As dvynys
Na žinot merginos,kai paskaičiau jūsų parašymus ,tai jau taip...tikra nesąmonė. Na tykėjausi jūsų atsiliepimų,bet kad tokius atvejus išgirsiu ,tai tikrai negalvojau......Ačiū jums už nepatyngėjimą parašyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 01 23, 01:08)
QUOTE(Mamleta @ 2005 01 25, 10:52)
Žiūriu skorpionai silpnai reiškiasi Aš pati skorpionė ir labiau mėgstu paskaitinėti ką kiti parašė, nei rašyti. Jei visi Skorpionai tokie, tai viskas aišku, kodėl čia jų taip mažai...
AS irgi jungiuosi i zaviuju ir geruju skorpioniu buri
skorpas as oj man patinka TOKIA buti!!!
Vandenis
As irgi Svarstyklės
oziaragis, tikiuos, kad niekas nesupyks, bet mes patys protingiausi vat
Man drauge apie Esmeralda pasakojo visai priesingus dalykus, nei jus rasote. Gal pasitaiko ir isimciu
Tai va, mano drauges mama ne tik uzpilde Esmeraldai anketa, bet ir parase laiska (ji turi siokiu tokiu problemu su sveikata, kai gydytojai iesko, bet nesuranda tikros ligos). Esmeralda jai atrase, atsiunte Taro kortu isdestymo budus ir reiksmes, dar kazka ir parase, kad jei atsiustu kazkiek pinigu, kazka papasakotu kazka naujo ar pan. (neprisimenu, ka ten siule).
As irgi galvoju apie laisko parasyma, nes si savaitgali maciau kazkokiam laikrasty jos anketa, bet pinigu uz Esmeraldos paslaugas tikrai neketinu moket
Tai va, mano drauges mama ne tik uzpilde Esmeraldai anketa, bet ir parase laiska (ji turi siokiu tokiu problemu su sveikata, kai gydytojai iesko, bet nesuranda tikros ligos). Esmeralda jai atrase, atsiunte Taro kortu isdestymo budus ir reiksmes, dar kazka ir parase, kad jei atsiustu kazkiek pinigu, kazka papasakotu kazka naujo ar pan. (neprisimenu, ka ten siule).
As irgi galvoju apie laisko parasyma, nes si savaitgali maciau kazkokiam laikrasty jos anketa, bet pinigu uz Esmeraldos paslaugas tikrai neketinu moket