Aš šaulys
Na va norinčių daug, o informacijos... Aš irgi noriu apie Kauno astrologes sužinoti. Šiaip Kaune gyvenu vienas iš Azanovų, bet nežinau jo koordinačių ir nežinau, ar jis daro horoskopus
aš vėžys
na tiesa pasakius ir ash susidomejau ta numerologija. nors tiesa pasakius tik pasizhiurejus "nuo iki" laida prisiminiau savo prieshgimdyvini hobi(, astrologija, numerologija ir visa kt). turiu pilna visokiausiu nesamoniu savo kompe, bet deja niekaip nesudelioju visko i savo vietas... kitaip tariant kolas ish to jokios naudos..))
O as liutuke
A6 jungiuosi prie negausaus, na netgi labai negausaus mergelių būrio
Na o as Dvyniai
As liute Horoskopais siaip netikiu, kai raso, kaip seksis ta ar kita diena, nes niekada neatitinka Bet va, liuto apibudinima atitinku idealiai, ir ne tik geriausias, bet ir blogiausias jo savybes
Aš - Ožiaragis! Taip sakant, atitinku beveik visada - einu visur stačiai ragais į sieną!
Ziūriu svarstykliu kol kas mažuma Tai prisijungsiu
Na o aš Skorpionas
paprasai pasakiusi savo zodiako ženklą susilaukiu kokių nors garsu, kaip oooo, nu, nu ir pan., nuspebimų, išpūstų akių, baimės ir t.t.
kažkodėl dauguma žmonių bijo skorpionų
paprasai pasakiusi savo zodiako ženklą susilaukiu kokių nors garsu, kaip oooo, nu, nu ir pan., nuspebimų, išpūstų akių, baimės ir t.t.
kažkodėl dauguma žmonių bijo skorpionų
QUOTE(Christa @ 2005 01 26, 18:29)
skorpas as oj man patinka TOKIA buti!!!
Aš irgi skorpionė, ir man patinka tokiai būti, bet kartais sulaukiu iš pažįstamų (iš draugų nea) replikų apie skorpionišką būdą