suzinot reiksmes?



1 skaicius - 4 - tam tikri sunkumai, daznai tenka "tarnauti" kitiems
2 skaicius - 2 - mokejimas kurti santykius
3 skaicius - 5 - tau duota daug galimybiu, reikia kazka pasirinkti, nes kitaip nesigaus save realizuoti
bendras skaicius 11 - turi gera intuicija
Cia trumpai smile.gif
Atsakyti
Teko tik girdėti apie nužiūrėjimus. Pati kažkaip tuo netikiu. Gal prie "netikinčių" nelimpa? Sako reikia druskos prie slenksčio paberti ir viskas bus "OK"
Be to man parvežė iš Turkijos tokia "akį" kuri veikia kaip "antinužiūrėjimas". Nežinau gal ji man padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsneliuke @ 2005 02 09, 13:57)
Nzn ar pataikiau i ta skyreli,bet idomu suzinoti jusu nuome. smile.gif Gal jum teko kada buti "nuziuretai"?


Neteko, nes tokiais "briedais" netikiu biggrin.gif
Atsakyti